Skiferie i St. Anton

Gæsternes vurdering 4,6 / 5 Se bedømmelser 27
Piste-km
144 km
147 km
56 km

St. Anton byder på skiløb i verdensklasse. St. Anton er kendt for sin internationale tiltrækningskraft, sine stort set snesikre sæsoner og for områdets udsøgte offpiste-muligheder. Foruden de normale pister på 340 kilometer findes lige så meget offpiste.

Byen emmer af international stemning krydret med østrigsk gemütlichkeit, når det er bedst. Afterski er ligesom skiløbet i topklasse, og vælger I St. Anton til årets rejsemål, så må I unde jer selv at opleve afterski i overhalingsbanen, som det foregår på legendariske Mooserwirt. St. Anton har en helt fantastisk atmosfære, der bare skal opleves. Det ses, når man bevæger sig igennem den hyggelige hovedgade med restauranter, diverse beværtninger og mange butikker, som gør St. Anton til et levende skimekka.

Læs mere om vores øvrige skiferier til østrigske skiområder.

Læs mere om skirejser til St. Anton

St. Anton

Byens højde 1.304 m
Antal lifte 97
Højeste skiløb 2.811 m
Liftkapacitet 120.000 per/t
Antal km pister 347 km
Off-piste Ja
Længste nedfart 14 km
Fun-park Ja

Skiløb

Børn
Begyndere
Øvede
Eksperter
Off-piste
Snowboard

Byen

Charme
Afterski
Shopping
Spisesteder

Skirejser til St. Anton

Er man ved at have kørt de fleste østrigske rejsemål igennem og trænger til noget mere udfordrende, så er St. Anton i det vestlige Østrig et udmærket bud. St. Anton byder på skiløb primært for øvede skiløbere. St. Anton er kendt for sin internationale tiltrækningskraft, sine stort set snesikre sæsoner og for områdets udsøgte offpiste-muligheder. Byen er velbesøgt af skibumser fra hele verden, som lever for den dybe sne.

Byen ligger i en højde af 1300 meter, og området omkring rager op i 2650 meter. Så der er god mulighed for sne hele sæsonen igennem. 340 km pister dækker over et delvist krævende område, her er selv en blå piste ikke helt for nybegyndere. Foruden de normale pister findes ca. 200 km pister uden for de afmærkede områder – de såkaldte ’offpister’. Og området omkring St. Anton byder på noget af det mest eftertragtede offpiste i Østrig. Og derfor handler det også om, at komme tidligt ud af fjerene for at få en bid af nattens nyfaldne pudder.

Er man på tur, skal man tage turen rundt for at besøge nabobyerne Lech og Zürs. Begge byer er gamle østrigske bjergbyer, der byder på smuk arkitektur og gode madoplevelser. Alt i alt kan St. Anton nydes af alle der ønsker lidt mere fart over feltet, både på bakken om dagen og i byen om aftenen.

Og skulle man som nybegynder ende i St. Anton, så er er der gode muligheder for at lære til sig. Der ligger nemlig en afdeling af den danske skiskole i St. Anton, og her er der hvert år ansat en masse danske skiinstruktører, som til enhver tid vil hjælpe.

I St. Anton finder man 40 km langrendsløjper. Den længste af disse, Stanzertal, strækker sig over en rute på hele 22 km og tager sit udgangspunkt i St. Anton. Denne lange rute er egnet til øvede så vel som begyndere, som har mod på at få nogle kilometer i benene. Har man lyst til en kortere tur, så findes der Reiter-løjpen på 2 km, der også er oplyst om aftenen.

Østrigs Turistbureau

Hos vores partner Østrigs Turistbureau kan du læse mere om Østrig og finde information om Østrig som rejseland.

Se mere på austria.info

Brugernes bedømmelse27

4,5 / 5
Bedøm St. Anton som rejsemål
23.08.2017 - Søren Udbye

St. Anton har det hele. Super skiområde, og specielt efter det nu hænger sammen med Lech & Zürs, samt konge afterski...

22.08.2017 - Rene Hering Weigelt Nielsen

Fantastisk sted med alt man ønsker. Alle steder, lifte, barer, restauranter og gader er enten nye er nyligt istandsat.
Man får hvad man betaler får og derfor er det desvære nogle steder lidt dyrt.

22.08.2017 - Jako Brix

Anton er et fantastisk område. Gode piste som selv med en beskeden mængde sne er meget velpræparerede. Alle niveauer kan have glæde af ski i Anton. Særdeles gode muligheder for offpiste.

22.08.2017 - Leif Nielsen

Skisportens mekka i Østrig, gode pister, særdeles godt afterski

22.08.2017 - Jane bager

Gang i den

07.02.2017 - Mille@norkab.dk

Stort og dejligt skiområde. Utrolig god mad på pisterne. Ikke sidste gang jeg kommer her.

18.09.2016 - Anders Pedersen

06.09.2016 - Rikke Møller

Det bedste af det bedste!
Fantastisk skiløb.
Super sjov afterski.
Hyggelig by.
Super god mad - både østrigske og internationale restauranter.

30.08.2016 - Anja Henriksen

Elsker St. Anton! Kommer helt sikkert tilbage.

23.08.2016 - Hans Erik Pedersen


Fantastisk ski-område hvor der er mulighed for pister i forskellig sværhedsgrad.
St.Anton er et område med rigtig mange muligheder

16.08.2016 - Jes Vinding Bay

Jeg har været i ST Anton flere gange og jeg syntes det er et super skisportsted. Det kan klart anbefales for den øvede skiløber med hang til rigtig gode pister. Området byder også på noget super off-pist skiløb med kompetente ski-guider (Kan bookes flere steder i byen). Derudover er der gode after-ski muligheder for alle aldre. Maden i Anton er god og der er mange gode spisteder. Hvis jeg skal pege på noget negativt ved ST Anton er det pris-niveauet. Kvalitet koster og det er ikke ligefrem billigt at tage til ST. Anton på ski, men jeg mener det er pengene værd.

19.08.2015 - Charlotte Jensen

God ski destination, med fed afterski.

19.08.2015 - Michael Henriksen

Tilbage til St. anton, det slår aldrig fejl. Super varieret skiområde og fantastisk afterski. Det er absolut ikke sidste gang turen går til St. Anton

18.08.2015 - Sune Helbo

St. Anton er i top klasse, helt klart noget af det bedste jeg har prøvet!
Kanon gode pister og liftsystemet virker som det skal.
Et rigtig godt område både for en herre tur men bestemt også et sted for familier.
Helt sikkert ikke sidste gang jeg skal der ned!

18.08.2015 - Henrik Wieland

Dejligt skiområder med masser af perfekt sne. Pister med forskellige sværhedsgrader, så der er noget for enhver. Et stort område at udforske.
Mange gode restauranter både i byen og på pisterne.

18.08.2015 - Martin Bak

Fedt sted med god mulighed for at blive testet, også uden for pisterne. Alt er i god afstand fra centrum og det perfekte sted til familie eller drengeturen...

18.08.2015 - karina pedersen

Helt ok sted, dog under forventningen (den var høj hjemmefra)
pisterne er ikke så fantastiske som de roses til, samt der flere steder de ikke hænger ordentligt sammen og man er ude i at gå eller padle

24.08.2013 - Lars Henrik Clausen

St. Anton er super skønt ski område. Alt virker som det skal. Rigtig gode pister med masser af udfordringer. Perfekt afterski.
St. Anton skal vi til igen.
SlopeTrotters er super venlige og gode til at finde muligheder og giver rigtig mange gode råd. Kan kun anbefales.

31.01.2013 - Søren Nicolaisen

Vi har netop været 7 gutter på en 4 dages tur til St.Anton. På trode af lidt blandet vejr, har vi haft super pister, understøttet af et meget velfungerende og moderne liftsystem. Vi boede på Cafe Hannes Schneider. En dejlig lejlighed, med gode store værelser, dog vil jeg ikke anbefale lejligheden,hvis man selv vil lave mad, da køkkenet er meget lille. Beliggenheden er fantastisk, midt på gågaden med alt indenfor rækkevidde. Vi oplevede super flot guideservice af Amanda og Birgitte. Blev ringet på 3 dage før afrejse, for at høre om vi havde spørgsmål til rejsen. Havde besøg 2 gange under opholdet for at høre om alt var godt, og til sidst for at sige god tur hjem. Så alt i alt en super god ferie. Kan klart anbefale St. Anton til øvede skiløbere og ikke mindst garvede afterski deltagere. Kan også anbefale Slopetrotter for god service ved køb af rejsen.

28.08.2012 - Per Schreiner

St.Anton er en dejlig by samt skønt skiområde især efter der er kommet lift direkte fra byen til rendehl-området

13.02.2012 - Michael Berg

Er netop kommet hjem efter 8 dage på ski i St. Anton. Selve St. Anton by, er både hyggelig og med et væld af muligheder for shopping, der er gode restauranter i alle prisklasser, og det er for det meste rimelige priser. Vores indkvartering var på Cafe Hannes Schneider, hvilket var 2 store lejligheder der fungerede rigtig fint og selve værten, var efter en charme tur, også til at bide skeer med. Slopetrotter leverede den service som vi forventede og vi var både med på en super god pistevisning og en tur på et par barer :-). Selve området i St. Anton er som flere nævner ikke for helt nye ski- eller boardløbere, dertil er pisterne ikke egnet. Jeg vil dog gerne have lov til at sige at vi var noget skuffet over området som sådan, for området er ikke ret stort, medmindre man gider at tage bussen til Lech eller Zurs. Bare det at gå fra Galzig til Rendl kan være temmelig irriterende. Offpiste er der MASSER af muligheder for, desværre faldt der ikke ny sne i den uge vi var der, og derfor var mere eller mindre al offpiste allerede kørt... Stemningen fejler bestemt intet hverken på afterski eller på barer om aftenen, dog burde den mand der har fundet på at ligge både Krazu Kanguruh og Mooserwirt et godt stykke oppe på pisten, få en over nakken, det er jo decideret livsfarligt, den ene selvmordspilot efter den anden vælter ud af barerne om aften og tager ski og board på for at køre ned... Vi var 14 mennesker afsted og vi havde bestemt en super god ferie, men hvis det er for ski området, så finder der andre områder med langt bedre pister end St. Anton.

16.12.2011 - jan

For den rutinerede løber fås det ikke bedre. Fantastisk område, med et væld af muligheder for offpist og pukkelpist i alle sværhedgrader. Atmosfæren i byen er fantastisk, og meget international. Afterski er meget varieret, med flere steder med fed live musik. Hvis du er ny eller forsigtig på ski, så tag et andet sted hen, fordi de helt lette pister, er stort set ikke eksisternde.

18.08.2011 - Peter Thorsager

Elsker St. Anton. Fantastiske ski muligheder - det er ikke begynder venligt, men for øvede skiløbere, som evt gerne vil udforske offpiste, og her er St. Anton uovertruffent! Her er så mange muligheder, synlige såvel som lidt mere gemte. Offpiste mulighederne er verdens klasse, og primært derfor St. Anton er verdenskendt. Men lej en guide, selv som meget erfarn skiløber har du altså brug for hjælp i sådan et område. Også mht sikkerhed.
St Anton skal ha en varm anbefaling, hyggelig oprindelig alpebys stemning, gode ski- og afterski muligheder.
Både haus bachseite og hotel kirchplatz er glimrende indkvartering med morgenmad, og i kort afstand til lifterne. Plus bachseite tilbyder opbevaring af ski og støvler lige liften, kanon service.
Pris niveauet er højt, og området ikke særligt egnet til begyndere og let øvede, så derfor ikke en 'perfekt' vurdering.
Men prøv det, fantastisk sted!

26.01.2011 - Mads Friis

Vi var 4 unge drenge af sted, som ikke er vildt erfarne på ski, men der var ingen problemer for os. Det er et svært sted at starte da de blå også er rimelig svære.

Vores lejlighed var rigtig stor i forhold til prisen. Det er en smule dyrt at spise i byen.

Afterski er helt fantastisk og guiderne var også rigtig flinke.

17.08.2010 - Ulla

Super sted, lækre pister, men de røde er mørkerøde. Lækre spisesteder, høje priser.Super lægeservice :-)
Rigtig gode guider.

17.08.2009 - Esben Frank

Dejligt sted og fede pister. Lifte og udstyr er af meget høj kvalitet og alt af nyere dato. Lejlighederne var utrolig lækre og overgik alle vores forventninger!
Stor ros også til guiderne, som var fantastisk venlige og hjælpsomme.

Desværre er priserne på stedet uforholdsmæssigt høje, føret var ikke perfekt, og der er en overvægt af svære pister ifht. lettere (man skal dog heller ikke tage til St. Anton og forvente begynderpister).

Derudover var stedet lidt for overfyldt med fulde gymnasieelever, der var afsted primært for at feste og ikke for at stå på ski.

Derfor 4 stjerner i stedet for 5.

14.08.2009 - karina uhl

Det var den fedeste ferie og vores lejlighed
var super. alt var super
den få 5 stjerner fra os 5 tøser

Brugerbedømmelse af St. Anton

Fulde navn *

E-mail-adresse *

Tlf. *

Angiv dine stjerner *

Kommentar

Slopetrotter SkitoursJylland: Møllevænget 15 DK-7100 Vejle Sjælland: Rosenborggade 1A DK-1130 København K

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 1712 og forsikret i henhold til pakkerejseloven med udvidet ansvarsforsikring.

Få de bedste tilbud

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få:

... Direkte i din indbakke!