Hotel La Torretta

Italien, Passo Tonale

Indkvartering Hotel

Fakta

Om Hotel La Torretta

På Hotel La Torretta bor I lige ud til pisten og har mulighed for private skilektioner fra hotellets kompetente skiinstruktører.

Kærlighed for madkunsten

Longhi-familien byder jer alle hjertelig velkommen til deres underskønne hotel med den bedste beliggenhed midt i byen og lige ud til pisten. Bedre placering findes ikke i Passo Tonale.

Hotellet byder på smukke værelser i forskellige stilarter lige fra klassisk til rustikt. Værelserne er alle udstyrede med bad, wc, TV, telefon.

Køkkenet byder jer indenfor til en skøn oplevelse af lokale egnsretter anrettet med kærlighed for madkunsten. Både morgenbuffeten og den lækre 3-retters aftensmenu vil føles som en forkælelse af smagssanserne.

Få wellness og spa

Når skidagen er omme, og kroppen er træt, kan I benytte hotellets spa og wellness afdeling. Her kan I tage en velfortjent pause fra skiløbet og hverdagen. Hotel La Torretta har alt hvad hjertet begærer inden for spa og wellnes, og endda mere til. I finder både infrarød sauna, finsk sauna, tyrkisk bad, bio-sauna med aromaterapi, dampbad, isbad og et udendørs boblebad. Der er rig mulighed for at få blødt kroppen godt op, rosin-hud på fingrene, og blive klar til endnu en dag på pisterne i det fantastiske skiområde.

I kommer også i den helt rette afslappende stemning, når I får uddelt en badekåbe og et par slippers. Alt er selvfølgelig inklusiv i prisen, dog koster det 3 Euro for håndklæder. Wellness- området kan benyttes fra 16 år.

Private skilektioner

Endelig tilbyder hotellet også ski-undervisning til sine egne gæster mod betaling, og vi kan varmt anbefale, at I booker en privat-lektion hos hotellets meget kompetente instruktører, når I ankommer.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af Sport Hotel Vittoria. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Slopetrotter glæder sig til at byde jer velkommen i Passo Tonale.

Afstande

Afstand til piste 10 m

Afstand til lift 20 m

Afstand til centrum 50 m

Afstand til shopping 150 m

Afstand til skibus 50 m

Afstand til skileje 100 m

Værelset

Mad og drikke

Faciliteter

Garage 10€/night upon request

Dobbeltværelse "Alpin"

Dette værelse er indrettet i klassisk Trentino-stil med et areal fra 22 til 25 m2. Det er er velegnet til 2-3 personer. Værelset har parketgulv og er udstyret med dobbelt/twin-seng, sovesofa, 22-tommer LCD-TV, WIFI, telefon, safe, badeværelse med bruser og hårtørrer.
Balkon - Sengelinned - Hårtørrer - Pengeskab - Bad og toilet - Telefon - Håndklæder - TV - Wi-Fi (gratis) 

Dobbeltværelse "Mountain"

Dette værelse er et af hotellets nyere og passer perfekt til to personer. Værelset er indrettet med inspiration fra Trentino i en moderne og minimalistisk fortolkning. Værelset har parketgulv og egen balkon. Det rummelige badeværelse er udstyret med ekstra stort brusebad med regnbruser og håndbruser. Værelset har et lille praktisk walk-in closet, en dobbeltseng, som kan omdannes til to enkeltsenge og rigtige dyner. Små, men vigtige detaljer fuldender ferien: WIFI, safe og 22-tommer LCD-TV.
Balkon - Sengelinned - Hårtørrer - Pengeskab - Bad og toilet - Telefon - Håndklæder - TV - Wi-Fi (gratis) 

Enkeltværelse "Alpin"

Enkeltværelset er indrettet i typisk Trentino-stil og er på 16 m2. Det er udstyret med parketgulv. Værelset har fransk seng, 22-tommer LCD-TV, WIFI og safe. Badeværelset er indrettet med brusebad og hårtørrer.
Sengelinned - Hårtørrer - Pengeskab - Bad og toilet - Telefon - Håndklæder - TV - Wi-Fi (gratis) 

Familieværelse "Classic"

Familiværelse "Classic" er på ca. 22 m2 og ligger på 3. etage. Værelset er enkelt indrettet med skråtag, ovenlysvindue og parketgulv. Værelset har 22-tommer LCD-TV, WIFI, safetybox samt et badeværelse med dusch/wc og hårtørrer.
Sengelinned - Hårtørrer - Pengeskab - Bad og toilet - Telefon - Håndklæder - TV - Wi-Fi (gratis) 

Familieværelse "Mountain"

Dette familieværelse er er velegnet for op til fire personer. Med inspiration fra Trentino er værelset indrettet i moderne stil med træ og rene linjer. Værelset har parketgulv og egen balkon. Værelset indeholder også et rummeligt badeværelse med ekstra stort brusebad med regnbruser og håndbruser. Små, men vigtige detaljer fuldender ferien i dette familieværelse: gratis WIFI, safe og 22-tommer LCD-TV.
Balkon - Sengelinned - Hårtørrer - Minibar - Pengeskab - Bad og toilet - Telefon - Håndklæder - TV - Wi-Fi (gratis) 

Junior Suite "Mountain"

Den helt nye Junior Suite "Mountain" er indrettet i en rustik stil med moderne design og detaljer. Værelset er på 35 m2 og består af et stort soveværelse med dobbeltseng, hvor der er et mindre opholdsområde med sovesofa. Her finder i kaffemaskine, elkedel, to 22-tommer LCD-TV og minibar. Det rummelige badeværelse med bruser og  håndbruser, professionel hårtørrer og makeup-spejl. I værelset er der også WIFI, telefon, pengeskab og wellness-taske med sauna håndklæder.
Balkon - Sengelinned - Hårtørrer - Minibar - Pengeskab - Bad og toilet - Telefon - Håndklæder - TV - Wi-Fi (gratis) 

Junior Suite "Romantic"

Junior Suite "Romantic" er på 30 m2 og er indrettet til at give maksimal komfort. Værelset er dekoreret i klassisk Trentino-stil med træudskæringer udført af områdets bedste snedkere. Værelet har kakkelovn og parketgulv. Her findes himmelseng, lille opholdsområde med sovesofa, to balkoner med udsigt over pisterne, to 22-tommer LCD-TV, kaffemaskine, elkedel, minibar, WIFI og safe. Badeværelset er indrettet med oversize bruser, hårtørrer og makeup-spejl.
Balkon - Sengelinned - Hårtørrer - Minibar - Pengeskab - Bad og toilet - Telefon - Håndklæder - TV - Wi-Fi (gratis) 

Suite "Mountain"

I den helt nye Mountain Suite møder i den klassiske Trentino-stil i en moderne og funktionel fortolkning. Suiten på 40 m2 har parketgulv og kan rumme op til fem personer. Det gør den ideel til familier, der ønsker et separat rum til børnene. Det store soveværelse har en dobbeltseng med memory foam madras og sovesofa. Her er også 32-tommer LCD-TV, kaffemaskine, elkedel, minibar, safe og WIFI. I den charmerende opholdsstue er der karnap med siddeplads med fantastisk udsigt over bjergene. Opholdsstuen er indrettet med sovesofa og 22-tommer LCD-TV. Suiten har to badeværelser, hvoraf det ene har en ekstra stor massagebruser med chromoterapi. I det ene badeværelse er også sminkespejl, professionel hårtørrer, håndbruser og wellness-pose.
Balkon - Sengelinned - Hårtørrer - Minibar - Pengeskab - Bad og toilet - Telefon - Håndklæder - TV - Wi-Fi (gratis) 

Suite "Panorama"

I Suite "Panorama" er den klassiske Trentino-stil genskabt i en minimalistisk, moderne version med særlig fokus på komfort og afslapning. Suiten er 48 m2 stor med parketgulv, og kan rumme op til fem personer. Det gør den ideel til familier, der ønsker at have et separat område til børnene. Det store soveværelse har en himmelseng med memory foam madras og en sovesofa, soveværelset er udstyret med et 32-tommer LCD-TV, kaffemaskine, vandkoger, lille køleskab og safe. I soveværelset er der også en karnap, hvor man kan sidde omkring et bord og nyde udsigten. Stuen er indrettet med en sovesofa og et 22-tommer LCD-TV. Suiten er udstyret med to badeværelser, hvoraf det ene badeværelse har en stor massagebruser med chromoterapi. Udstyret består også af sminkespejl, professionel hårtørrer, brusehoved og wellnesspose.
Balkon - Sengelinned - Hårtørrer - Minibar - Pengeskab - Bad og toilet - Telefon - Håndklæder - TV - Wi-Fi (gratis) 

Suite "Romantic"

Dejlig suite på 35 m2 beliggende på 1. sal med stort soveværelse og himmelseng udført i grantræ af områdets bedste snedkere, balkon med udsigt over pisterne, hvor du kan nyde solnedgangen. Separat opholdsområde med 2 sovesofaer, typisk kakkelovn og parketgulv. Suiten har et stort badeværelse med regnbruser. I suiten finder i to 22-tommer LCD-TV, kaffemaskine, vandkoger, safe , hårtørrer, makeup-spejl og wellness taske med sauna håndklæder.
Balkon - Sengelinned - Hårtørrer - Minibar - Pengeskab - Bad og toilet - Telefon - Håndklæder - TV - Wi-Fi (gratis) 

AccommodationTypes

Afstande