Hotel Alpenhof

Østrig, Bad Gastein

Indkvartering Lejlighed

Fakta

Om Hotel Alpenhof

Suveræn beliggenhed i Bad Gastein tæt på både lift, skiudlejning og centrum - velkommen til Alpenhof!

I december 2009 stod firestjernede Alpenhof klar med 10 nyrenoverede lejligheder i østrigsk stil. Den gennemgående renovering har dog taget hensyn til bygningens oprindelse fra 60'erne og fremstår derfor yderst charmerende.

Fantastisk beliggenhed

Lejlighederne har en suveræn beliggenhed i Bad Gastein, både med hensyn til lift, skiudlejning og centrum. Der findes i centrum en del hyggelige cafeer og restauranter, hvor det forholdsvis ukendte østrigske køkken kan udforskes. Men Alpenhof har også en fantastisk beliggenhed i forhold til naturens omgivelser. Der er en fantastisk udsigt over Gasteinertal, som kun gør alpeluften på skiferien endnu mere helbredende.

Lejligheds faciliteter

Alle lejligheder er med køkken, dusch/wc og store balkoner/terrasser. I går i særdeleshed ikke på kompromis med kvaliteten af indkvartering ved at vælge Apenhof, som også er en af vores mest populære indkvarteringer i Bad Gastein.

Ekstra info

Der tilhører én parkeringsplads pr. lejlighed i bygningen.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af Hotel Kaiserhof, men der er flere. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer fra € 0,50 - € 4,00. Der vil derfor maksimalt blive opkrævet € 28 pr. person, og dette er ved en uges ophold på et 5-stjernet ophold. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Afstande

Afstand til piste 550 m

Afstand til lift 550 m

Afstand til centrum 150 m

Afstand til skibus 300 m

Afstand til skileje 450 m

Værelset

TV Ja

Slutrengøring Ja

Balkon / Terasse Ja

Kaffemaskine Ja

Elkedel Ja

Køleskab Ja

Sengelinned Ja

Håndklæder Ja

Opvaskemaskine Ja

Mikrobølgeovn Ja

Komfur Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Skirum Ja

WiFi Ja

Lejlighed 3-værelses 7 personer (50 m2)

Skøn lejlighed på ca. 50 m2 med plads op til 7 personer fordelt på to værelser. Der er henholdsvis to og tre senge på hvert værelse og i stuen en sovesofa, som kan slås ud til to personer. I lejligheden er der et badeværelse med bruseniche. Køkkenet er udstyret med køleskab, kogeplader, elkedel og opvaskemaskine. Der findes ydermere TV og internet i lejligheden. Der er balkon ind mod klippevæggen.
Balkon – Balkon eller terasse – Sengelinned –
Kaffemaskine – Kogeplade – Opvaskemaskine – Fryser – Mikroovn – Ovn – Køleskab
– Terrasse – Håndklæder – TV – Elkedel 

Lejlighed 3-værelses 9 personer (80 m2)

3-vær. lejlighed med god planløsning til den mellemstore familie med plads til 9 personer. Der er henholdsvis tre og fire senge fordelt på 2 soveværelser og i stuen en sovesofa, som kan slås ud til to personer. Køkken-alrum med god spiseplads og udgang til balkon. Til disse lejligheder er der 25-60 m2 balkon. Derudover er der to badeværelser.
Balkon – Sengelinned – Kaffemaskine – Mikroovn
– Ovn – Køleskab – Terrasse – Håndklæder – TV – Elkedel 

Lejlighed 4-værelses 10 personer (125 m2)

4-vær. lejlighed hvor der kan bo op til 10 personer på tre værelser. Der er henholdsvis to, fire og fire senge på hvert værelse. Der er to badeværelser i denne lejlighed som er 125 m2 stor med super planløsning og en fantastisk udsigt. Til denne store lejlighed hører ca. 25 m2 terrasse og 10 m2 balkon. Køkken med separat spiseplads samt stue med stor sofagruppe.
Balkon – Sengelinned – Kogeplade – Opvaskemaskine
– Fryser – Mikroovn – Ovn – Køleskab – Håndklæder – TV – WiFi (gratis) 

Lejlighed 4-værelses 11 personer (100 m2)

4-vær. gennemført lejlighed med plads op til elleve personer fordelt på tre værelser. Der er tre senge på hvert værelse og i stuen en sovesofa, som kan slås ud til to personer. Der er køkken-alrum med god plads til hele familien. Ydermere findes der tre badeværelser. Til disse lejligheder er der 25 m2 balkon.
Balkon – Balkon eller terasse – Sengelinned –
Kaffemaskine – Kogeplade – Opvaskemaskine – Fryser – Mikroovn – Ovn – Køleskab
– Terrasse – Håndklæder – TV – Elkedel 

Lejlighed 5-værelses 11 personer (140 m2)

5-vær. lejlighed er den mest eksklusive af Alpenhof lejlighederne. Med en super udsigt over pister, vandfaldet og hele Gasteiner-dalen – har den en af Bad Gasteins absolut bedste udsigter. Den er i to etager med plads til både familie og vennerne. Lejligheden har sin egen sol terrasse ud fra stuen og balkon rundt om resten af lejligheden. I denne type lejlighed er der fire værelser med henholdsvis to, to, to og tre senge. Derudover er der en sovesofa i stuen, med plads til to personer. Der er fire badeværelser i lejligheden, det ene med badekar.
Balkon – Sengelinned – Kogeplade – Opvaskemaskine
– Fryser – Mikroovn – Ovn – Køleskab – Håndklæder – TV – WiFi (gratis)

AccommodationTypes

Afstande