Vores historie

Du kender måske Slopetrotter Skitours af navn. Måske har du rejst med os. Men hvem er vi egentlig?

Hvem er folkene bag? Hvordan og hvorfor blev Slopetrotter Skitours stiftet? Hvordan har vejen set ud indtil nu?

Du kan læse det hele lige her.

Dette er vores historie.

 

Det hele startede...

… Med en arrangeret skitur i 2004 for venner og medstuderende. 2004 var året, hvor det hele begyndte.

Det var Christian Kerstens, der for første gang arrangerede en skitur til Italienske Canazei for sine medstuderende ved Københavns Universitet. Vinteren efter var der to skiture - for Københavns Universitet, og for HIH Herning.

Denne gang var Michael Rossen og en fælles ven også med i projektet. De tre venner blev kaldt “Slopetrotters”. Ligesom globetrotter, bare med piste (på engelsk Slope) - pga. deres store passion for skiløb, vintersport og adventure.

Men hvad ville der ske med "Projekt Slopetrotter" efter de succesrige ture, de havde arrangeret? De mente, at der allerede var nok skirejsebureauer, og derfor ville de komme med et anderledes koncept.

Derfra kom idéen om at tilbyde skirejser med noget ekstraordinært, foruden god service og høj kvalitet - og kunne give "almindelige" skiløbere en usædvanlig skitur. Altså at alle skiløbere skulle få muligheden for at teste deres grænser i ekstreme vinteraktiviteter på sin skiferie.

 

Slopetrotter Skitours bliver stiftet

Med et klart koncept foran sig og stærk entreprenørskab grundlægges Slopetrotter Skitours den 1. juni 2005.

Canazei, som ligger i Nordøst-Italien, blev Slopetrotter Skitours flagship-destination. Med to skiguider på plads i Canazei og al administration ordnet i et køkken i Jylland, sendte Slopetrotter Skitours sine første gæster til Alperne.

En uge senere kom gæsterne hjem med mange herlige oplevelser i bagagen efter både at have prøvet isklatring og overnattet på bjerget på en skisafari.

 

Vokseværk

Slopetrotter Skitours eventyrs-koncept viste sig at være noget, som gæsterne satte pris på. De tre venner begyndte derfor at se muligheder i andre destinationer og allerede sæsonen efter, kunne man rejse til et tredobbelt udvalg af destinationer.

Efter to vellykkede skisæsoner for det danske marked, åbnede Slopetrotter Skitours op for at svenskere nu også kunne rejse med til Alperne - med yderligere flere destinationer at vælge imellem.

De seneste år har Slopetrotter Skitours under vintersæsonen haft over 100 skiguider med sig i Alperne til at modtage et gæsteantal, som også er vokset år efter år.

 

Slopetrotter Skitours i dag

I dag fortsætter Slopetrotter Skitours med at vokse. Fra at arrangere en skiferie til Canazei, byder vi i dag gæster velkommen på hele 25 destinationer fordelt over Italien, Østrig og Frankrig.

I år har vi desuden åbnet op for fly-afgange fra Aalborg lufthavn, foruden Kastrup og Billund, så nordjyderne nemt kan flyve til Alperne (og parkere gratis i lufthavnen).

Vores eventyr-koncept findes stadig - og rejser du fx til Canazei, kan du opleve nogle af de samme ting, som startede hele eventyret dengang i 2004: isklatring, skisafari. Det samme gælder en række andre destinationer. Du kan også kigge efter fx heli-skiing, tur med hundeslæde og meget mere.

Udover eventyrskonceptet, vil vi gøre Alperne tilgængelig for alle. Derfor tilbyder vi markedets billigste skiferier, uden at der gåes på kompromis med kvalitet, tryghed og professionalisme.

Vi tror at det, tilsammen med gæster som deler vores filosofi, er vejen frem til at blive Skandinaviens største skirejsebureau, som ikke “bare” er et skirejsebureau.


Vi ser frem til at byde tusinder af gæster velkomne til Alperne denne sæson - og mange år fremover!
 

 

Slopetrotter 2005

Foto: Christian Kerstens og Michael Rossen, 2005

Slopetrotter SkitoursJylland: Møllevænget 15 • DK-7100 Vejle Sjælland: Rosenborggade 1A • DK-1130 København K

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 1712 og forsikret i henhold til pakkerejseloven med udvidet ansvarsforsikring.

Vind en skiferie!

Vind en skiferie for to til Sauze d'Oulx

 

Vil du på skiferie - gratis?

Præmien er inkl. ophold på 3-stjernet hotel med morgenmad, fly, transfer og liftkort.

Vi trækker to vindere!

Værdi: 38.000