Hotel Gasthof Alt Paznaun

Østrig, Ischgl

Indkvartering Hotel
Inkl. morgenmad

Fakta

Om Hotel Gasthof Alt Paznaun

Et ægte østrigsk gasthaus - sådan kan man, uden at blinke, beskrive Gasthof Alt Paznaun.

Her er den østrigske charme og en arkitektonisk udformning af gamle traditioner og naturens egne elementer. Personales gæstfrihed og service, giver en dejlig oplevelse og gode rammer om jeres skiferie. Mange vender tilbage hertil år efter år, netop på grund af værtsparret.

I gåafstand til alt

Hotellet er centralt placeret i byen, og I har derfor indkøbsmuligheder, restauranter og Ischgls hyggelig byliv lige ved døren. I gåafstand har I "Fimbabahn liften", hvor skiløbet også tilkommes nemt. Ellers kører skibussen tæt ved hotellet, hvis I vil gemme energien, til Ischgls fantastiske område.

Maden

Og energi, den får I fra den herlige morgenbuffet, som sætter spark i skidagen. Restauranten er også et besøg værd om aftenen, hvis I vil smage udsøgte traditionelle retter, lavet med stor passion.

Værelserne

Værelserne er alle røgfrie, udført i klassisk østrigsk stil og indrettet med dusch/wc, fladskærm, radio, telefon, safe, sofa, bord m. stole, og WiFi adgang.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ved siden af supermarkedet Mpreis og Florian-Garage, men der er flere. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.


Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer fra € 0,50 - € 4,50. Der vil derfor maksimalt blive opkrævet € 31,50 pr. person, og dette er ved en uges ophold på et 5-stjernet ophold. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Afstande

Afstand til piste 200 m

Afstand til lift 250 m

Afstand til centrum 0 m

Afstand til shopping 0 m

Afstand til skibus 75 m

Afstand til skileje 50 m

Værelset

TV Ja

Pengeboks Ja

Wi-fi i værelset Ja

Toilet Ja

Bruser Ja

Mad og drikke

Pension Morgenmad

Morgenmad Ja

Faciliteter

Skirum med støvletørrer Ja

Solterrasse Ja

WiFi Ja

Dobbeltværelse m. dusch/wc

Hyggelige værelser indrettet i klassisk østrigsk stil med dush/wc, hårtørrer, safe, tv og WiFi.
Sengelinned– Hårtørrer – Pengeskab – Bad & toilet - Håndklæder– TV – WiFi (gratis)

Dobbeltværelse som enkeltværelse m. dusch/wc.

Hyggelige værelser indrettet i klassisk østrigsk stil med dush/wc, hårtørrer, safe, tv og WiFi.
Balkon - Sengelinned– Kaffemaskine – Hårtørrer - Pengeskab –Bad og toilet – Terrasse- Håndklæder – TV – Elkedel - WiFi (gratis)

AccommodationTypes

Afstande