Apartment Amadé Lodge

Østrig, Wagrain

Indkvartering Lejlighed

Fakta

Om Apartment Amadé Lodge

De hyggelige alpelejligheder, Amadé Lodge, ligger kun få skridt fra Flying Mozart liften i Wagrain.
Velkommen til en hyggelig indkvartering ved foden af bjerget ved Amadé Lodge.

Få skridt fra Flying Mozart 

På Amadé Lodge har du altid skov i nærheden. Liften Flying Mozart ligger kun få skridt fra hovedindgangen til Amadé Lodge. For børn og begyndere er der også mindre lifter og gode bakker inden for gåafstand. Amadé Lodge er centralt beliggende i Wagrain, hvor du blandt andet kan opleve ægte østrigsk afterski.

Hyggelige alpelejligheder

På Amadé Lodge kan du komfortabelt bo i dejlige lejligheder indrettet i en hyggelig alpestil. Indkvarteringen er perfekt til dem, der rejser med familien. Huset har seks lejligheder med plads til 3-7 personer. Derudover tilbyder Amadé Lodge alle gæster gratis adgang til de nærliggende Wasserwelt Wagrain. Det byder på alt fra hurtige slides til afslappende dampbad og saunaer.

Afstande

Afstand til piste 50 m

Afstand til lift 100 m

Afstand til centrum 400 m

Værelset

TV Ja

Gratis wi-fi Ja

Mad og drikke

Pension Ingen pension

Bar Nej

Restaurant Nej

Faciliteter

Balkon/terrasse Ja

Elkedel Ja

Føntørrer Ja

Håndklæder Ja

Komfur Ja

Køleskab Ja

Vis mere

Lejlighed: Ja

Mikroovn: Ja

Ovn: Ja

Parkering: Ja

Sengelinned: Ja

Skirum med støvletørrer: Ja

Slutrengøring: Ja

TV rum: Ja

WiFi i lejlighed: Ja

Lejlighed 1-værelses 4 personer

Studielejligheden ligger på øverste etage, har en kombineret stue og soveværelse med dobbeltseng og en sovesofa til max. to personer. Lejligheden har en balkon med panoramaudsigt, et køkken med spiseplads, et brusebad med toilet. En barneseng til rådighed på anmodning.
Balkon - Sengelinned – Kaffemaskine -Kogeplade –Opvaskemaskine – Hårtørrer- Mikrobølgeovn – Ovn- Køleskab – Brødrister - Håndklæder -TV –Elkedel - Wi-Fi (gratis) 

Lejlighed 3-værelses 7 personer

Lejligheden har to etager, indgangen er på øverste etage, der er to separate soveværelser, et med dobbeltseng og balkon, andet værelse med to enkeltsenge. Bruser med toilet er placeret ved indgangen. Trappen fører til stueetagen, her er et rummeligt køkken og spiseplads. I opholdsstuen er der en sovesofa til to personer, kabel-tv og mulighed for en ekstra seng eller barneseng. Også på denne etage er der et brusebad og et separat toilet. Fra stuen er der en udgang til terrassen.
Balkon - Sengelinned – Kaffemaskine -Kogeplade –Opvaskemaskine – Hårtørrer- Mikrobølgeovn – Ovn- Køleskab –Terrasse - Brødrister - Håndklæder -TV –Elkedel - Wi-Fi (gratis) 
 

AccommodationTypes

Afstande