Skiferie i Zell am Ziller

Gæsternes vurdering 4,5 / 5 Se bedømmelser 16
Piste-km
169 km
382 km
74 km

Vi er glade og stolte over at kunne byde velkommen i det behagelige Zell am Ziller, der er fyldt med ægte østrigsk charme. Zell am Ziller tilhører det 625 km store skiområde Zillertal, hvor I finder et varierende skiløb, hvor alle uanset alder kan være med.

Zillertal-området giver udfordringer for nybegyndere, men også øvede skiløbere kan finde udfordringer i terrænet som strækker sig helt op til 3250 meters højde på Hintertuxgletcheren. Herfra er der ikke kun fantastisk skiløb og perfekt sne, men også en overdådig udsigt over det næsten eventyrlige landskab, hvorfor et besøg på Hintertux er et must.

Kan du ikke få nok af den ægte østrigske charme, godt skiløb og fornuftige priser, så er Zell am Ziller det rette valg. Læs også om vores skiferier til andre destinationer i de østrigske alper.

Læs mere om skirejser til Zell am Ziller

Zell am Ziller

Byens højde 580 m
Antal lifte 139
Højeste skiløb 3.250 m
Liftkapacitet 268.640 per/t
Antal km pister 625 km
Off-piste Ja
Længste nedfart 12 km
Fun-park Ja

Skiløb

Børn
Begyndere
Øvede
Eksperter
Off-piste
Snowboard

Byen

Charme
Afterski
Shopping
Spisesteder

Skirejser til Zell am Ziller

Beklædt i denne overdådige natur byder byen Zell am Ziller i 580 meters højde jer velkommen med sin behagelige østrigske charme. Byen er i typisk tirolerstil og med floden Zeller løbende igennem byen, er rammerne sat for naturrige oplevelser, ikke kun på bjerget. Med liftkortet får du adgang til hele Zillertal og dets 625 km pister, hvor du fra Zell am Ziller på ski kan køre til byerne Gerlos og Königsleiten, som sammenhængende har 166 km piste. De øvrige områder nås nemt med bussen, som kører mellem områderne.

Skiområdet i fantastiske Østrig har en overvægt af røde pister, men Zillertal er for alle aldre og alle niveauer. Der er mulighed for ture på skovpister, såvel som brede boulevarder og en 12 km lang nedfart giver mulighed for en dejlig tur gennem det snerige landskab. Gletcheren Hintertux, der med sine 3.250 meters højde troner over Zillertal, er uden tvivl et besøg værd. Det skyldes ikke kun den uovertrufne sne, I finder i disser højder eller skiløbet ned af bjerget, men især udsigten over de østrigske alper, som legendarisk tager pusten fra enhver. Zell am Ziller er flere gange blevet prisbelønnet for deres sikkerhed i området pga. hensigtsmæssige og vedligeholdte lifter samt velpræperedede pister og god service.  

Zell am Ziller byder på i alt 14 km langrendsløjper for både nybegynderen og den erfarne løber. Har du ekstra energi om aftenen byder området også på en fin oplyst løjpe, Bäckenfeld-løjpen.

Østrigs Turistbureau

Hos vores partner Østrigs Turistbureau kan du læse mere om Østrig og finde information om Østrig som rejseland.

Se mere på austria.info

Brugernes bedømmelse16

4,5 / 5
Bedøm Zell am Ziller som rejsemål
22.08.2017 - Henrik Dan Petersen

Lækkert område med skiløb og hygge for alle ⛷😊

22.08.2017 - Lars schilling marschall

Kanon fedt skisports sted!! ⛷Du kan være der en hel uge og næsten ikke køre på den samme pist to gange det er så fedt!! Og der er noget for en hver smag! Om du er øvet eller nybegynder. Masser af gode spisesteder og afterski! 🍻

22.08.2017 - Anders Lassen

Godt stort område med pister til alle niveauer super sted

22.08.2017 - Sejr Høgh

Et rigtig godt skiområde, med lange og varierede velplejede skipister. Jeg hat været der over 20 gange. Første gang i 1985.

26.08.2016 - Louise Balslev

Super fedt stort skiområde med mulighed for mange dages varierede ruter og lange nedfarter. Egner sig både til begyndere og øvede, og der er mange gode spisesteder rundt omkring på pisterne. Vores favoritdestination! :)

23.08.2016 - Anders Dahl

Stort afvekslende område

23.08.2016 - Kim Alstrup

Gode pister men meget liftkørsel

23.08.2016 - Torben Leth

Godt område med masser af skiløb til alle, både begynnere og viderekommende.
Dejligt at man kan "tage på udflugt" og se en masse spændende, både ved Zell og andre steder der kan nås med bus eller tog.
Ulempe at man skal med skibussen for at komme til skiområdet, men det fungerer OK.

22.08.2016 - Svend Johnsen

Godt område - har været der 6 gange

16.08.2016 - Rene Steensen

Super godt område, med mange forskellige muligheder. Hintertux er helt klart et besøg vær.

30.08.2015 - Kirsten Terkildsen

Fantastisk område med skiløb for enhver og nemt at komme til naboområderne og Hintertux gletcheren.

18.08.2015 - Rene Steensen

Rigtig fint område. Med mange forskellige områder. Og der er altid sne oppe på hintertux. Som helt sikkert er et besøg hver.
Fint med ski toget som er nem transport mellem de forskellige ski områder.

21.08.2014 - Mads Fogh Jensen

Nu har jeg kun været på skiferie 1 gang før jeg var i Zell am Ziller. Men synes bestemt Zell am Ziller er et lækkert sted. Fedt med egen lejlighed. Dejlig stort skiområde så der er lidt for enhver smag. Manglede dog lidt sne da vi var dernede i uge 4 2014.

21.08.2014 - Camilla Kruse Klausen

21.08.2014 - jeppe Skovgaard Brandtoft

Meget fin og velholdt lejlighed til en rigtig god pris. Placeringen var udmærket tæt på centrum, tog og bus hvorfra man hurtigt kunne komme omkring i zillertal. Det eneste minus jeg kan komme i tanker om var afstanden til afterski i skistøvler, men den er vidst lige slem alle steder. Meget anbefalingsværdigt.

19.03.2012 - Mille

Et fantastisk skiområde, med en masse kilometer til den øvede skiløber

Brugerbedømmelse af Zell am Ziller

Fulde navn *

E-mail-adresse *

Tlf. *

Angiv dine stjerner *

Kommentar

Slopetrotter SkitoursJylland: Møllevænget 15 DK-7100 Vejle Sjælland: Rosenborggade 1A DK-1130 København K

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 1712 og forsikret i henhold til pakkerejseloven med udvidet ansvarsforsikring.

Få de bedste tilbud

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få:

... Direkte i din indbakke!