Følg Slopetrotter på sociale medier

Følg Slopetrotter og livet i Alperne på de sociale medier

Nyheder og tilbud på skirejser på Facebook

Den nemmeste måde at holde dig opdateret med nyt fra Alperne og fra Slopetrotter er ved at følge vores Facebook-side Slopetrotter Skitours. Her får du jævnligt opdateringer om nyheder, tips til skiferien, snestatus fra Alperne og masser af friske billeder fra vores forskellige destinationer. Du kan også regne med at se nogle fede skivideoer og få god inspiration til skiferien. På Facebook tipper vi også gerne, når vi har ekstra gode tilbud og afbudsrejser til Alperne.

Følg Slopetrotter på Facebook

Følg livet i Alperne på Instagram

Du kan følge med i livet i Alperne på vores Instagram @slopetrotter. Gennem hele skisæsonen kan du her finde lækre skibilleder, videoer og gode tips direkte fra vores guider på destinationerne.

Du er også mere end velkommen til at dele dine skiferiebilleder med os! Det gør du ved at bruge hashtagget #slopetrotter - så kan både vi og andre skiinteressede følge med. Vi synes, det er skønt at få lov at kigge med, og vi vil meget gerne se, hvordan det går på din skiferie.

Slopetrotter på sociale medier

Guidernes Facebook-sider

Er der en bestemt destination, som du gerne vil høre mere fra? Måske dit favorit-skiområde eller den destination, som turen går til i år? Så kan du også følge vores guider på de enkelte destinationer på deres egne Facebooksider. Her opdaterer guiderne med alt fra billeder og info om ugens program til vejrudsigter og gode tips til området. Du kan også skrive beskeder direkte til guiderne, hvis du har nogen spørgsmål til dem.

Du finder destinationernes Facebook-sider ved at søge på "Slopetrotter" + destination - f.eks. Slopetrotter Canazei.

Slopetrotter SkitoursJylland: Møllevænget 15 DK-7100 Vejle Sjælland: Rosenborggade 1A DK-1130 København K

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 1712 og forsikret i henhold til pakkerejseloven med udvidet ansvarsforsikring.

Få de bedste tilbud

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få:

... Direkte i din indbakke!