Skiferie i uge 8

Sne og sol og glade dage Tag på ski i vinterferien

HAR DU VINTERFERIE I UGE 8?

Det er kommunerne, der afgør om skolernes vinterferie ligger i uge 7 eller uge 8. Langt størstedelen af Danmarks kommuner har placeret vinterferien i uge 7. I dag er det ca. 20 af landets 98 kommuner, der holder vinterferie i uge 8. De kommuner, der har vinterferie i uge 8 ligger primært i Nordjylland og i Region Hovedstaden.

Tag med Slopetrotter til Italien eller Østrig. Sæsonen peaker her, så du skulle jo gerne komme hjem og ligne en rigtig skibums. Rejser du med familien, vil du desuden kunne finde børnevenlige aktiviteter på pisten, hvor alle kan være med. 

HVORFOR TAGE PÅ SKIFERIE I UGE 8?

  • Du kan tage afsted med hele familien.
  • Du kan lokke vennerne med dig, da de sandsynligvis har ferie.
  • Du får masser af sne og sol.
  • Du vil mærke en glad og festlig stemning blandt de mange andre besøgende.
  • Du finder et godt udvalg af børnevenlige aktiviteter for hele familien.

 

HOLD DIN VINTERFERIE PÅ SKI I ALPERNE

I uge 8 ligger sneen frisk og solen står højt. Hører man til en af dem, der går op i den slags, har man gode muligheder for at få sig en god skibrille-tan – så kan folk rigtig se, at du har været afsted på ski!

TRANSPORT TIL ALPERNE I UGE 8

Hvordan foretrækker du at komme på skiferie? Er du mest til kør-selv eller bus? Eller måske foretrækker du fly, hvor der er transfer fra lufthavnen til destinationen? Eller hvad med en miljøvenlig rejse i tog? Uanset om du er til kør-selv, bus eller fly, så vil vi gøre alt for, at du kommer så godt frem til destinationen som muligt.

Vil du med familien på vinterferie i uge 8? Ring til os på 70 225 285 – vi sidder klar til at finde den perfekte skiferie i uge 8, 2023 til dig.

Skarpe bud på skiferie til Italien i uge 8

Skarpe bud på skiferie til Østrig i uge 8

Få et tilbud på skiferien i uge 8

Vil du med på en skiferie i uge 8 til Østrig eller Italien?

Udfyld formularen herunder - så kommer vi med et forslag!

Det tager et minut, koster dig ingenting og er helt uforpligtende!