Haus Haid

Østrig, Wagrain

Indkvartering Hotel

Der er desværre ingen ledige værelser på dette hotel i den valgte periode.

Fakta

Om Haus Haid

Haus Haid byder på nyopførte lejligheder, placeret centralt mellem liftstationerne ”Grafenberg” og ”Flying Mozart” i Wagrain.

Der er mulighed for gratis skibus ca. 50 meter fra huset.

Masser af muligheder

Lejlighederne er hyggeligt indrettede med god plads. I kælderetagen forefindes privat ski-depot med varmeskabe. Derudover er der også wellnessrum med solarium, sauna og jacuzzi, dog mod betaling.

Lejlighederne er placeret i et børnevenligt område, på et lukket vænge. Her bor du centralt i Wagrain med 5 minutters gang til nærmeste indkøbsmuligheder.

Wagrain Wasserwelt

Wagrains store, børnevenlige vandland "Wasserwelt" ligger også i gåafstand fra lejlighederne. Når du bor her, får du et kort som giver dig 3 timers gratis adgang til Wagrain Wasserwelt. Her har du mulighed for at slappe af i de forskellige pools, eller give dig i kast med rutsjebanerne. Kort sagt, er det perfekt til en afslappende eftermiddag eller aften, så du kan være klar til dagen efter.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af Hotel Alpina Wargrain eller The people'z Bar, men der er flere. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Måltider på Hotel Himmelberg

Når du bor i lejlighed i Wagrain, har du mulighed for at tilkøbe morgenmadsbuffet eller aftenmenu, bestående af en 3 retter. Måltiderne kan du nyde på Hotel Himmelberg i den hyggelige restaurant.

3-retters aftenmenu (18.00-19.30): 189 DKK
Morgenbuffet (07.30-09.30): 119 DKK
Morgenmad ved ankomst (07.30-09.30): 139 DKK

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

God skiferie til Wagrain!

OBS: Der er ikke viskestykker i lejlighederne.

Afstande

Afstand til piste 800 m

Afstand til lift 800 m

Afstand til centrum 400 m

Afstand til shopping 100 m

Afstand til skibus 100 m

Afstand til skileje 800 m

Værelset

Mad og drikke

Faciliteter

Lejlighed 2-værelses 4 personer


2-værelseslejlighed til 4 personer på ca. 40m2. Lejligheden er moderne indrettet og består af et soveværelse med dobbeltseng, stue med sovesofa, fladskærm og spiseplads, åbent, veludstyret køkken med opvaskemaskine og ovn, bad og toilet samt altan. Balkon eller terrasse -Sengelinned -Kogeplade -Opvaskemaskine -Ovn -Køleskab -Håndklæder -TV -Elkedel -Wi-Fi (gratis)

Lejlighed 4-værelses 8 personer


4-værelseslejlighed til hver 8 personer på 88m2. Lejligheden består af 3 separate soveværelser, 3 badeværelser, større stue med sovesofa, fladskærm, musikanlæg og spiseplads, åbent, veludstyret køkken med bl.a. opvaskemaskine og ovn, samt lækker balkon med fantastisk bjergudsigt. Meget smuk udsigt til skiområdet i Wagrain fra lejligheden
Balkon eller terrasse -Sengelinned -Kogeplade -Opvaskemaskine -Ovn -Køleskab -Håndklæder -TV -Elkedel -Wi-Fi (gratis) 

AccommodationTypes

Afstande