Hostel Hindenburg

Østrig, Bad Gastein

Indkvartering Hotel
Inkl. halvpension

Fakta

Om Hostel Hindenburg

Hostel Hindenburg placerer jer ideelt i Bad Gastein. Her er I tæt på både lift, busstoppested, indkøb og centrum.

Dette hostel er for jer der søger en lav pris og det nemme og enkle til jeres skiferie.

Værelserne

På Hostel Hindenburg får I simple og enkelt indrettede værelser, i normal hostel-stil med køjesenge. Dette sted passer derfor godt til både de individuelle samt grupper, som med fordel kan udnytte de flere opholdsrum til hygge og afslapning efter skiløbet.

Maden

Når I bor på Hostel Hindenburg, er der halvpension inkluderet. Her får I fyldt depoterne både om morgenen og aftenen, så I kun skal fokusere på lækkert skiløb i det dejlige område af Bad Gastein. Vær opmærksom på, at køkkenet er lukket onsdag, hvilket giver dig en god mulighed for at prøve en af Bad Gasteins restauranter. Ved sen ankomst kan indkvarteringen arrangere en let anretning ved forespørgsel inden afrejsen.

Plads til fest

Hvis I er en gruppe venner afsted på skiferie sammen, der godt kan lide at feste, så kan I også se frem til at hygge og drikke på baren Lederhosen der hører til Hostel Hindenburg.

Godt at vide

I opholdet på Hostel Hindenburg er der inkluderet sengetøj, håndklæde og parkeringspladser. Er der optaget på de begrænsede antal parkeringspladser, så findes der et parkeringshus tæt på hostellet, der kan benyttes mod betaling.

Alt i alt er Hostel Hindenburg altså god til jer, der skal afsted med vennegruppen og gerne vil have en sjov og billig skiferie.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af Hotel Kaiserhof, men der er flere. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer fra € 0,50 - € 4,50. Der vil derfor maksimalt blive opkrævet € 31,50 pr. person, og dette er ved en uges ophold på et 5-stjernet ophold. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Rigtig god skiferie!

Afstande

Afstand til piste 400 m

Afstand til lift 500 m

Afstand til centrum 200 m

Afstand til shopping 150 m

Afstand til skibus 100 m

Afstand til skileje 200 m

Værelset

Toilet Ja

Bruser Ja

Mad og drikke

Pension Halvpension

Halvpension Ja

Faciliteter

Skirum Ja

WiFi Ja

Dobbeltværelse

Dobbeltværelse til 2 personer m. dusch/WC.
Bad og toilet - Håndklæder

4-sengsværelse

4-sengsværelse til maks. 4 personer m. dusch/WC.
Bad og toilet - Håndklæder

6-sengsværelse

6-sengsværelse til maks. 6 personer m. dusch/WC.
Bad og toilet - Håndklæder

8-sengsværelse

8-sengsværelse til maks. 8 personer m. dusch/WC
Bad og toilet - Håndklæder

AccommodationTypes

Afstande