Hotel Panorama

Italien, Passo Tonale

Indkvartering Hotel

Fakta

Om Hotel Panorama

Hotel Panorama er et af vores mest efterspurgte hoteller i Passo Tonale, som er populært blandt alle størrelser i familien.

Hotel Panorama er et af de nyeste i Passo Tonale. Det blev bygget i 2003/2004 og er opført i typisk alpin Trentino-stil.

Dette er et af vores mest efterspurgte hoteller. Det skyldes først og fremmest den gode service og hjemlige atmosfære, men placeringen i forhold til såvel indkøb som skiløb er bestemt også medvirkende til populariteten.

Til børnene er der et legerum på hotellet. Således føler store og små skigæster sig hjemme på det hygselige hotel.
Solid morgenmad
I restauranten serveres en solid morgenmadsbuffet, og om aftenen serveres en 3-retters aftensmenu, der sikrer energien til strabadserne på bjerget.

Værelserne er store og flotte, og de er alle udstyret med safetybox, TV, bad og wc. Visse af værelserne har desuden egen balkon. Der er mulighed for op til to opredninger.

Hvis en god beliggenhed er højt på ønskelisten til jeres skiferie, og hvis der gerne skal være plads til en større gruppe, er Hotel Panorama det oplagte valg i Passo Tonale.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af Sport Hotel Vittoria. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationenTuristskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Afstande

Afstand til piste 200 m

Afstand til lift 200 m

Afstand til centrum 150 m

Afstand til shopping 250 m

Afstand til skibus 100 m

Afstand til skileje 200 m

Værelset

Mad og drikke

Faciliteter

Garage 7€/night

Dobbeltværelse Standard med mulighed for 2 opredning

Værelse med dobbeltseng beregnet til 2 personer typisk 12-16 m2 med eget badeværelse. I dette værelse er der mulighed for 2 ekstra opredninger.
Sengelinned - Hårtørrer - Pengeskab - Bad og toilet - Håndklæder - TV - Wi-Fi (gratis) 

Enkeltværelse Standard

Værelse med enkeltseng og eget badeværelse
Sengelinned - Hårtørrer - Pengeskab - Bad og toilet - Håndklæder - TV - Wi-Fi (gratis) 

AccommodationTypes

Afstande