Vinterferie-skirejse

Rejs på ski i vinterferien

Skiferie til Alperne i uge 7 eller 8

Skolernes vinterferie i uge 7 og 8 er nogle af de mest populære rejseuger, når danskerne skal afsted på ski til Alperne. Der er perfekt at kunne rejse på skiferie, når børnene alligevel har fri fra skole. Fordi uge 7 og 8 er så populære, er det en god ide at være ude i god tid, hvis du vil rejse i vinterferien, så du kan komme afsted til din favoritdestination i Alperne.

På denne side har vi samlet nogle af vores bedste anbefalinger til skirejser i vinterferien. Du kan finde udvalgte rejser, der passer perfekt til familier med små børn, familier med større børn og grupper eller flere familier, der vil rejse sammen.

Alle vores skiferier er pakkerejser, hvor alt er inkluderet, så det er så nemt og enkelt som muligt for dig at komme til Alperne i vinterferien. Vores billige pakkerejser inkluderer altid indkvartering, liftkort, den valgte transport, guideservice og alle skatter og afgifter - så behøver du ikke at bekymre dig om uforudsete ekstraomkostninger. Se vores anbefalinger og rejs nemt og billigt på skiferie til Alperne i vinterferien i uge 7 eller 8.

Ski-vinterferie

Skirejser i vinterferien til familier med små børn

Er I en familie med mindre børn, som gerne vil rejse til en destination med et børnevenligt skiområde, skiskole med skandinaviske instruktører og gode børneaktiviteter? Så kan vi anbefale at lade vinterferien gå til skiområder som LivignoPasso Tonale eller Wagrain.

Vi har udvalgt nogle skirejser, der passer til netop dig, der rejser på skiferie med mindre børn. Alle rejserne er udvalgt, fordi skiområderne og indkvarteringerne byder på:

 • Børnevenligt skiområde
 • Indkvartering i roligt område
 • Kort afstand til liften
 • Kort afstand til indkøbsmuligheder
 • Mulighed for at deltage i børnearrangementer
Familie-ski-vinterferie

Skiferie i uge 7-8 til familier med større børn

Er I en familie med større børn, som ønsker en skiferie til Alperne, hvor I har en masse varieret skiløb at boltre jer på, og som gerne vil nyde nogle lækre middage sammen, så kan I overveje at lade skiferien gå til destinationer som Sölden eller Bad Gastein.

Udover ovenstående, har vi valgt vores anbefalinger til vinterferien for familier med større børn ud fra, at destinationer og indkvarteringer har:

 • Sammenhængende og stort skiområde
 • Udfordringer for alle
 • Kort afstand til lift og centrum
 • Kort afstand til indkøbsmuligheder
 • Rummelige værelser
 • Mulighed for wi-fi
Vinterferie-uge-7-8

Skirejser i vinterferien til grupper og større familier

Hvis I er en stor gruppe eller flere familier, som vil rejse sammen, og I gerne vil afsted til Alperne i uge 7 eller 8, kan vi anbefale skiområder som Cervinia og Saalbach, hvor I finder varieret skiløb og mange pister, så der er noget for alle.

Vi har samlet nogle gode indkvarteringer til grupper og flere familier, hvor du finder:

 • Stort skiområde
 • Udfordringer for alle
 • Central indkvartering
 • Store og rummelige lejligheder
 • Kort afstand til lift og indkøbsmuligheder
 • Veludstyret køkken
Ski-i-vinterferien-uge-7

Aktiviteter i vinterferien

Vil du prøve noget nyt til vinter? Vi har flere forskellige aktiviteter, som du kan booke allerede inden afrejse. At prøve noget, som du ikke har forsøgt dig med før, kommer til at give din skiferie det lille ekstra, og det kommer helt sikkert til at blive et minde for livet. I vinterferien er pisterne og sneen som oftest rigtig god, hvilket betyder, at der er perfekt grundlag til at afprøve f.eks. en tur på offpiste eller måske en skisafari. Du kan finde mere information og booke aktiviteter til skiferien i uge 7 eller 8 her.

Book din skirejse i uge 7 eller 8

Skal du afsted på ski i vinterferien, så kan du lade dig inspirere af nogle af de rejser, vi har udvalgt, som du kan se længere nede på siden. Vi sidder også klar til at hjælpe med bookingen, vejlede dig og svare på spørgsmål, hvis du ringer til os på 70 225 285 eller skriver en mail til slopetrotter@slopetrotter.dk. Du kan også udfylde formularen herunder, så vender vi tilbage til dig med et tilbud på din næste skiferie.

Få et personligt tilbud!

Lad os ringe dig op inden for 4 timer i åbningstiden.

Eller udfyld dine ønsker og lad os kontakte dig med et skræddersyet tilbud.

Send mig et tilbud

Slopetrotter SkitoursJylland: Møllevænget 15 DK-7100 Vejle Sjælland: Rosenborggade 1A DK-1130 København K

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 1712 og forsikret i henhold til pakkerejseloven med udvidet ansvarsforsikring.

Få de bedste tilbud

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få:

... Direkte i din indbakke!