Chalet del sole

Italien, Sauze d'Oulx

Indkvartering Hotel

Fakta

Om Chalet del sole

Stå på ski lige til døren og få halvpension på skiferien på Chalet del Sole i Sauze d'Oulx.

På det hyggelige halvpensionshotel Chalet del Sole kan I stå på ski hele vejen til døren, da hotellet ligger ud til Clotes-pisterne i Sauze dOulx.

Panorama udsigt


Hotellet ligger højt oppe og har en indbydende bar, restaurant samt terrasse med panorama-udsigt udover dalen Val di Susa. I restauranten nyder I som halv-pensionsgæster en dejlig 2 retters mennu. Og på a-la-carte menukortet finder I retter lavet på råvarer fra lokalområdet, egenproducerede oste, samt vine fra Piemonte området. I baren kan man tage en velfortjent pause efter dagens skiløb.

Charmerende værelser


Du finder charmerende og lyse værelser med balkon. Alle værelser har eget bad m. bl.a. tilhørende hårtørrer. Deruodver findes der også satellit-tv og internet. Hotellet tilbyder parkering og opbevaring af ski under jeres ferie i Sauze d'Oulx.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved den offentlige parkering ved Carrefour Express, men der er flere i byen. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen


Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer fra € 0,50 - € 4,50. Der vil derfor maksimalt blive opkrævet € 31,50 pr. person, og dette er ved en uges ophold på et 5-stjernet ophold. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Afstande

Afstand til piste 0 m

Afstand til lift 20 m

Afstand til centrum 1000 m

Afstand til shopping 1000 m

Afstand til skibus 0 m

Afstand til skileje 1200 m

Værelset

Mad og drikke

Faciliteter

Babyseng 5€/day

Kæledyr (på forespørgsel) 35€/week

Dobbeltværelse Standard


Dobbeltværelse med dobbeltseng og eget badeværelse. Der er mulighed for 1 opredning eller baby-seng på værelset for børn op til 3 år.
Balkon – Sengelinned – Hårtørrer – Bad og toilet – Håndklæder – TV – Wi-Fi (gratis) 

AccommodationTypes

Afstande