Skiferie i uge 3

Få masser af godt skiløb Skiferie i uge 3

TAGE EN PAUSE FRA VINTERENS MØRKE I UGE 3

Vi kender det alle: Den lange, mørke, danske vinter. Er du en af dem, der er lidt træt af det? – så stik af til Alperne i uge 3 og bliv høj på lys og frisk luft! Tag med vennerne eller familien på skiferie i uge 3 og oplev det eventyrlige alpelandskab. I uge 3 er det nemt at finde et godt tilbud på en skiferie i Alperne, eftersom det endnu ikke er højsæson for skisportsstederne.

ALPERNE ER KLAR TIL DIG

For mange rejsende er skisæsonen knap nok blevet skudt i gang i uge 3. Men skisportsstederne er parate, sneen er god og Alperne er som altid betagende. Skiløbet bliver heller ikke dårligere af, at man ikke behøver at dele pisten med andre.  

 

TAG BILLIGT MED SLOPETROTTER PÅ SKI I UGE 3

Hos Slopetrotter har vi en række fabelagtige destinationer i Østrig og Italien. Alle disse har placering i det fantastiske alpelandskab, med fremragende muligheder for ski og vidunderligt samvær.

Inden du rejser til Alperne for at stå på ski, skal der tages stilling til transportformen. Enten kan du rejse med fly, hvor transfer til dit ophold er inkluderet, ellers er der busser som ankommer til udvalgte destinationer. Hvis man ønsker at finde sin egen vej ned til alperne, er der fri mulighed for at køre selv.

Kunne du godt bruge et lille afbræk i Alperne? Så ring til os på 70 225 285 og få et tilbud på skiferien i 2023.

Skarpe tilbud på skiferie til Italien

Skarpe tilbud på skiferie til Østrig

Få et tilbud på skiferien i uge 3

Vil du med på en skiferie i uge 3 til Østrig eller Italien?

Udfyld formularen herunder - så kommer vi med et forslag!

Det tager et minut, koster dig ingenting og er helt uforpligtende!