Skiløb offpist

Billige skiferier i januar & februar i uge 2 til 6

Skirejser tidligt på sæsonen er fyldt med gode fordele. Sneen er ofte bedst i disse uger af sæsonen, så er du klar på en masse skiløb så er uge 2-6 bestemt noget for dig. Desuden er disse uger også billigere end de klassiske vinterferie uger. Det er også i denne del af sæsonen vi har de fleste af vores kortture, så hvis firmaturen, eller herreturen endnu ikke er booket så er der her et rigtigt godt bud.

Det kan selvfølgelig også være at du synes at familien skal forkæles med en skiferie uden for højsæsonen. Dertil er de første uger af sæsonen klart at anbefale.

Se vores tilbud på din rejseuge herunder

Uge 2
Uge 3
Uge 4
Uge 5
Uge 6

 

Udsigt guide sölden

Vores anbefalinger i de første uger af sæsonen

Kortture til Saalbach og Bad Gastein

I uge 3 tilbyder vi kortture til jer der gerne vil på ski, men ikke har mulighed for at afsætte en hel uge. Både Saalbach og Bad Gastein er perfekte til ophold med 3 overnatninger og byder på herlig skiløb og klassisk østrigsk afterski.
Se mere om kortture her

De italienske Alper

De italienske alper byder på brede boulevardpister, lækker mad og ægte italiensk idyl. Livigno, Canazei og Cervinia har alle ovenstående ting til fælles. Ud over det ligger destinationer højt og har stor snesikkerhed.
Se vores tilbud til de italienske Alper her

Gletscher skiløb

Vil du være så godt som sikker på at der er sne nok til at opfylde dine behov for skiløb? Så burde du tage et kig på vores destinationer med gletscher skiløb. Sölden, Passo Tonale, Zell am see og Zell am Ziller er nogle af de destinationer der byder på netop dette. At stå på ski i op over 3000 meters højde er noget man bare SKAL prøve.

 

 

Slopetrotter SkitoursJylland: Møllevænget 15 DK-7100 Vejle Sjælland: Rosenborggade 1A DK-1130 København K

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 1712 og forsikret i henhold til pakkerejseloven med udvidet ansvarsforsikring.

Få de bedste tilbud

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få:

... Direkte i din indbakke!