Hotel Gardenia

Italien, Passo Tonale

Indkvartering Hotel
Inkl. halvpension

Fakta

Om Hotel Gardenia

Hotel Gardenia er et dejligt hotel med god placering, samt lækre lokale retter serveret af kokken på hotellet.

I Val de Sole dalen, i den lille hyggelige by Passo Tonale, finder man dette dejlige hotel, hvor afslapning og velvære er i højsædet, og personalet byder indenfor med smil og gæstfrihed. Med bare 350 meter til liften og centrum af byen, er beliggenheden også lige i øjet.

Maden

Vælger I Hotel Gardenia kan I være sikre på at jeres smagsløg vil takke jer. Kokken gør meget ud af de lokale specialiteter og traditionelle retter, og til børnene er der naturligvis en speciel menu der helt sikkert vil falde i god jord.

Wellness

Hotellets wellness- og fitness afdeling giver rig mulighed for at brænde den sidste energi af, eller restituere og gøre klar til næste dags strabadser på bjerget. Adgang til wellness fra 18 år. Du kan leje en kåbe for 10€ pr. person.Værelserne er alle moderne indrettet, med god plads.

Turistskat skal betales direkte til hotellet. Der skal betales 1,5 € pr. person over 14 år.

Afstande

Afstand til piste 350 m

Afstand til lift 350 m

Afstand til centrum 350 m

Afstand til shopping 250 m

Afstand til skibus 50 m

Afstand til skileje 300 m

Værelset

TV Ja

Pengeboks Ja

Wi-fi i værelset Ja

Toilet Ja

Babyseng Ja

Bruser Ja

Mad og drikke

Pension Halvpension

Bar Ja

Restaurant Ja

Halvpension Ja

Faciliteter

Børnevenlig Ja

Dampbad Ja

Fitnessrum Ja

Jacuzzi Ja

Legerum Ja

Lounge Ja

Vis mere

Pejs: Ja

Reception: Ja

Sauna: Ja

Skirum med støvletørrer: Ja

Solarium: Ja

SwimmingPool: Ja

TV rum: Ja

Wellness: Ja

WiFi: Ja

WiFi i lobby: Ja

Standardværelse 1 soveværelse + 1 badeværelse (ca. 18/20 kvm)

Værelset kan rumme fra 2 til 4 pers. (dobbeltseng, twin beds, dobbeltseng med 1 ekstra seng, eller til 4 personer inkl. køjeseng. Udstyret med pengeskab, telefon, WI-Fi (gratis), satellit-tv med skærm, hårtørrer samt dusch/wc.

Standard familieværelse 1 soveværelse + 1 badeværelse med køjesenge (ca. 24 kvm.)

Værelset har plads til 3 eller 4 personer. Ideel til familier i klassisk bjergstil med balkon med god plads. Udstyret med telefon, pengeskab, fladskærms satellit-tv, WI-FI (gratis), hårtørrer samt dusch/wc.

Dobbeltværelse Superior 1 soveværelse + 1 badeværelse (ca. 20 kvm.)

Elegante værelser i grantræ og sten, smagfuldt indrettede med balkon. Udstyret med mini-køleskabe, fladskærms-satellit-tv, telefon, WI-FI (gratis), hårtørrer samt dusch/wc.

Dobbeltværelse som standardværelse 1 soveværelse + 1 badeværelse (ca. 18/20 kvm)

Værelset indrettet til 1 person. Udstyret med pengeskab, telefon, WI-Fi (gratis), satellit-tv med skærm, hårtørrer samt dusch/wc.

Familie Junior Suite med 2 soveværelser + 1 badeværelse (ca. 40 kvm.)

Smukt indrettet komfortable familie juniorsuite med plads til 4 personer med balkon. Bygget i let grantræ og med dekorativ pejs i typisk alpestil, og udstyret med et læsehjørne med skrivebord, walk-in closet, pengeskab, telefon, minikøleskab, 2 fladskærms-tv, WI-FI (gratis), hårtørrer samt dusch/wc.

Suite La Stua samt Suite Regina dell'Adamello 2 soveværelser + 2 badeværelser (ca. 40 kvm.)


La Stua er møbleret i originalt træhytte, med helvedesild over sengen, og pejs for at skabe en romantisk atmosfære og privilegeret udsigt over Presanella. Suiten består af et soveværelse med dobbeltseng, og opholdsstue med sovesofa, to badeværelser og to balkoner. Den er udstyret med telefon, pengeskab, WI-FI (gratis), minikøleskab, 2 fladskærms-tv, læseområde, hårtørrer.

Suite Regina dell'Adamello er møbleret i en moderne stil med pejs og privilegeret udsigt over Presanella. Suite Regina består af et soveværelse med dobbeltseng og opholdsstue med sovesofa, balkon, telefon, pengeskab, WI-FI (gratis), minikøleskab, 2 fladskærms-tv, læseområde samt hårtørrer

AccommodationTypes

Afstande