Apart Maximilian

Østrig, Ischgl

Indkvartering Lejlighed

Fakta

Om Apart Maximilian

Tag på skiferie til Ischgl og vælg mellem at bo i i lejlighed eller hotelværelse i dette velbeliggende hus.

Vi kan med glæde byde dig velkommen på Garni Maximilian i Ischgl. Hvis du vil bo i et roligt område, hvor du kan nyde en god nats søvn uden at risikere støj fra omgivelserne, er Apart Maximilian et oplagt valg.

Denne indkvartering i starten af Ischgl by, ligger blot 5 minutters gang fra Pardatschgrat-gondolen og ligeledes blot få minutters gang fra restauranter og barer. Med andre ord behøver du ikke at bekymre dig om at få din nattesøvn afbrudt. Selve gågaden af Ischgl er dog lidt længere væk - i rask gang 10 minutter.

Lejlighederne har et fuldt udstyret tekøkken med mikrobølgeovn, kogeplader, opvaskemaskine og spiseplads.

Hotelværelserne er komfortabelt indrettede, og værelserne har kabel-tv og en hårtørrer.

Der kan tilkøbes forskellige morgenmadspakker ved ankomst til hotellet.

Der tilbydes gratis privat parkering. Huset tilbyder både skiopbevaring og støvlevarmere, og der er gratis wifi i hele huset.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ved siden af supermarkedet Mpreis og Florian-Garage, men der er flere. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

OBS: Vi ved Slopetrotter råder over 1 lejlighed og 3 værelser i underetagen. Værelserne er ikke en lejlighed, vær opmærksom på det, når du booker.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer fra € 0,50 - € 4,50. Der vil derfor maksimalt blive opkrævet € 31,50 pr. person, og dette er ved en uges ophold på et 5-stjernet ophold. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Afstande

Afstand til piste 250 m

Afstand til lift 250 m

Afstand til centrum 400 m

Afstand til shopping 150 m

Afstand til skibus 50 m

Værelset

TV Ja

Slutrengøring Ja

Viskestykker Ja

Badekar eller bruser Ja

Toilet Ja

Rengøring Ja

Sengelinned Ja

Håndklæder Ja

Wifi i lejlighed Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Babyseng Ja

Børnevenlig Ja

Reception Ja

Skirum med støvletørrer Ja

WiFi Ja

Dobbeltværelse (underetage)

Dobbeltværelse i husets underetage med højtsiddende vinduer bestående af lille entré, bad og toilet, en dobbeltseng samt tv. Værelset er ca. 20m2. Morgenmad kan tilkøbes på stedet.
Sengelinned - Bad og toilet - Håndklæder - TV - WiFi

3 personers værelse (underetage)

3-sengsværelse i husets underetage med højtsiddende vinduer bestående af lille entré, bad og toilet, en dobbeltseng og en enkeltseng samt tv. Værelset er ca. 25m2. Morgenmad kan tilkøbes på stedet.
Sengelinned - Bad og toilet - Håndklæder - TV - WiFi

2-værelseslejlighed til 4 personer (underetage)

Lejlighed til 4 personer på ca. 45 m2 med ét separat soveværelse, badeværelse, opholdsrum med sovesofa til 2 personer, spiseplads samt køkken med opvaskemaskine, mikroovn og kogeplader.
Sengelinned - Bad og toilet - Håndklæder - TV - WiFi

AccommodationTypes

Afstande