Skiferie i Zell am See

Gæsternes vurdering 4,4 / 5 Se bedømmelser 26
Piste-km
56 km
63 km
16 km

Som et af de få områder i Alperne byder det store område omkring Zell am See og forstaden Schüttdorf på skiløb på både almindelige pister og på gletscher. Med op til 3.029 meters højde er snesikkerheden optimal, og udsigten mildest talt fantastisk. I alt byder området på 130 kilometer pister i alle sværhedsgrader.

Selve Zell am See er en charmerende by med smalle gader og gamle huse, hyggelige restauranter og gode diskoteker. Forstaden Schüttdorf er udgangspunktet for de fleste sportsaktiviteter. Her er mulighed for at få et solidt måltid mad og afterskiing i lokale omgivelser.

Du har også mulighed for at læse mere om vores skræddersyede skiferier til Østrig.

Læs mere om skirejser til Zell am See

Zell am See

Byens højde 760 m
Antal lifte 57
Højeste skiløb 3.029 m
Liftkapacitet 80.000 per/t
Antal km pister 135 km
Off-piste Ja
Længste nedfart 4 km
Fun-park Ja

Skiløb

Børn
Begyndere
Øvede
Eksperter
Off-piste
Snowboard

Byen

Charme
Afterski
Shopping
Spisesteder

Skirejser til Zell am See

Europa Sportregion er et de ældste og mest traditionsrige skisportssteder i Østrig med brede pister og smukke sne-plateauer, og som et af de få steder i Alperne byder det store område omkring Zell am See og forstaden Schüttdorf på gletscher-skiløb. Udsigten er mildest talt fantastisk, når man står i 3.029 meters højde på toppen af legendariske Kitzsteinhorn og kan skue ud over et enestående landskab med den tilfrosne bjergsø Zeller See liggende for fødderne af en.

Men gletscheren er ikke kun en fryd for øjet, den er samtidig den foretrukne træningsplads for flere internationale ski-teams, og det er også her, den østrigske skiskole uddanner sine skilærere. For snowboardere er der lejlighed til at udfolde sig med tricks og hop i Kitzsteinhorns funpark beliggende i 2.900 meters højde. Sneen er sikret til skiferien. Snesikkerheden i Europa Sportregion er optimal - både som følge af den høje beliggenhed og på grund af et særdeles veludbygget kunstsne-anlæg.

I terrænet ved Zell am See giver de mange træer næsten altid god sigtbarhed - selv ved tåge og snefald. I alt byder området på 130 kilometer pister i alle sværhedsgrader, og dertil kommer gode muligheder for offpiste-skiløb. Der kører gratis skibus mellem Zell am See og Kaprun, som I kan benytte for at nå hele skiområdet.

I dette fantastiske område finder du, som elsker langrend, hele 40 km langrendsløjper. Især én løjpe er særligt anbefalelsesværdig, løjpen omkring søen Plettsaukopf på Schmittenberg. Herfra har man en fantastisk udsigt over hele regionen.

Zell am See er en charmerende by med smalle gader og gamle smukke huse, hyggelige restauranter og gode butikker. Byen har ligget her længe før skituristerne invaderede Alperne, og har en lang historie som et populært sommer-rejsemål, hvilket mange ældre mondæne hoteller vidner om. Zell am See er også en by med fart på, og det gælder ikke kun på pisterne. På skiferien er der liv i og omkring byen både dag og nat. Udover godt skiløb findes her mange andre aktiviteter som f.eks. isklatring, vintervandring, kanetur med hest, skøjtebane, issejlads, ishockey, tennis og kælkebane. Er det sprudlende afterski og liv i gaden I søger på jeres skiferie, er I kommet til det rette sted. Her findes masser af caféer, barer og diskoteker - og byen forstår at feste.

Østrigs Turistbureau

Hos vores partner Østrigs Turistbureau kan du læse mere om Østrig og finde information om Østrig som rejseland.

Se mere på austria.info

Brugernes bedømmelse26

4,5 / 5
Bedøm Zell am See som rejsemål
23.08.2017 - Marianne Jørgensen

Skønt og smukt område til varieret skiløb. Gode ski muligheder nær byen Zell am See og kort afstand til Gletschen.
byen og området kan også anbefales til familier, hvor ikke alle står på ski

22.08.2017 - Simone Winter-Madsen

Rigtig skønt sted med massere af plads! Kun gode anbefalinger herfra

22.08.2017 - Flemming Bjerre

Lækkert sted til skiløb. især en tur over til gletschen hvor der er fede løjper. Vi oplevede ikke kø men var der også uge 4.
fint for både nybegyndere og øvede. dejlig lange ture fra top til bund og man spiser godt på restauranterne. Der må vi ned igen.

22.08.2017 - Thor Stig Hansen

Lejligheden var helt fantastisk. Jeg rejser ofte til Frankrig, og dette her var en helt anden liga. Hvilket var godt, for det var lidt besværligt at komme til pisterne. Enten en længere gåtur i skistøvler, eller 3 kvarter med bus, for at nå gletcheren.
Det er muligt at jeg er forvænt, men der var enighed om, at næste år skulle vi bo midt i sneen, som vi er vant til.

Derudover kunne vi godt have brugt et lidt større skiområde, men det skiløb der var, var såmænd glimrende, og der var rigeligt med udfordring.

Byen var stemningsfuld of hyggelig.

22.08.2017 - Henrik Mynster

Zell Am See er det perfekte sted for familier, der er pister til alle i familien, godt for helt nye skiløbere, dejlig by med masser af indkøbsmuligheder, gode muligheder for køb af skiskole, leje af vintersports udstyr, samt godt ski depot lige ved liften og oppe på pisterne. Gode Østrigske ski instruktører. Er man meget øvet er området måske lidt lille til en uge, da sværheden ikke er voldsom stor selv om der er sorte pister. Alt i alt et fantastisk sted hvor vi har været 4 gange, og heller ikke sidste gang.

22.08.2017 - Henrik Mynster

Zell Am See er det perfekte sted for familier, der er pister til alle i familien, godt for helt nye skiløbere, dejlig by med masser af indkøbsmuligheder, gode muligheder for køb af skiskole, leje af vintersports udstyr, samt godt ski depot lige ved liften og oppe på pisterne. Gode Østrigske ski instruktører. Er man meget øvet er området måske lidt lille til en uge, da sværheden ikke er voldsom stor selv om der er sorte pister. Alt i alt et fantastisk sted hvor vi har været 4 gange, og heller ikke sidste gang.

22.08.2017 - birgitte schmidt

ZellamSee :):):) her kommer vi tilbage HVERT år....

14.09.2016 - Anders Jensen

Rigtig skønt skiområde og varieret skiløb godt veltænkt transportsystem med shuttle busser til liften og fabelagtig skiløb på og ved gletcheren Kitzsteinhorn kan kun anbefale Zell am See

01.09.2016 - Maiken Bech

Fedt sted! Muligheder for skiløb i alle sværhedsgrader.
Vi var nybegyndere, så holdt os til den fine blå piste. Vi fik undervisning af en meget sød og dygtig skilærer.
Området er bare så flot og hyggeligt - og bare turene i liftene var en stor oplevelse!
Tæt på byen, som er sød og meget hyggelig! Dejligt med gode butikker også. Ungerne nød også en tur i det skønne badeland.
Ikke sidste gang vi kommer til dejlige Zell am See!

24.08.2016 - Jan Otto Olsen

Rigtigt godt skiområde med piste i alle sværhedsgrader.
Gode børneområder og hyggelige spisesteder.
Hyggelig by at gå rundt i.

24.08.2016 - Flemming Rasbak

Lækkert skiområde med masser af muligheder for både begyndere og øvede. Ikke det højest beliggende område i alperne, så de laveste pister kan til tider være "slushy". Også mulighed for at tage til skiområdet på gletcheren i Kitzsteinhorn som ligger 1/2 times buskørsel væk, og hvortil skipasset også gælder.

23.08.2016 - Michael Persson

Zell am See er et godt skiområde, bedst til nybegynder og lidt øvede. Rigtig hyggelig by

17.08.2016 - Lisanne Pedersen

Flot område - nu er vi til vandre ture - men tage med lifterne op og nyde udsigten er helt i top
Byen er nem at komme til og fra med enten bus eller tog - en nem by at finde ud af.

17.08.2016 - Birgit Stjernegård

Rigtig lækkert skiområde som bliver udvidet helt til Saalbach, jeg mener det bliver i 2017. Derudover kan man altid komme til gletcheren, Kitzsteinhorn som ligger i Kaprun. Kan kun anbefale dette område.

17.08.2016 - Steffen Jakobsen

Dejligt skiområde. Desværre var vejret ikke helt godt og lidt for varmt i vejret, så pisterne var ikke helt gode. Ville gerne komme igen, men området ligger for lavt

17.08.2016 - Lars Andersen

Fin destination. Ikke voldsomt stor men med ok varieret terræn.
Hyggelig by med lidt for enhver smag.
Ca en time i gratis skibus til Kirzsteinhorn med gletcherskiløb højere oppe og med bedre sne.

17.08.2016 - Lilian Madsen

Skiområdet er supert, med udfordring for de fleste - også nybegyndere. Men er man ekstrem løber, er det nok ikke det rigtige valg. Der er et stort udvalg af hyggelige hytter, hvor man spiser godt. Et ekstra plus er, at liftkortet også gælder til gletscherområdet ved Kaprun.

16.08.2016 - eli jørgensen

Startede på ski i østrig i 1967.HAR 50 års jubilæum i uge 3 2017.HAR VÆRET 40 GANGE I Zell am See.Så det taler for sig selv hvad jeg mener om området.

16.08.2016 - Henrik Mynster

Vi har været i Zell Am See 3 gange med slopetrotter, og drager nok der til endnu engang, fantastisk hyggelig by, dejligt byliv, tæt på pister og liftsystemerne, god bustransport, helt igennem et fantastisk skisportssted.

16.08.2016 - Kis Eckert

God destination for både nybegynder og øvede. Kan kun anbefales

19.08.2015 - lars Henrik Jensen

Dejligt varieret område både for nybegyndere og for dem der vil have yderlig udfordring. Der er forbindelse på ski til nærliggende områder og fine liftsystemer uden stor trængsel og kø.

19.08.2015 - Bernt Mikkelsen

Fint skiområde, både til den øvede og mindre øvede. Hyggelig by. Kommer der gerne igen.

18.08.2015 - Holger Matthias Gabel

En dejlig destination, med gode muligheder både for nybegyndere og øvede. Skibusserne mellem destinationerne virkede godt, selvom de dog kunne blive noget proppede først og sidst på dagen. Godt med liv i byen og en god afterskiing.

30.01.2014 - Johannes Husted

Er et rigtig godt sted,kan kun anbefales, vi har været der 15 gange, boet i Bruck på Lukashansl, i See Am See på Hotel Seehof, og SchÜttdorf på Hotel Pinzgauerhof,+ en Pensionar. Har været meget godt tilfreds.Et rigtig godt skiområde, for alle, børn, voksne, og lidt ældre, også for dem som ikke står på ski, er der mulighed for at komme op på bjerget og ned igen med carbineliften.Små hyggelige traktør sted oppe på bjerget.Ikke langt til Kirzsteinhorn med gletscher.

23.08.2012 - Jens Bugge

Fin destination med udemærket skiløb til alle niveauer. Hyggelig og overskuelig by.

19.08.2011 - Michael Præstgård

Zell am See, er et fint område. Det skiområde lige bag byen er dog ikke alt for stort, og højden er heller ikke imponerende, men så er det godt der ikke er så langt til gletsjeren. Byen er super med god afterskiing.

Brugerbedømmelse af Zell am See

Fulde navn *

E-mail-adresse *

Tlf. *

Angiv dine stjerner *

Kommentar

Slopetrotter SkitoursJylland: Møllevænget 15 DK-7100 Vejle Sjælland: Rosenborggade 1A DK-1130 København K

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 1712 og forsikret i henhold til pakkerejseloven med udvidet ansvarsforsikring.

Få de bedste tilbud

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få:

... Direkte i din indbakke!