Bei Lisa

Østrig, Saalbach-Hinterglemm

Indkvartering Lejlighed

Fakta

Om Bei Lisa

På Haus Schönblick, har du alt lige ind for rækkevidde - de perfekte lejligheder til en skiferie i Saalbach-Hinterglemm.Fra Haus Schönblick får du, som navnet antyder, en skøn udsigt over byen Glemtal og de omkringliggende bjerge.Ejendommen er placeret i et roligt og solrigt område af Saalbach, og tilbyder familievenlige lejligheder til 2-6 personer – alle med soveværelser, køkken og badeværelse. Lejlighederne er enkle men hyggeligt indrettede, med plads til afslapning, hygge og fællesskab.

Nemt og hurtigt på ski


Med kun 300 meter eller godt og vel 5 minutters gang til den nærmeste lift, får du her en nem og hurtig adgang til skiområdet! Ca. 400 meter fra ejendommen ligger Saalbachs centrum, der bl.a. byder på en hyggelig gågade samt et hav af indkøbsmuligheder, barer og restauranter.

Godt at vide

  Sengelinned og håndklæder er inkluderet i opholdet – så du kan bruge den overskydende plads i kufferten til et par ekstra skisokker i stedet! Slutrengøring og gratis parkering følger også med i prisen.

Afstande

Afstand til piste 50 m

Afstand til lift 300 m

Afstand til centrum 500 m

Afstand til shopping 700 m

Afstand til skibus 300 m

Afstand til skileje 800 m

Værelset

TV Ja

Gratis wi-fi Nej

Mad og drikke

Pension No Pension

Bar Nej

Restaurant Nej

Faciliteter

Håndklæder Ja

Kaffemaskine Ja

Komfur Ja

Køleskab Ja

Lejlighed Ja

Parkering Ja

Vis mere

Sengelinned: Ja

Slutrengøring: Ja

Lejlighed 2-værelses 4 personer

2-værelseslejlighed til 4 personer bestående af ét separat dobbeltværelse, opholdsrum med åbent køkken, spiseplads og sovesofa samt bad og toilet.
Sengelinned – Kaffemaskine – Kogeplade – Køleskab – Håndklæder – TV

Lejlighed 3-værelses 6 personer

3-værelseslejlighed til 6 personer bestående af et dobbeltværelser og et soveværelse med 2 køjesenge som ligger lige i anslutning til lejligheden, opholdsrum med åbent køkken, spiseplads samt bad og toilet.
Sengelinned – Kaffemaskine – Kogeplade – Køleskab – Håndklæder – TV

Lejlighed 4-værelses 6 personer

4-værelseslejlighed til 6 personer bestående af tre separate soveværelser, opholdsrum med åbent køkken, spiseplads samt 2 badeværelser.

Sengelinned – Kaffemaskine – Kogeplade – Køleskab – Håndklæder – TV

AccommodationTypes

Afstande