Hotel Avalanche

Italien, Sauze d'Oulx

Indkvartering Hotel

Fakta

Om Hotel Avalanche

Velkommen til Sauze d’Oulx og Hotel Avalanche med ski-in/ski-out.

Hotel Avalanche er ganske godt placeret, lige ved siden af pisten, og kun 50 meter fra liften Clotes. Så her skal du ikke bekymre dig om at skulle traske rundt i dine skistøvler med skiene på nakken, for at komme ud til dagens skiløb.

Placeringen

At bo nærmest direkte på pisten og dejlig tæt på byens centrum, er det de fleste skigæster drømmer om på skiferien, og det får du her på Hotel Avalanche. Det fede ved Hotel Avalanche er, at du ved hoveddøren bare, skal klikke dine skistøvler i dine ski, og tage ud på dagens skiløb. I sauze d’Oulx får du hele 400 pistekilometer at boltre dig på, da det er en del af skiområdet Via Lattea, og det hele har du adgang til lige fra hotellets hoveddør.

Værelserne

Hotel Avalanche er helt nyrenoveret til skisæsonen 2022/2023 og har 33 skønne værelser. Værelserne er moderne indrettet og i et helt stilrent design. Alle værelserne har tv, gratis wi-fi og badeværelser med bruser.

Ophold med morgenmad

Her skal du ikke bekymre dig om at få en god start på dagen, her på Hotel Avalanche får du nemlig serveret morgenmad hver morgen i morgenmadsrestaurant på Hotel Clotes. Så du kan være helt sikker på, at du får mad nok i kroppen til at boltre dig i det store skiområde.

Morgenmaden nydes på søsterhotellet, Hotel Clotes, der ligger lige bag ved Hotel Avalanche. Hotellerne ligger kun få meter fra hinanden.

Til aftensmad er der mulighed for at tilkøbe aftensmad, som vil blive serveret på en restaurant 200 meter fra hotellet. Hvis du har mod på det, kan du også gå hen over pisten, og så vil der kun være 50 meter til din aftensmad.

Hvis du gerne vil ud at smage på Sauze d’Oulx, ligger hotellet kun 200 meter fra centrum, og her finder du også mange lækre restauranter med lækre italienske specialiteter, og med lokale vine til.


Parkering ved hotellet

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved den offentlige parkering ved Carrefour Express, men der er flere i byen. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Kæledyr på skiferien

Hvis du vil have dit kæledyr med på skiferien, er denne indkvartering noget for dig. Kæledyr er velkomne her på forespørgsel og mod ekstra betaling. Du skal blot skrive til os for en prisopgørelse.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer fra € 0,50 - € 4,50. Der vil derfor maksimalt blive opkrævet € 31,50 pr. person, og dette er ved en uges ophold på et 5-stjernet ophold. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Vi glæder os at tage imod dig i Sauze d’Oulx.

Afstande

Afstand til piste 10 m

Afstand til lift 10 m

Afstand til centrum 200 m

Afstand til shopping 200 m

Afstand til skibus 50 m

Afstand til skileje 200 m

Værelset

Mad og drikke

Faciliteter

Dobbeltværelse Standard

Dobbeltværelse med to ekstra senge og mulighed for en opredning i værelset.
Sengelinned – Hårtørrer- Bad og toilet – Håndklæder – TV – Wi-Fi (gratis) 

AccommodationTypes

Afstande