Skiferie i Sestriere

Gæsternes vurdering 3,9 / 5 Se bedømmelser 15
Piste-km
95 km
220 km
85 km

Sestriere byder på skiløb i verdensklasse i et kæmpe område med hele 400 kilometer pister. Via Lattea, som oversat til dansk betyder "Mælkevejen" er navnet på dette storslåede skiområde, som er et af de største i Europa.

Og midt i det hele ligger Sestriere. Denne hyggelige italienske alpeby er placeret tæt på grænsen til Frankrig, omringet af Via Latteas smukke bjergtoppe. Her venter jer italiensk stemning, god mad og brede velpræparerede pister i alle sværhedsgrader.

I Sestriere ligger to høje hoteltårne, der for mange er blevet byens vartegn. De to tårne blev bygget af FIAT familien i1930’erne som et feriested for fabriksarbejderne i Torino, og det blev starten til en ny alpeby. Søg blandt vores mange skirejser og find også inspiration til øvrige skiferier til destinationer i Italien.

Læs mere om skirejser til Sestriere

Sestriere

Byens højde 2.035 m
Antal lifte 92
Højeste skiløb 2.823 m
Liftkapacitet 113.000 per/t
Antal km pister 400 km
Off-piste Ja
Længste nedfart 9 km
Fun-park Ja

Skiløb

Børn
Begyndere
Øvede
Eksperter
Off-piste
Snowboard

Byen

Charme
Afterski
Shopping
Spisesteder

Skirejser til Sestriere

Skiområdet "Via Lattea" eller "Mælkevejen" på dansk, strækker sig over hele 400 km pister, og her er noget for enhver smag, med et bredt udvalg af både blå, røde og sorte pister. Her finder I noget af Italiens bedste skiløb med lækre, brede og velpræparerede pister. 

For afvekslingens skyld kan I tage en tur på pisterne igennem skoven til Sauze d’Oulx. Selvom Sestriere ligger i de smukke, italienske alper, er det også muligt at krydser grænsen til Frankrig. Liftkortet giver også mulighed for én dag på ski i franske Montgenevre, hvortil I kommer fra Claviere. Alt i alt byder Sestriere på masser af fantastisk skiløb!  

Sestriere ligger i 2035 meters højde. Det gør byen til én af de højst beliggende skibyer i Europa, og her er snesikkerheden helt i top. I 2006 var Sestriere én ud af tre værtsbyer for de Olympiske vinterlege, og byen har i dag en lang række af tilbud udenfor pisterne. Her er for eksempel skøjtebane, masser af butikker, restauranter og barer.  

I dette smukke landskab finder du hele 25 km langrendsløjper med fantastisk udsigt. De fleste løjper løber nær den franske grænse i områderne Claviére og Montgenévre. Det koster 6,- euro at benytte løjperne.    

Selvom mørket falder på, betyder det ikke at det nødvendigvis at dagen er slut i Sestriere, der er nemlig fine muligheder for afterski i rigtig hyggelige omgivelser!

Brugernes bedømmelse15

3 / 5
Bedøm Sestriere som rejsemål
22.08.2017 - Rita Klejs

Fint skisted
Ingen lange køer ved lifterne
Ok udvalg af pister
Dejligt at have sine ski/støvler tæt på pisten

06.09.2016 - berit maansson

Dejligt stort område uden alt for meget trængsel. Masser af gode spisesteder rundt omkring. Liftsystemet lidt gammelt - og kunne nok have været rigtigt koldt hvis vejret havde været dårligt.
Hyggelig overskuelig by.

30.08.2016 - Christina Øster

Dejlig skisport destination med masser af ski muligheder og pistevalg i alle klasser. Især turen til Sauce d'Oux området er skøn. Vi var heldige - uge 10 - 2016 sol og fantastisk sne og frost hele ugen

16.08.2016 - Janne Lindgaard

Vi var desværre afsted i uge 3 i 2016. Der var begrænset med sne og snekanonerne blev ikke brugt alle steder. De var langsomme om at åbne flere pister selvom der var lange køer og pisten så god ud. Da vi var afsted var det kun to områder der hang sammen, så vi fik en gratis tur til Frankrig. Vi valgte så at betale endnu en tur selv. Det var dyrt og havde ikke været optimalt hvis man var en hel familie afsted. Søde guider og vildt god betjening i ski udlejning. Men det var første, sidste og eneste gang i Sestriere.

03.02.2016 - Maria Linnebjerg

Lige kommet hjem fra en skøn skiferie. Vi boede på hotel Savoy Edelweiss, hvor der var det sødeste personale, der gjorde alt for at vi skulle føle os godt tilpas. Vi lejet ski igennem Da Rosanna, og der fik vi også den bedste service, og vi kunne uden problemer få lov at prøve snowboard den ene dag. Super fantastiske søde guider, Hanna og Nicholas.

30.08.2015 - Britt Ravnsted-Larsen

Fint stort skiområde. Lifterne er dog af ældre dato, hvilket er en kold, langsommelig fornøjelse ind i mellem.

27.08.2015 - Palle Klitgaard

Fremragende og stort område, dog med nogle alvorlige flaskehalse. Pisteafmærkningen er ikke altid logisk, numrene vises i flere tilfælde først, når man er kørt forkert.
Fin dækning med gode spisesteder. Skibussen bør køre hyppigere og der bør være flere indkøbsmuligheder og mere udbud.

26.08.2015 - Peter Dam

Skiltning på pisterne mangler, samt en anelse for mange træklifte på vigtige strækninger.
Ellers gode brede varierende pister

21.08.2015 - Annette Witt

Super skiområde med brede velpræparerede pister. Noget for enhver smag, og ikke alt for mange mennesker.

19.08.2015 - Catharina Amaloo

Rigtig godt og stort skiområde, brede, store pister og også god mulighed for off-piste. Var afsted med 2 store børn, og vi er alle gode til at stå på ski - der var udfordringer for alle. Eneste minus er byen, som ikke har særlig meget at byde på - vi boede i lejlighed og skulle derfor selv lave mad, men der er kun 2 små lokale købmænd uden det store udvalg, og hvis man vil "ose" lidt, er der kun skibutikker at kigge i!

19.08.2015 - Thomas Nørballe

Dejligt skiområde med pister på alle niveauer.
Nemt at finde rundt og ikke så mange mennesker som fx Wagrain
Husk at tage en tur på pisterne igennem skoven til Sauze d?Oulx

18.08.2015 - Marianne Schwartzbach

Dejligt stort område med udfordring til alle. Brede og vel præparerede pister. Gode spisesteder til rimelige priser.

18.08.2015 - Mette Vibæk

Super godt område. Hyggelig by med mange gode spisesteder.

18.08.2015 - Christina Kirkegaard

Et super godt stort skiområde med mange forskellige pister på alle niveauer

28.08.2014 - Kenneth Bentsen

Dejligt stort skiområde, og helt nede på jorden..

Brugerbedømmelse af Sestriere

Fulde navn *

E-mail-adresse *

Tlf. *

Angiv dine stjerner *

Kommentar

Slopetrotter SkitoursJylland: Møllevænget 15 DK-7100 Vejle Sjælland: Rosenborggade 1A DK-1130 København K

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 1712 og forsikret i henhold til pakkerejseloven med udvidet ansvarsforsikring.

Få de bedste tilbud

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få:

... Direkte i din indbakke!