Skiferie i uge 1

Start året ud med en tur på ski Skiferie i uge 1

HVORFOR PÅ SKI I UGE 1?

I uge 1 er de fleste mennesker knap vågnet fra efterdønningerne af en forhåbentlig festlig nytårsaften. Nogle af de skiløbere, der har været på skiferie i nytåret er så småt ved at pakke bagagen til turen hjem til Danmark. Og det er her, de heldige kommer ind og tager over på pisterne.

ÅRETS FØRSTE UGE PÅ SKI

Denne uge er samtidig starten på en lavsæson i Alperne, hvor der er ekstra god plads på pisterne. Sneen er af fabelagtig kvalitet, og priserne er dejligt lave for en skiferie i uge 1.

Ikke nok med, at der er stor chance for at være den første på pisten om morgenen, men der er også stor sandsynlighed for at du er den første blandt dine venner og bekendte til at tage på ski i det nye år. Med mindre, selvfølgelig, at du er taget afsted med vennerne på skiferie i en gruppe, hvilket uge 1 egner sig rigtigt godt til, for her er god plads.

 

3 DAGE PÅ SKI 

Længes du også efter at komme på ski, men har ikke mulighed for at tage en hel uge ud af kalenderen? 

I 2023 er uge 1 en kortuge - i hvert fald når det kommer til vores skiture. Denne vinter har du med andre ord mulighed for at skyde det nye år i gang med en kort skitur i uge 1.

HOLD NYTÅRSFORTSÆTTET

2023 er året, hvor du kommer til at holde dit nytårsfortsæt! Og uanset hvad dit nytårsfortsæt er, er det altid sjovere at overholde med ski og sne under fødderne.

Vi har mange rejsemål i Østrig og Italien at vælge imellem, når du vil på en pakkerejse til Alperne. Rejse ned til sneen i uge 1 og nyd godt af de herlige og tomme pister. 

Skarpe tilbud på skiferie til Italien

Skarpe tilbud på skiferie til Østrig

Få et tilbud på skiferien i uge 1

Vil du med på en skiferie i uge 1 til Østrig eller Italien?

Udfyld formularen herunder - så kommer vi med et forslag!

Det tager et minut, koster dig ingenting og er helt uforpligtende!