Prisgaranti og skigaranti

Skirejser med prisgaranti og skigaranti

Prisgaranti på skirejsen

Når du rejser med Slopetrotter, er du i sikre hænder. Vi vil nemlig rigtig gerne have, at du får en fantastisk ferie, og derfor gør vi naturligvis vores, for at du får mest muligt ud af skiferien. Det betyder blandt andet at vi gerne vil garantere, at du hos os får din skirejse til den bedst mulige pris. Derfor har vi prisgaranti! Vores prisgaranti indebærer, at skulle du finde en identisk rejse hos et andet selskab til en lavere pris, så modregner vi prisforskellen.

Pris- og skigaranti

Skigaranti på skiferien

Skiområderne i Alperne får generelt masser af sne, og det hører til sjældenhederne, at skiområderne ikke kan åbnes som planlagt. Skulle det alligevel ske, at pisterne er lukkede på grund af mangel på sne, så sørger vi for både transport og liftkort til et nærliggende område med åbne pister, så du alligevel kan komme ud og få sne under skiene. Vi har nemlig også skigaranti! Der er med andre ord ingen grund til bekymring - vi garanterer, at du kommer på ski i din skiferie!

Skigaranti

Rejs på skiferie med Slopetrotter

Vi ser det at rejse som en livsnødvendighed - for nogen mere end for andre. Når du rejser med os på skiferie, kan du forvente tryghed, stabilitet og professionalisme. Vores mission er at levere markedets billigste skiferier til danskerne samt at levere personlig service af høj kvalitet til vores gæster både før, under og efter skiferien!

Slopetrotter SkitoursJylland: Møllevænget 15 DK-7100 Vejle Sjælland: Rosenborggade 1A DK-1130 København K

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 1712 og forsikret i henhold til pakkerejseloven med udvidet ansvarsforsikring.

Få de bedste tilbud

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få:

... Direkte i din indbakke!