skiskole

Skiskole og skiundervisning i Alperne

Skiskole for alle

Vi tilbyder skiskole for alle, uanset hvilket niveau du er på. Skiundervisning er altid en god investering, hvis du ønsker at få det maksimale ud af dit skiløb på skiferien.

På alle vores rejsemål har vi ekstrem dygtige og kompetente samarbejdspartnere, som sørger for at optimere dit skiløb og udvikle dig som skiløber.
 

Skiskole for børn

De fleste skiskoler på vores destinationer, har en aldersgrænse på 4 år. I børneskiskolen bliver børnene modtaget af skiinstruktører, der brænder for deres arbejde og som i mange tilfælde har gjort deres job som skilærer til en livsstil. På mange af vores destinationer sørger skiskolen for både mad og drikke til dine børn i løbet af dagen.

Vi anbefaler en destination med dansktalende instruktører, hvis du rejser med børn. Da det både hjælper på indlæringen og tryghedsfølelsen. 


Dansk skiskole

Som noget nyt kan vi tibyde dansk skiskole på hele 13 destinationer ud af 25. Du kan finde dansk skiskole på disse destinationer: 

Italien

Østrig

Frankrig


Det gør det især nemmere for dig, der rejser med børn. Du behøver ikke bekymre dig om barnets tryghed eller indlæring - men kan roligt tage på ski selv, mens de er på skiskole. 

 

Vælg en destination nedenfor, og læs mere om mulighederne for skiskole i de forskellige skiområder.

Slopetrotter SkitoursJylland: Møllevænget 15 DK-7100 Vejle Sjælland: Rosenborggade 1A DK-1130 København K

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 1712 og forsikret i henhold til pakkerejseloven med udvidet ansvarsforsikring.

Få de bedste tilbud

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få:

... Direkte i din indbakke!