Delmonte Apartments

Italien, Sauze d'Oulx

Indkvartering Lejlighed

Fakta

Om Delmonte Apartments

Lejlighedskomplekset Delmonte centralt i Sauze d'Oulx og har alt, du har brug for på skiferien!

Tilbring din skiferie i centrum af Sauze d'Oulx med egen lejlighed på Delmonte. Her har du shopping, restauranter og barer inden for rækkevidde. Ikke langt fra lejligheden finder du en skibus, som fragter dig til og fra det store skiområde.

Lejlighederne


De 12 lejligheder i Delmonte er privatejet og varierer derfor i møbler, størrelse og udseende. Her finder du lejligheder til 2 til 6 personer. Bemærk venligst at du skal medbringe dine egne håndklæder og sengetøj, eller du kan leje det for 15 euro pr. person pr. uge. Hvis du ønsker at leje håndklæder og sengetøj, skal dette bestilles på forhånd ved bestilling af din rejse.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved den offentlige parkering ved Carrefour Express, men der er flere i byen. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationenTuristskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer fra € 0,50 - € 4,50. Der vil derfor maksimalt blive opkrævet € 31,50 pr. person, og dette er ved en uges ophold på et 5-stjernet ophold. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Slopetrotter ønsker dig en god skiferie til Sauze d'Oulx!

Afstande

Afstand til piste 550 m

Afstand til lift 550 m

Afstand til centrum 300 m

Afstand til shopping 300 m

Afstand til skileje 300 m

Værelset

TV Ja

Slutrengøring Ja

Elkedel Ja

Toilet Ja

Sengelinned Ja

Håndklæder Ja

Ovn Ja

Bruser Ja

Komfur Ja

Mad og drikke

Faciliteter

2-værelses lejlighed (op til 4 personer)

Lejligheden til 4 personer består af soveværelse med dobbeltseng, opholdsstue med sovesofa til 2 personer, køkken, spiseplads og tv samt bad og toilet.


1-værelses lejlighed (op til 4 personer)

Lejligheden består af opholdsstue med sovesofa til 2 personer, køkken, spiseplads og tv samt bad og toilet.

AccommodationTypes

Afstande