Paaskeferie-ski

Skiferie i Alperne til påske

Hold påskeferie i Alperne

Kunne du tænke dig en uge med sne, sol og fantastisk skiløb, så rejs på skiferie til Alperne i påsken. Med en skitur i påskeferien er der gode chancer for solskin og godt vejr på skiferien. Du kan vælge blandt 24 destinationer rundt omkring i Alperne i Italien, Østrig og Frankrig, så der er rig mulighed for at finde en skirejse til netop dit favoritområde.

Skiferie-paaske

Vores anbefalinger til skirejser i påsken

Påskeferien giver mulighed for at familien kan bruge tid sammen. Derfor passer det perfekt at bo i en lejlighed, hvor I sammen kan lave mad og hygge jer. Vi har mange forskellige lejligheder at vælge imellem på de fleste destinationer, så vi kan helt sikkert finde en lejlighed, som opfylder dine og din families ønsker for en påskeferie i Alperne. Du kan også vælge indkvartering på hotel eller morgenmadspension, hvis du gerne vil forkæles lidt ekstra på skiferien. Bor du på hotel eller morgenmadspension, behøver du ikke at tænke på, hvem der skal lave mad og tage opvasken. Vi har udvalgt nogle indkvarteringer, der kan sætte de perfekte rammer om en god påskeferie, så det bliver lidt nemmere for dig at vælge den rigtige indkvartering til din skiferie.

Skirejse-paaske

Påskens aktiviteter

Gør skiferien endnu bedre ved at supplere skiløbet med nogle af de spændende aktiviteter, som Alperne har at byde på. Du kan allerede nu forudbestille aktiviteter som offpiste, isklatring eller skisafrie. Se de forskellige aktiviteter på destinationerne her.

Når du er ankommet i skiområder, er der også en række arrangementer, som du kan tilmelde dig på stedet. Du kan f.eks. tage med på pistevisning, hvor vores guider viser vej til deres favoritpister i området. Eller hvad med en picnic i sneen, hvor den står på lækker mad i herlig selskab og skønne omgivelser?

Der findes altså mange forskellige aktiviteter at vælge i mellem, hvis du vil have endnu mere ud af skiferien. Uanset hvad du vælger, kommer det helt sikkert til at gøre påskeugen ekstra mindeværdig!

Book din skirejse i påskeferien

Vil du høre mere eller bestille din påskeskirejse, så ring til os på 70 225 285 eller skriv en mail til slopetrotter@slopetrotter.dk. Du kan også udfylde formularen nedenfor, så vender vi tilbage med et tilbud til dig.

Få et personligt tilbud!

Lad os ringe dig op inden for 4 timer i åbningstiden.

Eller udfyld dine ønsker og lad os kontakte dig med et skræddersyet tilbud.

Send mig et tilbud

Slopetrotter SkitoursJylland: Møllevænget 15 DK-7100 Vejle Sjælland: Rosenborggade 1A DK-1130 København K

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 1712 og forsikret i henhold til pakkerejseloven med udvidet ansvarsforsikring.

Få de bedste tilbud

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få:

... Direkte i din indbakke!