Nytaar-skiferie

Nytår på ski i Alperne

Fejr nytåret 2017/2018 i Alperne

At fejre nytår i Alperne er noget helt andet end at gøre det derhjemme. På en skiferie i Alperne får du med garanti et koldt og hvidt nytår, og der er masser af tid til at stå på ski og hygge med venner og familie. Med en uge på pisterne, masser af afterski, god mad og fantastiske oplevelser får du en perfekt start på det nye år. Så kom godt ind i det nye år med en forfriskende nytårsrejse til Alperne.

Skiferie-nytaar

Billige pakkerejser til nytår

Slopetrotter Skitours er eksperter i skirejser til Alperne, og du kan vælge mellem mange destinationer rundt omkring i Italien, Østrig og Frankrig. For at gøre det så nemt som muligt for dig tilbyder vi billige pakkerejser, hvor der er styr på alle detaljerne, så du kan fokusere på skiløbet. Uanset hvor du vælger at fejre nytår, kan vi hjælpe dig med at finde den perfekte nytårsrejse til Alperne.

Indkvartering på nytårsrejsen

Fejrer du nytår i en af vores lejligheder i Alperne, har du mulighed for selv at lave mad eller at afprøve forskellige restauranter i løbet af skiferien. Alperne byder på masser af lækker mad og gode drikkevarer, og der er gode muligheder for at finde et par nye favoritter på årets skirejse. Du kan også vælge at bo på hotel eller morgenmadspension på skirejsen, hvis du hellere vil fejre nytåret her. Uanset hvilken type indkvartering, du bedst kan lide på skiferien, så kan vi hjælpe med at finde en skirejse, der passer dig. Vi har samlet nogle af vores favoritter til nytårsrejsen, så du kan få lidt inspiration til, hvad du skal vælge.

Nytaar-i-Alperne

Nyt år - nye muligheder

Med et nyt år kommer også nye muligheder. Hvorfor ikke prøve noget nyt og udfordre dig selv? Måske har du aldrig stået på ski før? Så er det nye år en perfekt mulighed for at begynde at stå på ski. Vi lover, at du ikke kommer til at fortryde det! Vi tilbyder naturligvis skiskole for både begyndere og øvede skiløbere. Så giv dig selv chancen for at udfordre dig selv, og fejre det nye år i Alperne.

Bliv inspireret af vores spændende aktiviteter her og prøv noget nyt på skiferien i år. Som sagt giver et nyt år nye muligheder, og vi vil gerne være med til at give dig nye oplevelser!

Find din nytårsskirejse

Du kan se nogle af vores bedste bud på gode nytårsrejser nedenfor. Hvis du vil høre mere, er du naturligvis altid velkommen til at skrive os en mail på slopetrotter@slopetrotter.dk, eller du kan ringe til os på 70 225 285. Du kan også udfylde formularen herunder, så vender vi tilbage til dig.

Få et personligt tilbud!

Lad os ringe dig op inden for 4 timer i åbningstiden.

Eller udfyld dine ønsker og lad os kontakte dig med et skræddersyet tilbud.

Send mig et tilbud

Slopetrotter SkitoursJylland: Møllevænget 15 DK-7100 Vejle Sjælland: Rosenborggade 1A DK-1130 København K

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 1712 og forsikret i henhold til pakkerejseloven med udvidet ansvarsforsikring.

Få de bedste tilbud

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få:

... Direkte i din indbakke!