Apartment Amadé Lodge

Østrig, Wagrain

Indkvartering Lejlighed

Der er desværre ingen ledige værelser på dette hotel i den valgte periode.

Fakta

Om Apartment Amadé Lodge

De hyggelige alpelejligheder, Amadé Lodge, ligger kun få skridt fra Flying Mozart liften i Wagrain.

Velkommen til en hyggelig indkvartering ved foden af bjerget ved Amadé Lodge.

Få skridt fra Flying Mozart 

På Amadé Lodge har du altid skov i nærheden. Liften Flying Mozart ligger kun få skridt fra hovedindgangen til Amadé Lodge. For børn og begyndere er der også mindre lifter og gode bakker inden for gåafstand. Amadé Lodge er centralt beliggende i Wagrain, hvor du blandt andet kan opleve ægte østrigsk afterski.

Hyggelige alpelejligheder

På Amadé Lodge kan du komfortabelt bo i dejlige lejligheder indrettet i en hyggelig alpestil. Indkvarteringen er perfekt til dem, der rejser med familien. Huset har seks lejligheder med plads til 3-7 personer. Derudover tilbyder Amadé Lodge alle gæster gratis adgang til de nærliggende Wasserwelt Wagrain. Det byder på alt fra hurtige slides til afslappende dampbad og saunaer.

Afstande

Afstand til piste 50 m

Afstand til lift 100 m

Afstand til centrum 400 m

Værelset

TV Ja

Slutrengøring Ja

Balkon / Terasse Ja

Føntørrer Ja

Elkedel Ja

Køleskab Ja

Sengelinned Ja

Håndklæder Ja

Ovn Ja

Wifi i lejlighed Ja

Mikrobølgeovn Ja

Komfur Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Skirum med støvletørrer Ja

TV rum Ja

WiFi Ja

Lejlighed 1-værelses 4 personer

Studielejligheden ligger på øverste etage, har en kombineret stue og soveværelse med dobbeltseng og en sovesofa til max. to personer. Lejligheden har en balkon med panoramaudsigt, et køkken med spiseplads, et brusebad med toilet. En barneseng til rådighed på anmodning.
Balkon - Sengelinned – Kaffemaskine -Kogeplade –Opvaskemaskine – Hårtørrer- Mikrobølgeovn – Ovn- Køleskab – Brødrister - Håndklæder -TV –Elkedel - Wi-Fi (gratis) 

Lejlighed 3-værelses 7 personer

Lejligheden har to etager, indgangen er på øverste etage, her har man brusebad og toilet samt et familieværelse med dobbeltseng, en enkeltseng samt en sovesofa til max 2 personer og udgang til balkon. Trappen fører til stueetagen, her er et rummeligt køkken og spiseplads. Fra køkkenet er der en glasdør ind til det ene soveværelse med en dobbeltseng, kabel-tv og mulighed for en barneseng. Også på denne etage er der et brusebad og et separat toilet.
Balkon - Sengelinned – Kaffemaskine -Kogeplade –Opvaskemaskine – Hårtørrer- Mikrobølgeovn – Ovn- Køleskab –Terrasse - Brødrister - Håndklæder -TV –Elkedel - Wi-Fi (gratis) 
 

AccommodationTypes

Afstande