Hotel Gardenia

Italien, Passo Tonale

Indkvartering Hotel

Fakta

Om Hotel Gardenia

Hotel Gardenia er et dejligt hotel med god placering, samt lækre lokale retter serveret af kokken på hotellet.

I Val de Sole dalen, i den lille hyggelige by Passo Tonale, finder man dette dejlige hotel, hvor afslapning og velvære er i højsædet, og personalet byder indenfor med smil og gæstfrihed. Med bare 350 meter til liften og centrum af byen, er beliggenheden også lige i øjet.

Maden


Vælger I Hotel Gardenia kan I være sikre på at jeres smagsløg vil takke jer. Kokken gør meget ud af de lokale specialiteter og traditionelle retter, og til børnene er der naturligvis en speciel menu der helt sikkert vil falde i god jord.

WellnessHotellets wellness- og fitness afdeling giver rig mulighed for at brænde den sidste energi af, eller restituere og gøre klar til næste dags strabadser på bjerget. Adgang til wellness fra 18 år. Du kan leje en kåbe for 10€ pr. person.Værelserne er alle moderne indrettet, med god plads.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af Sport Hotel Vittoria. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen


Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Afstande

Afstand til piste 350 m

Afstand til lift 350 m

Afstand til centrum 350 m

Afstand til shopping 250 m

Afstand til skibus 50 m

Afstand til skileje 300 m

Værelset

Mad og drikke

Faciliteter

Garage €50/week

Dobbeltværelse standard

Værelse på ca. 15 kvm til 2 personer (dobbeltseng eller twin beds).
Pengeskab - telefon - WI-Fi (gratis) - satellit-tv - hårtørrer - dusch/wc.

Dobbeltværelse Standard med mulighed for en opredning

Værelse på ca. 15 kvm til 3 personer (dobbelt eller twin beds + 1 ekstra seng). Hvis værelset bookes til to personer, vil der være to senge.
Pengeskab - telefon - WI-Fi (gratis) - satellit-tv - hårtørrer - dusch/wc. 

Dobbeltværelse Standard med mulighed for to opredninger

Værelse på ca. 15 kvm til 4 personer. Dobbeltseng eller twin beds + køjeseng. Hvis værelset bookes til to personer, vil der kun være 2 senge.
Der er mulighed for at forespørge værelse uden køjeseng mod ekstra gebyr.
Pengeskab - telefon - WI-Fi (gratis) - satellit-tv - hårtørrer - dusch/wc. 

Dobbeltværelse Superior

Elegante værelser med plads til 2-3 personer.
Smagfuldt indrettet i grantræ og sten.
Balkon - minikøleskab - Pengeskab - telefon - WI-Fi (gratis) - satellit-tv - hårtørrer - dusch/wc. 

Junior Suite med to ekstra senge

Smukt indrettet familie juniorsuite med plads til 4 personer med balkon. Bygget i let grantræ og med dekorativ pejs i typisk alpestil. Værelset byder blandt andet på læsehjørne med skrivebord samt walk-in closet.
Pengeskab - telefon - minikøleskab - 2 fladskærms-tv - WI-FI (gratis) - hårtørrer - dusch/wc.

Suite La Stua samt Suite Regina dell'Adamello

2 soveværelser + 2 badeværelser (ca. 40 kvm.)

La Stua er møbleret i træ med pejs for at skabe en romantisk atmosfære og privilegeret udsigt over Presanella. Suiten består af et soveværelse med dobbeltseng, og opholdsstue med sovesofa, to badeværelser og to balkoner. Den er udstyret med telefon, pengeskab, WI-FI (gratis), minikøleskab, 2 fladskærms-tv, læseområde, hårtørrer.

Suite Regina dell'Adamello er møbleret i en moderne stil med pejs og privilegeret udsigt over Presanella. Suite Regina består af et soveværelse med dobbeltseng og opholdsstue med sovesofa og balkon.
Telefon - pengeskab - WI-FI (gratis) - minikøleskab - 2 fladskærms-tv - læseområde - hårtørrer 

AccommodationTypes

Afstande