Skiferie i Champoluc

Gæsternes vurdering 4,3 / 5 Se bedømmelser 28
Piste-km
40 km
120 km
20 km

Champoluc går under navnet: Alpernes største hemmelighed. Det er et af de smukkeste og mest velpræparerede skisportssteder i Europa – og så står man stort set aldrig i kø. Skiløbet og omgivelserne henvender sig til ski entusiaster, de eventyrlystne og ikke mindst jer, som ønsker at nyde det perfekte skiløb kombineret med fantastisk mad i smukke omgivelser.

En hyggelig italiensk perle placeret i et af verdens bedst beliggende skiområder – Monte Rosa. De omkringliggende tinder rejser sig snildt op over 4000 meter. Et sted der byder på varieret skiløb for både let øvede og øvede, og så har man ofte alle 180 km pister for sig selv. Som om dette ikke var nok, så ligger Champoluc i den ene af tre dale sammen med byerne Gressoney og Alagna. Med disse tre dale øges niveauet gradvist, hvor man i Alagna har mulighed for noget af Europas bedste offpiste-terræn. Her kan en omgang heliskiing varmt anbefales.

Champolucs idylliske atmosfære mærkes allerede ved ankomsten til byen. En italiensk by når den er bedst, med gamle traditionelle landhuse og mulighed for et måltid mad, som er tilberedt med ægte italienske finesser. Man bliver taget godt imod og føler sig straks hjemme. Læs også om vores skirejser til andre italienske destinationer.


Læs mere om skirejser til Champoluc

Champoluc

Byens højde 1.587 m
Antal lifte 54
Højeste skiløb 3.260 m
Liftkapacitet 49.000 per/t
Antal km pister 180 km
Off-piste Ja
Længste nedfart 12 km
Fun-park Ja

Skiløb

Børn
Begyndere
Øvede
Eksperter
Off-piste
Snowboard

Byen

Charme
Afterski
Shopping
Spisesteder

Skirejser til Champoluc

Champoluc er en del af det store Monterosa ski-område og byder på meget spændende pisteskiløb. Champoluc er stedet for familier og grupper, og for både letøvede, øvede og eksperter. Champoluc er et af de smukkeste og mest velpræparerede skisportssteder i Europa – og så står man stort set aldrig i kø ved lifterne. Skiløbet og omgivelserne henvender sig til ski-entusiaster, de eventyrlystne og ikke mindst jer, som ønsker at nyde det perfekte skiløb kombineret med fantastisk mad i smukke omgivelser. Pisterne bliver holdt ved lige konstant.

Byen er en hyggelig italiensk perle placeret i et af verdens bedst beliggende skiområder – Monte Rosa. De omkringliggende tinder rejser sig op over 4000 meter og er et af de smukkeste skiområder i Europa. Stedet byder på varieret skiløb for både let øvede og øvede, og så har man ofte alle 180 km pister for sig selv. Som om dette ikke var nok, så ligger Champoluc i den ene af tre dale sammen med byerne Gressoney og Alagna. Med disse tre dale øges niveauet gradvist, hvor man i Alagna har mulighed for noget af Europas bedste offpiste-terræn. Her kan en omgang heliskiing varmt anbefales.

Champolucs idylliske og autentiske atmosfære mærkes allerede ved ankomsten til byen, og det er tydeligt, at man befinder sig i hyggelige Italien. Champuluc er en italiensk by, når den er bedst, med gamle traditionelle landhuse og mulighed for et måltid mad, som er tilberedt med ægte, italienske finesser. Man bliver taget godt imod og føler sig straks hjemme. Alle Slopetrotters gæster har gratis skidepot i vores skiudlejning. Dette betyder at man ikke skal slæbe på ski og støvler, men kan sætte sig og slappe af og nyde en forfriskning efter en fantastisk dag i bjergene.

Ønsker man en skiferie med fokus på skiløbet fra morgen til aften i en rolig italiensk atmosfære, så er Champoluc det rigtige valg.


Brugernes bedømmelse28

4,5 / 5
Bedøm Champoluc som rejsemål
23.08.2017 - Preben Gregersen

Sådant set ok, hvis du er en i øvet skiløber.
Du skal nemlig kunne stå ski, når du skal over til de gode pister, hvis ikke, du skal tage skibukser derover.

22.08.2017 - Jan Haugvik

Har været i området adskillige gange og syntes at det er fantastisk.

22.08.2017 - Annette Due

Området er ikke så stort til gengæld hænger pisterne sammen

22.08.2017 - Preben Gregersen

Sådant set ok, hvis du er en i øvet skiløber.
Du skal nemlig kunne stå ski, når du skal over til de gode pister, hvis ikke, du skal tage skibukser derover.

04.09.2016 - lisbet schaltz

Champoluc er uden tvivl det bedste skiområde, vi har været på, derfor er det også 6. gang vi har været der.
Det er fantastiske pister, brede og dejlige udfordrende.
Vi har stået på ski i Norge, Østrig og Frankrig og selvfølgelig Italien.
Champuluc er verdensklasse!

01.09.2016 - Lena wørmer

Jeg har været der for mange år siden hvor jeg boede i Gresoney denne gang boede jeg i Champoluc .For langt til det gode skiløb.
Jeg blev skuffet.

01.09.2016 - Ole Brandt

Terrænet som - udover Champoluc - omfatter Gressoney og Alagna er stort og afvekslende. Der er god plads på pisterne og næsten ingen liftkøer.


30.08.2016 - Erling Jensen

Har været i området mange gange og det er et rigtigt godt og afvekslende område uden liftkøer.

30.08.2016 - jesper a c kofoed

Champoluc handler for mig om suveræn off piste, god mad og søde og hjælpsomme lokale. Sidste år (2015 som jo var ret snefattig i starten) havde vi nogle helt brilliante nedkørsler indenfor 1-2 timers gang fra pisten.
Seen that, done that, been there - coming back!

23.08.2016 - Carsten Suhrke

Hyggelig skiby og udmærket hældning på flere af pisterne af et italiensk sted at være. Men flere steder er det er ikke så godt forbundet, der er stadig for mange gamle og langsomme lifter.

23.08.2016 - Peter Carlsen

Har været der flere gange da det er skønt uden liftkøer og med få mennesker på pisten. Området er stort og varieret med udfordringer lidt over middelklassen. Velpræparerede pister. Skøn lokal Italiensk atmosfære.

16.08.2016 - Patrick Lundholm Thøgersen

Stort område. Få mennesker da det er en lidt skjult perle. Nåede ikke offpiste området grundet mangel på sne, men folk talte entusiastisk om det. Super hyggelig by dog ikke det store fest og afterski område.

16.08.2016 - Pia Bruhn

Dejlig område. Vi var uheldige med sneen i beg. Januar men hvis sneen havde været rigtig god, er der masser af muligheder for let øvede og øvede. Ikke for nybegyndere. Meget sød og hjælpsom skiudlejning og super fed svømmehal, hvor vi havde fribilletter via vires hotel.

26.08.2015 - Vinnie Hede

5 stjerner fra os. Der er så skønt i Champoluc. Store brede pister - perfekt ski terræn, med rigtig god plads til alle, ingen kø ved liften - SKØNT!. Byen er meget hyggelig, vi elsker Champoluc, har været der 3 gange og kommer helt sikkert igen.

26.08.2015 - Erling Jensen

Skiområdet er af en passende størrelse,flere dale at vælge imellem.Virkelig afvekslende pister mest rødt.For lidt øvede.Der er også fint offpist.

26.08.2015 - Janni Sandersen

Meget smuk og alsidigt skiterræn, og hyggelig by. Noget af det bedste mad jeg har fået i terrænet, og så oven i købet til ok priser. Meget lidt kø i lifterne. Det er bestemt ikke den sidste gang af vores skiklub tager til Champoluc.

26.08.2015 - Peter Ruby Schmidt

Fremragende område, der ikke lider af massiv overbefolkning. Det skal dog understreges, at der ikke er tale om et område for den meget ambitiøse pisteløber - udfordringer for den dygtige skiløber findes mestendels udenfor pisten.

23.08.2015 - Ole Hust

Super skiterræn, og rigeligt med skiløb til en uge for de fleste. - Der er ganske enkelt noget for enhver skiløber, uanset om man er til brede, velpræparerede pister eller den mest udfordrende offpist. - Godt og velfungerende liftsystem med nyere materiel de fleste steder, og først og fremmest ingen kø ved lifterne. Restauranterne i terrænet og områdets byer er et kapitel for sig. - Her kunne store franske skiområder virkelig lære noget. - I Champoluc (og i det omkringliggende område) serveres der god, traditionel mad og vel at mærke med et smil. - Det kunne franskmændene lære rigtig meget af og tilmed tjene gode penge på.

19.08.2015 - Jane bager

Skønt område med udfordringer til alle.Smukt og ikke overrendt.velpreperede pister og charmerende lille by.Hyggelige spisesteder på pisterne alt i alt et dejligt sted at tage på skiferie

18.08.2015 - Freddy Jensen

Uanset tidspunkt er der rigtig god plads på pisterne, og de er super præpareret hver dag. Lækkert at man kan tage til de nærliggende dale på en heldagsudflugt.

18.08.2015 - Marianne Theils

Meget smukt område, med et fantastisk terræn. Pisterne er brede og der er fint med udfordringer. Dejlige spise steder i terrænnet. Der er ikke mange mennesker, hvilket betød at der ikke var kø ved lift systemet og pisterne kunne man nogle gange have næsten for sig selv. Vi kommer helt sikkert igen. Kan varmt anbefales.

18.08.2015 - Jørgen Bagger

Uge 4 2015
Super hyggeligt område med pister til mange forskellige niveauer, dog vil jeg mene at hvis man er nybegynder er stedet ikke det helt oplagte, da der er "udfordrende" passager man skal igennem for at få det optimale ud området.
Gode spise muligheder rundt omkring i terrænet med varieret udvalg. Dele af lift systemet er af ældre dato, hvilket kan være en gene i weekenderne hvor de lokale kommer, i hverdagen intet problem, da der ikke er ret mange mennesker på pisterne.

21.08.2014 - Michael Hansen

Meget hyggeligt skiområde med pister lige ved siden af klipperne og i mellem træerne.
I weekenden kan man godt mærke at kapaciteten er lille på liftsystemet.
Kan bestemt anbefale området til den lettere øvede.

17.08.2012 - jan

Meget smukt område med dejlige velpræpererede pister, med udsigt til de højeste toppe i alperne.
Lift systemet er ikke helt up to date, og trods god plads på pisterne opstod der flaskehalse ved nogle lifter. Off piste var fint uden dog at nå samme niveau som feks i Arlberg området. Det udfordrende skiløb som f.eks. pukkel piste var der heller ikke så meget af. Byen er hyggelig, men der sker ikke det store. Et godt skiområde, med nogle mangler, men velegnet til familier.

13.02.2011 - Teis Gjervig

Skal simpelthen opleves! (Og hvis I ikke vil, så er jeg glad for, at jeg kan have det hele for mig selv.) Et sted i særklasse.

25.08.2010 - Max Christian Skou

Fantastisk lille bjerg lands-by(400 indbyggere), smukt område, med mange bjergtoppe, alle muligheder for adventure ski-ing, som heli-ski, off-pist, overnatning på bjerg toppene og meget, meget andet. Giv Champoluc en chance, du vil blive bidt af denne perle, som så mange andre. Er man ikke til ski, og gerne vil med familien på tur, er der alle muligheder for wellness, vinsmagning, eller smukke gåture i landskabet i dalene. måske ses vi dernede:-D..

18.10.2009 - Cecilie Vyff

Hvis du vil have de suveræne velpreparerede italienske pister (fordig selv), smukke bjerge og fantastisk hygge og charme i en hyggelig bjerglandsby, som både tilbyder god mad og lækre vine er Champoluc den perfekte destination. Der er de bedste muligheder for letøvede- eksperter både på pisten og i off-pisten. Italiens bedste destination.

01.10.2009 - Lene Frisenberg Mølgaard

Det bedste sted jeg nogensinde har været! Meget varieret skiløb, ingen mennesker på pisterne, ingen liftkø, smuk natur, masser af hyggelige og unikke steder, lækker mad, gode vine og fantastisk off- piste-muligheder!

Brugerbedømmelse af Champoluc

Fulde navn *

E-mail-adresse *

Tlf. *

Angiv dine stjerner *

Kommentar

Slopetrotter SkitoursJylland: Møllevænget 15 DK-7100 Vejle Sjælland: Rosenborggade 1A DK-1130 København K

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 1712 og forsikret i henhold til pakkerejseloven med udvidet ansvarsforsikring.

Få de bedste tilbud

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få:

... Direkte i din indbakke!