Skiferie i uge 4

Kom ud af starthullerne Uge 4 skiferie

HVORFOR TAGE PÅ SKIFERIE I UGE 4?

Lavsæsonen er så småt begyndt at ebbe ud, og flere og flere begynder at komme til på destinationerne. Sidder du derhjemme og tænker, at du egentlig godt kunne trænge til at blive rusket lidt op i, med noget vaskeægte alpint stemning, så er uge 4 et godt tidspunkt at tage afsted! Og selvom højsæsonen nærmer sig, vil du stadig kunne komme billigt afsted.

Hos Slopetrotter har vi en lang række destinationer i Østrig og Italien. Fælles for dem alle er det eventyrlige alpelandskab, vidunderlige skiløb og fantastiske samvær. Vores destinationer ligger højt i terrænet, hvilket også betyder at der er gode sneforhold til skiløbet!

 

MÆRK STEMNINGEN SPIRE I UGE 4, 2023

Når du rejser i denne periode er der plads til at brede sig på pisten. Der er nemlig langt færre gæster i skisportsområderne, når det ikke er højsæson. Herudover er der også mindre kø ved lifterne – så der er god mulighed for at være de første på pisten.  

Når rejsen går til Alperne, er det vigtigt at tage stilling til transportformen. Vi sørger for fly, inklusiv transfer, til de gæster der gerne vil hurtigt og nemt ned til destinationen. Udvalgte destinationer har derudover afgange med bus. Hvis du ønsker at køre selv på skiferie i uge 4, er der også fri mulighed for det.

Skarpe tilbud på skiferie til Italien

Skarpe tilbud på skiferie til Østrig

Få et tilbud på skiferien i uge 4

Vil du med på en skiferie i uge 4 til Frankrig, Østrig eller Italien?

Udfyld formularen herunder - så kommer vi med et forslag!

Det tager et minut, koster dig ingenting og er helt uforpligtende!