Apartment Rätikon

Østrig, Ischgl

Indkvartering Lejlighed

Fakta

Om Apartment Rätikon

Apartment Garni Rätikon er det optimale udgangspunkt for en god skiferie i Ischgl.

I starten af Ischgl ligger Garni Rätikon – kun få minutters gang fra den nye Pardatschgrat-gondol, pisten, skiudlejningen, afterski og indkøb.

Det danner rammerne for den perfekte skiferie, hvor du bor med alt indenfor gå-afstand.

Rummelige forhold

Garni Rätikon byder på hyggelige og rummelige ophold i ægte østrigsk alpe-stil.


Spa-afdeling og afslapning

Der er desuden adgang til en god wellness-afdeling, hvor godt brugte kroppe kan plejes i sauna og dampbad eftermiddag og aften.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ved siden af supermarkedet Mpreis og Florian-Garage, men der er flere. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer fra € 0,50 - € 4,50. Der vil derfor maksimalt blive opkrævet € 31,50 pr. person, og dette er ved en uges ophold på et 5-stjernet ophold. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Afstande

Afstand til piste 200 m

Afstand til lift 200 m

Afstand til centrum 200 m

Afstand til shopping 150 m

Afstand til skibus 100 m

Afstand til skileje 150 m

Værelset

TV Ja

Pengeboks Ja

Toilet Ja

Køleskab Ja

Opvaskemaskine Ja

Wifi i lejlighed Ja

Miniovn Ja

Bruser Ja

Komfur Ja

Mad og drikke

Faciliteter

2-værelses lejlighed til maks. 5 personer

Lejlighed med fem sovepladser og et badeværelse. Et værelse med dobbeltseng og en enkeltseng. Derudover opholdsrum med veludstyret  køkken samt 2 sove pladser.
TV - Kogeplade - Opvaskemaskine - Kaffemaskine - El-kedel - Mikrobølgeovn - WiFi (ekstra beregning) - Fryser - Telefon - Køleskab 

AccommodationTypes

Afstande