Haus Gugl

Østrig, Saalbach-Hinterglemm

Indkvartering Hotel

Fakta

Om Haus Gugl

Bo en kort gåtur fra både centrum, pisten, liften og afterskien i Saalbach i lejlighederne i Haus Gugl.

Haus Gugl byder på lejligheder, der er placeret nær centrum af Saalbach. Det tager kun små fem minutter at gå de 300 meter til centrum af Saalbachs hyggelige gader med indkøbsmuligheder, sportsbutikker, spisesteder og barer.

Beliggenhed

Afstanden til liften og pisten på ca. 300 meter kan ligeledes nås på knap fem minutter til fods, og ellers går skibussen omtrent 50 meter fra huset, hvis I vil spare benene til skiløbets udfordringer.Lejlighederne her er gode, lige ud ad landevejen og perfekte til en skiferie i Saalbach for familier, par eller små grupper. Beliggenheden er dejligt rolig, uden støj fra gaden og alligevel tæt på byen. Lejlighederne er ikke egnede til festglade gæster.

Lejlighederne

Haus Gugl har 10 lejligheder, og størrelsen varierer fra 30 til 90 kvm. Mange af dem har desuden deres egen balkon.

I lejlighederne er der de faciliteter, der skal til for en god skiferie uden inkluderet forplejning, og hvor man kan klare sig selv. Derudover er der håndklæder, sengetøj og slutrengøring inkluderet i opholdet.

Der er WiFi installeret i Haus Gugl, men forsyningen kan have sine uregelmæssigheder, eftersom vi er Alperne, hvor infrastrukturen ikke er helt så stabil som hjemme.

Der er skiopbevaringsrum i kælderen.

Parkering

OBS: Der er kun fire parkeringspladser tilknyttet Haus Gugl. Det koster €10 pr. dag, og det er først-til-mølle princip om pladserne. Pladserne betales nede ved lejlighederne. Alternativt ligger der et parkeringshus, ikke så langt fra lejlighederne.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af Turistinformationen. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Afstande

Afstand til piste 300 m

Afstand til lift 300 m

Afstand til centrum 300 m

Afstand til shopping 200 m

Afstand til skibus 50 m

Afstand til skileje 300 m

Værelset

Mad og drikke

Faciliteter

Parkering (mod betaling) €10/day

Lejlighed 1-værelses 2 personer


1-vær. lejlighed (op til 2 pers.): sove-/opholdsrum med dobbeltseng og lille køkken udstyret med køleskab, kogeplader og kaffemaskine. Badeværelse med dusch/wc. Der er endvidere TV og balkon.

Balkon – Sengelinned – Kaffemaskine – Kogeplade –
Mikrobølgeovn – Fryser – Håndklæder – TV – Elkedel – Wi-Fi (gratis)

Lejlighed 1-værelses 2 personer med separate senge


1-vær. lejlighed (op til 2 pers.): sove-/opholdsrum med 2 adskilte senge og lille køkken udstyret med køleskab, kogeplader og kaffemaskine. Badeværelse med dusch/wc . Der er endvidere TV og balkon.
Balkon – Sengelinned – Kaffemaskine – Kogeplade –
Mikrobølgeovn – Fryser – Håndklæder – TV – Elkedel – Wi-Fi (gratis)

Lejlighed 2-værelses 4 personer


2-vær. lejlighed (op til 4 pers.): 1 soveværelse samt stue, dusch/wc og køkken. Køkkenet indeholder køleskab, kaffemaskine og kogeplader. Endvidere TV og balkon.

Balkon – Sengelinned – Kaffemaskine – Kogeplade – Hårtørrer
- Mikrobølgeovn – Fryser – Håndklæder – TV – Elkedel – Wi-Fi (gratis)

Lejlighed 3-værelses 4 personer


3-vær. lejlighed (op til 4 pers.): 2 soveværelser samt stue, dusch/wc og køkken. Køkkenet indeholder køleskab, kaffemaskine og kogeplader. Endvidere TV.


Sengelinned – Kaffemaskine – Kogeplade – Hårtørrer - Mikrobølgeovn
– Fryser – Håndklæder – TV – Elkedel – Wi-Fi (gratis)


Lejlighed 4-værelses 6 personer

4-vær. lejlighed (op til 6 pers.): 3 soveværelser samt stue, 2 dusch/wc og køkken. Køkkenet indeholder køleskab, kaffemaskine og kogeplader. Endvidere TV.

Sengelinned – Kaffemaskine – Kogeplade – Hårtørrer - Mikrobølgeovn
– Fryser – Håndklæder – TV – Elkedel – Wi-Fi (gratis

AccommodationTypes

Afstande