Hotel Helenenburg

Østrig, Bad Gastein

Indkvartering Hotel

Fakta

Om Hotel Helenenburg

På Hotel Helenenburg bor I i et fredfyldt område, så I rigtig kan få slappet af efter dagens skiløb i Bad Gastein området.

Hotel Helenenburg har en lang historie bag sig, som går helt tilbage til 1864, hvor den østrigske kejserfamilie ofte benyttede stedet, da det ikke lå inde midt i byen, men lidt afsides, så man kunne nyde de fredfyldte stunder. Man har omkring 15 minutters gang til midtbyen i Bad Gastein og kun 150 meter til Graukogelliften.

Wellness

Stedet er i dag et anerkendt spa-hotel, hvor man kan benytte sig af saunaen, en omgang massage eller de forskellige termiske bade, som bjergsiderne selv er leverandør af.Aftensmaden er en 3-retters oplevelse fra både hjemegnen og den store verden og samtidig sundt for sjælen.

Så hvorfor ikke holde sig sund og rask samtidig med, at man er på skiferie?

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af Hotel Kaiserhof, men der er flere. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Afstande

Afstand til piste 150 m

Afstand til lift 150 m

Afstand til centrum 1000 m

Afstand til skibus 50 m

Afstand til skileje 1400 m

Værelset

Mad og drikke

Faciliteter

Garage 5€/day

Kæledyr (på forespørgsel) 10€/day

Dobbeltværelse

Værelse til 2 personer med en dobbeltseng samt eget badeværelse med toilet og bad. De fleste værelser har balkon.
Sengelinned - Hårtørrer - Bad og toilet - Håndklæder - TV

Enkeltværelse

Enkeltværelse beregnet til 1 person. Eget badeværelse med toilet og bad. De fleste værelser har balkon.
Sengelinned - hårtørrer - bad og toilet - Håndklæder - TV - 

AccommodationTypes

Afstande