Fakta om Zillertal

Samlet
625 km
pister
Blå 169 km
Røde 382 km
Sorte 74 km

Zillertal

Højeste skiløb
3250 m
Antal lifte
178
Liftkapacitet
268640 per/t
Off-piste
Ja
Længste nedfart
6 km
Fun-park
Ja

Skiløb

Børn
Begyndere
Øvede
Eksperter
Off-piste
Snowboard

Byen

Charme
After-ski
Shopping
Spisesteder

Webcam

Hintertux
Penkenjoch
Hoarbergkarspitze
Bichl

Skiferie i Zillertal

Stort skiområde og udfordrende skiløb

Zillertal ligger dybt inde i hjertet af Tirol og er måske et Østrigs bedste skiområder. Her får du fantastisk skiløb, et stort skiområde og selvfølgelig fantastisk afterski!

Zillertal Arena har hele 640 kilometer pister. Her findes et bredt udvalg af pister for alle niveuaer. Du kan prøve alt lige fra nybegynderpister til Østrigs stejleste piste, Harakiri, som har en hældning på 78 procent. Du kan desuden nå Hintertux-gletsjeren på cirka et kvarter. Her er altså noget for alle skiløbere!

Læs mere om skiområdet i Zillertal.

Slopetrotter - Tryg på egen hånd

Zillertal er en del af vores nye koncept SlopetrotterTryg på egen håndHer er ingen guideservice, men tryghed er altid med i pakken. Det betyder, at du er fri til selv at planlægge din skiferie præcis som du ønsker, uden at skulle betale for guideservice. Du har naturligvis stadig sikkerheden i at Slopetrotter er medlem af Rejsegarantifonden, og i en nødsituation, kan du komme i kontakt med os på vores servicetelefon. Disse rejser skal bookes online.

Find hotel eller lejlighed i Zillertal

AccommodationTypes

Afstande

Skiområdet i Zillertal

Stort skiområde med masser af muligheder

Zillertals store skiområde byder på 640 kilometer pister. Det betyder, at der er masser af udfordringer og nye pister at udforske. Du kan blandt andet tage til Zell am Ziller, Hochzillertal, Fügen/Spieljoch og Hochfügen.

Skiområdet har alt fra nybegynder-venlige pister til Østrigs stejleste piste, Harakiri, som har en hældning på hele 78 procent.

Snesikkert på gletsjeren

Når du er på skiferie i Zillertal, har du også mulighed for at køre skiløb på gletsjeren Hintertux. Sneen her er altid frisk og god - det er et besøg værd!

Her er masser af muligheder for sjov på pisterne - uanset alder. Der er funparks, børnevenlige skiområder og desuden mere end 125 km præparerede løjper til langrend. Du har altså det hele i Zillertal.

Læs mere om byen Zillertal.

Om byerne i Zillertal

Aktiv skidal med alpebyer på stribe

Zillertal er en dal med en lang perlerække af mindre alpebyer, hvoraf Zell am Ziller fungerer som det administrative midtpunkt. Foruden Zell am Ziller, ligger vores indkvarteringer i de mindre byer Fügen, Kaltenbach, Stumm, Mayrhofen, Finkenberg og Vorderlanersbach.

Selvom byerne ligger spredt fra hinanden, hænger de alligevel utroligt godt sammen. Zillertal, der undertiden kaldes for verdens mest aktive dal, har nemlig en jernbane, die Zillertalbahn, med togafgang hver halve time mellem Mayrhofen og Jenbach.

Dertil findes der også et effektivt bussystem, der nemt tager dig rundt i området. Om du vælger bus eller tog, kommer du gratis med ved fremvisning af liftkort. Er du typen, der er eventyrlysten, også uden for pisten, er Zillertal dermed rig på muligheder.

Effektiv infrastruktur

Dalens effektive infrastruktur gør, at uanset hvor du bor, har du rig mulighed for at udforske byerne, der tilsammen udgør det enorme Zillertal Arena. Heldigvis ligger de fleste af vores indkvarteringer dog tæt på en lift, så du hurtigt kan komme op i terrænet.

Udover skiløbet, har de charmerende alpebyer masser at byde på: klassisk afterski, shopping og gode indkøbsmuligheder.

Mere end skiløb – alt det andet

  • Smukke alpine omgivelser
  • Charmerende byer med masser af atmosfære
  • Gode muligheder for indkøb af dagligvarer
  • Klassisk østrigsk afterski
  • Effektivt bus- og togsytem der nemt tager der rundt i dalen

Tilbud på skiferier til Zillertal

Få tre tilbud på en skitur til Zillertal

Zillertal lyder dejlig, ikke?

Hvis du vil med på en skiferie hertil, så lad os hjælpe med tre skarpe forslag.

Det tager et minut, koster dig ingenting og er helt uforpligtende!