Mere om Slopetrotter

Om Slopetrotter Skitours

Vores mission og værdier

Vi ser det at rejse som en livsnødvendighed - for nogen mere end for andre. Når du rejser med os, kan du forvente tryghed, stabilitet og professionalisme. Vores mission er at levere markedets billigste skiferier til danskerne samt at levere personlig service af høj kvalitet til vores gæster både før, under og efter ferien!

Du kan her på siden finde rejser til hele 24 skiområder i Italien, Østrig og Frankrig. Du finder bl.a. rejser til destinationer som Canazei, Livigno, Bad Gastein, Saalbach, Val Thorens og Avoriaz.

Du kan også læse vores historie, og bl.a. få svar på hvem vi er, og hvor Slopetrotter kommer fra.

Vores pris- og skigaranti

Når du rejser med os, får du både prisgaranti og skigaranti. Det betyder, at du altid kan være sikker på, at du får den bedst mulige pris. Samtidig garanterer vi dig, at du kan komme ud at stå på ski, når du er afsted. Med både skigaranti og prisgaranti kan du derfor være helt tryg, når du rejser med os til Alperne.

Oplevelser på skiferien med Slopetrotter

Nye oplevelser på ferien

Vi ved, at Alperne byder på mange fantastiske friluftsoplevelser, og vi vil gerne hjælpe dig med at få del i dem. En tur til Alperne kan nemlig byde på meget mere end den velkendte afterski og pubcrawl. Slopetrotter er dannet af skientusiaster med ønsket om at formidle den unikke oplevelse på skiferien i mødet med nye aktiviteter. Derfor vil vi gøre vores bedste, for at din ferie bliver fyldt med netop de oplevelser, du drømmer om. Og for os er det vigtigt at understrege, at der er noget for enhver smag og ethvert niveau. Eventyr og oplevelser defineres nemlig af den enkelte, og vores mål er at give eventyrlige oplevelser til alle skirejsende.

Er du i tvivl om, hvor årets skiferie skal gå hen, så kan vores dygtige rejserådgivere hjælpe med at finde den destination og den indkvartering, der bedst matcher dine ønsker. Vi sørger for den praktiske planlægning, så du kan bruge energien på at glæde dig til turen. I løbet af ferien sørger vores kompetente guider for at vise vej til de bedste pister, aktiviteter og restauranter, så du får mest muligt ud af din tid i Alperne.

Hvem er Slopetrotter

Rejser for alle

Vi ved godt at alle skirejsende er ikke ens og naturligvis er det vigtigt at have flere destinationer at vælge imellem. Vi giver derfor også andre muligheder for at skræddersy din helt egen drømmeferie. Vi har kortture til dig, der kun har mulighed for at hive et par dage ud af kalenderen, men som alligevel ikke vil misse årets skirejse. Eller til dig, der bare lige skal have et par dage ekstra i Alperne. Vi har adventure-rejser til dig, der gerne vil opleve lidt ekstra og mærke adrenalinen pumpe. Vi har grupperejser til dig, der skal afsted sammen med f.eks. firmaet, universitetet, gymnasiet eller efterskolen. Vi har rejser til dig, der vil afsted med familien, til dig, der vil afsted med din mand, kone eller kæreste, og til dig, der rejser alene. Vi har noget til dig, der vil rejse med bus, til dig, der selv vil bestemme tempoet og køre i egen bil, og til dig, der gerne vil hurtigt frem via fly.

Og vi kan helt sikkert også finde en rejse, der passer netop dig!

Slopetrotter SkitoursJylland: Møllevænget 15 DK-7100 Vejle Sjælland: Rosenborggade 1A DK-1130 København K

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 1712 og forsikret i henhold til pakkerejseloven med udvidet ansvarsforsikring.

Få de bedste tilbud

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få:

... Direkte i din indbakke!