Hotel Hochsölden

Østrig, Sölden

Indkvartering Hotel
Inkl. morgenmad

Fakta

Om Hotel Hochsölden

Hotel Hochsölden er et af Söldens allerbedste hoteller.

Med en placering midt i sneen og en vidunderlig udsigt, er det uungåeligt at mærke den østrigske hygge. Stemningen får én til at føle sig hjemme og der er rig mulighed for at slappe af på de top moderne værelser.Køkkenet sørger for, at den kulinariske oplevelse er helt i top, hvor der kredses om gæsterne med blandt andet en overdådig morgenmadsbuffet, der giver den bedste start på dagen.Også faciliteterne på stedet er i en klasse for sig. Her kan nydes en svømmetur i poolen, tages en dukkert i vikingebadet og afsluttes med en tur i sauna eller dampbad. Hotellet danner rammerne om en skiferie i verdensklasse til jer, der kun vil have det bedste.Alle værelse er udstyret med internetadgang.
Når du bor her, kan du leje ski i Intersport Glanzer, der ligger blot 100 meter fra hotellet.

Afstande

Afstand til lift 500 m

Afstand til centrum 8000 m

Afstand til shopping 8000 m

Afstand til skibus 100 m

Værelset

TV Ja

WiFi Ja

Pengeboks Ja

Føntørrer Ja

Toilet Ja

Mad og drikke

Pension Morgenmad

Bar Ja

Restaurant Ja

Faciliteter

Bruser Ja

Jacuzzi Ja

Legerum Ja

Lounge Ja

Morgenmad Ja

Pejs Ja

Vis mere

Reception: Ja

Sauna: Ja

Skirum med støvletørrer: Ja

Solterrasse: Ja

SwimmingPool: Ja

TV rum: Ja

WiFi: Ja

Dobbeltværelse m. 1 opredning m. dusch/wc

Rigtig flot dobbeltværelse med én opredning, indrettet på 22 kvm med dusch/wc, TV, safe og hårtørrer. Sengelinned – Hårtørrer – Pengeskab – Bad og toilet – Telefon – Håndklæder – TV – Wi-Fi (gratis)

Hochsolden dobbeltværelse m. dusch/wc

Dobbeltværelse "Hochsölden" på 25 kvm indrettet med dusch/wc, TV, safe,  hårtørrer og balkon. Balkon – Badekar - Sengelinned – Hårtørrer – Pengeskab – Bad og toilet – Telefon – Håndklæder – TV – Wi-Fi (gratis)

Dobbeltværelse m. dusch/wc

Smukt indrettet dobbeltværelse med skøn indbygget ovn. I alt plads til 4 personer Badekar - Sengelinned – Hårtørrer – Pengeskab – Telefon – Toilet - Håndklæder – TV – Wi-Fi (gratis)

Dobbeltværelse m. dusch/wc med balkon

Dobbeltværelse på 20 kvm indrettet med dusch/wc, TV, safe, hårtørrer og balkon med udsigt. Balkon - Sengelinned – Hårtørrer – Pengeskab – Bad og toilet – Telefon – Håndklæder – TV – Wi-Fi (gratis)

Dobbeltværelse m. dusch/wc "Sonnenseite"

Dobbeltværelse på 35 kvm indrettet med dusch/wc, TV, safe, hårtørrer og solrig balkon. I alt plads til 4 personer Balkon eller terrasse - Sengelinned – Hårtørrer – Pengeskab – Bad og toilet – Telefon – Håndklæder – TV – Wi-Fi (gratis)

Enkeltværelse m. dusch/wc

Enkeltværelse på 20 kvm indrettet med dusch/wc, TV, safe og hårtørrer. Badekar - Sengelinned – Hårtørrer – Pengeskab – Bad og toilet – Telefon – Håndklæder – TV – Wi-Fi (gratis)

AccommodationTypes

Afstande