Fakta om Zillertal

Samlet
535 km
pister
Blå 165 km
Røde 295 km
Sorte 75 km

Zillertal

Højeste skiløb
3350 m
Antal lifte
180
Liftkapacitet
322000 per/t
Off-piste
Ja
Længste nedfart
11 km
Fun-park
Ja

Skiløb

Børn
Begyndere
Øvede
Eksperter
Off-piste
Snowboard

Byen

Charme
After-ski
Shopping
Spisesteder

Webcam

Königsleiten
Isskogel- Zillertal Arena
Hochkrimml-Gerlosplatte
Dorfbahn Berg

Stort skiområde og udfordrende skiløb Skiferie i Zillertal

Zillertal ligger dybt inde i hjertet af Tirol og er måske et Østrigs bedste skiområder. Her får du fantastisk skiløb, et stort skiområde og selvfølgelig fantastisk afterski!

Zillertal Arena har hele 535 kilometer pister. Her findes et bredt udvalg af pister for alle niveuaer. Du kan prøve alt lige fra nybegynderpister til Østrigs stejleste piste, Harakiri, som har en hældning på 78 procent. Du kan desuden nå Hintertux-gletsjeren på cirka et kvarter. Her er altså noget for alle skiløbere!

Læs mere om skiområdet i Zillertal.

TRYG PÅ EGEN HÅND

Zillertal er en del af vores koncept Tryg på egen hånd. Her er ingen guideservice, men tryghed er altid med i pakken. Det betyder, at du er fri til selv at planlægge din skiferie præcis som du ønsker, uden at skulle betale for guideservice. Du har naturligvis stadig sikkerheden i at Slopetrotter er medlem af Rejsegarantifonden. I en nødsituation kan du komme i kontakt med os i kontorets åbningstider. Disse rejser skal bookes online.

Tryg skiferie på egen hånd

Tilbud til Zillertal

Netværk med uanede muligheder Om skiområdet i Zillertal

Zillertals store skiområde byder på 535 kilometer pister - altså masser af udfordringer og nye pister at udforske.

Det centrale omdrejningspunkt i Zillertal er at stå på ski. Og så lidt mere om at stå på ski!

Heldigvis er der også masser af skiløb at byde på her i en af de største skidale i Østrig, der byder på mindst 535 pistekilometer. Skiområdet har alt fra nybegynder-venlige pister til Østrigs stejleste piste, Harakiri, som har en hældning på hele 78 procent.

VELSMURT INFRASTRUKTUR PÅ SKI I ZILLERTAL

Med i alt 178 yderst velfungerende lifter er det ganske ligetil at komme godt rundt i hele det enorme skiområde. Eller måske er ordet skiområder mere passende, for der er rig mulighed for at udforske flere skiområder, som kan nås med bus eller tog inden for en halv times kørsel. Ligesom skibusserne er også toget mellem Jenbach og Mayrhofen ganske gratis.

Du kan blandt andet tage til Zell am Ziller, Hochzillertal, Mayrhofen, Fügen/Spieljoch og Hochfügen.

Fra centrum af Gerlos går Isskogelbahn, som er en gondollift, der fragter dig op til 1.900 meters højde. Herfra kan begyndere passende starte på pisterne i et område, der særligt velegnet til børn og ikke helt så rutinerede skiløbere. Her er desuden en række velfungerende snekanoner, der er klar til at lade kunstsneen falde, hvis der er behov for det.

SNESIKKERT PÅ GLETSJEREN HINTERTUX

Når du er på skiferie i Zillertal, har du også mulighed for at køre skiløb på gletsjeren Hintertux. Sneen her er altid frisk og god - det er et besøg værd!

Her er masser af muligheder for sjov på pisterne - uanset alder. Der er funparks, børnevenlige skiområder og desuden mere end 125 km præparerede løjper til langrend. 

LANGREND I HJERTET AF TYROL

Zillertals beliggenhed i Tyrols smukke bjerge er helt enestående. Naturen er varieret, og langrendsområderne er placeret så du kan nyde både skove og åbne landskaber. Her lader Alperne sig bestemt ikke stå tilbage i forhold til langrend i Norge eller Sverige, for her er lige så storslået.

Løjperne er inddelt efter sværhedsgrader ganske som de alpine nedfarter. Her er blå, røde og sorte løjper, hvor hældningen blandt andet varierer alt efter farven på løjpen.

Du har altså det hele i Zillertal. Og netop fordi, dalen består af flere byer, er der masser at tage sig til udover skiløb.

Læs mere om byen Zillertal.

Aktiv skidal med alpebyer på stribe Om byerne i Zillertal

Zillertal er en dal med en lang perlerække af mindre alpebyer, hvoraf Zell am Ziller fungerer som det administrative midtpunkt.

Foruden Zell am Ziller, ligger vores indkvarteringer i de mindre byer Fügen, Kaltenbach, Stumm, Mayrhofen, Finkenberg og Vorderlanersbach.

Selvom byerne ligger spredt fra hinanden, hænger de alligevel utroligt godt sammen. Zillertal, der undertiden kaldes for verdens mest aktive dal, har nemlig en jernbane, die Zillertalbahn, med togafgang hver halve time mellem Mayrhofen og Jenbach.

EFFEKTIVT BUSSYSTEM

Dertil findes der også et effektivt bussystem, der nemt tager dig rundt i området. Om du vælger bus eller tog, kommer du gratis med ved fremvisning af liftkort. Er du typen, der er eventyrlysten, også uden for pisten, er Zillertal dermed rig på muligheder.

GOD INFRASTRUKTUR

Dalens effektive infrastruktur gør, at uanset hvor du bor, har du rig mulighed for at udforske byerne, der tilsammen udgør det enorme Zillertal Arena. Heldigvis ligger de fleste af vores ophold dog tæt på en lift, så du hurtigt kan komme op i terrænet.

Udover skiløbet, har de charmerende alpebyer masser at byde på: klassisk afterski, shopping og gode indkøbsmuligheder.

AFTERSKI OG COVID-19

Der er en traditionel kultur omkring livlig afterski i Alperne, men grundet situationen lige nu, opfordrer vi kraftigt til, at alle vores gæster følger sundhedsmyndighederne retningslinjer, og er opmærksomme og forsigtige, mens de er på skiferie.

Vi gør desuden opmærksom på, at barer, butikker, restauranter og andre faciliteter kan have restriktioner eller være lukket på grund af Covid-19. Hold dig orienteret om din destination og eventuelle restriktioner her.

MERE END SKILØB - ALT DET ANDET

  • Smukke alpine omgivelser
  • Charmerende byer med masser af atmosfære
  • Gode muligheder for indkøb af dagligvarer
  • Klassisk østrigsk byliv
  • Effektivt bus- og togsytem der nemt tager der rundt i dalen

Læs mere om aktiviteter i Zillertal.

Find dit hotel eller lejlighed i Zillertal

AccommodationTypes

Afstande

Natur og sjov Det sker i Zillertal

I Zillertal kan du efter endt skiløb give i kast med flere forskellige aktiviteter.

Der findes flere skøjtebaner i området. De ligger i Zell am Ziller, Fügen, Kaltenberg og Mayerhofen.

Du kan også opleve Zillertal fra oven og prøve paragliding. Det er en unik oplevelse hvor du får det store over byen og en fantastisk udsigt.

HESTEKANE I ZILLERTAL

Derudover kan I i Zillertal også komme ud og køre i kane i snelandskabet. Det er skønne rammer for en smuk og hyggelig tur. Kanen er trukket af heste.

Få et tilbud på en skitur til Zillertal

Vil du med på en skiferie til Zillertal?

Udfyld formularen herunder - så kommer vi med et forslag!

Det tager et minut, koster dig ingenting og er helt uforpligtende!

Så vil du også blive forelsket i .. Elsker du Zillertal?