Skiferie i uge 2

Trænger du til en genopladning? Skiferie i uge 2

HVORFOR TAGE PÅ SKIFERIE I UGE 2?

I uge 2 er der stadigvæk lavsæson i Alpebyerne og netop derfor får du alt hvad du skal bruge på en skiferie, bare til lidt færre penge. Herudover betyder det også at pisterne ikke er for fyldte, og at køerne ved lifterne er korte eller ikke eksisterende.

STRESS AF PÅ SKIFERIEN I UGE 2

Er du en af dem, for hvem nytåret kan være hård at komme igennem, og har du svært ved at vende tilbage til en god hverdagsrytme i det daglige trummerum? Så er det bare med at komme afsted på ski! Tager du afsted i uge 2 vil du, til en fornuftig pris, få masser skiløb og vende hjem med fornyet energi til det nye år.

 

EFTER-NYTÅRS-BOOST PÅ SKI I ALPERNE

Når du skal på ski, skal der tages et valg i forhold til transport. Hos Slopetrotter arrangerer vi både bus og fly som ankommer til destinationen. Hvis du vælger at flyve med os til Alperne, vil der også være transfer inkluderet, således at du ankommer til dit ophold på bedste vis og i ordentlig tid. Hvis du derimod ønsker at tage turen ned igennem den tyske Autobahn, er der også fri mulighed for at køre selv.

Oplev en af vores spændende destinationer i Alperne. Tag til Italien eller Østrig, hvor sneen falder og skiløbet er fantastisk. Hos Slopetrotter arrangerer vi din skiferie, så du ikke behøver at gøre det selv.

Kunne du godt bruge et boost i Alperne? Så ring til os på 70 225 285 og få et tilbud på skiferien i 2023.

Skarpe tilbud på skiferie til Italien

Skarpe tilbud på skiferie til Østrig

Få et tilbud på skiferien i uge 2

Vil du med på en skiferie i uge 2 til Østrig eller Italien?

Udfyld formularen herunder - så kommer vi med et forslag!

Det tager et minut, koster dig ingenting og er helt uforpligtende!