Fakta om Zillertal

Samlet
625 km
pister
Blå 169 km
Røde 382 km
Sorte 74 km

Zillertal

Højeste skiløb
3250 m
Antal lifte
178
Liftkapacitet
268640 per/t
Off-piste
Ja
Længste nedfart
6 km
Fun-park
Ja

Skiløb

Børn
Begyndere
Øvede
Eksperter
Off-piste
Snowboard

Byen

Charme
After-ski
Shopping
Spisesteder

Webcam

Hintertux
Penkenjoch
Hoarbergkarspitze
Bichl

Skiferie i Zillertal

Zillertal ligger længst væk i hjertet af Tirol og er måske et Østrigs bedste skiområder. Her får du fantastisk skiløb, et stort skiområde og selvfølgelig fantastisk afterski!

Stort skiområde og udfordrende skiløb

Zillertal Arena har hele 640 kilometer pister. Her findes et bredt udvalg af pister for alle niveuaer. Du kan prøve alt lige fra nybegynderpister til Østrigs stejleste piste, Harakiri, som har en hældning på 78%. Du kan desuden nå Hintertux-gletsjeren på cirka et kvarter. Her er altså noget for alle skiløbere!

Efter skidagen er slut...

Du kommer ikke til at kede dig på skiferien. Zillertal byder på masser af afterski, særligt i byen Mayrhofen, og desuden et utal af restauranter, du kan besøge efter en lang dag på pisten.

Zillertal passer til dig, som ikke vil gå på kompromis med noget på skiferien - for her findes alt, hvad hjertet begærer! 

Slopetrotter - Tryg på egen hånd

Zillertal er en del af vores nye koncept SlopetrotterTryg på egen håndHer er ingen guideservice, men tryghed er altid med i pakken. Det betyder, at du er fri til selv at planlægge din skiferie præcis som du ønsker, uden at skulle betale for guideservice. Du har naturligvis stadig sikkerheden i at Slopetrotter er medlem af Rejsegarantifonden, og i en nødsituation, kan du komme i kontakt med os på vores servicetelefon. Disse rejser skal bookes online.

Find hotel eller lejlighed i Zillertal

AccommodationTypes

Afstande

Skiområdet i Zillertal

Stort skiområde med masser af muligheder

Zillertals store skiområde byder på 640 kilometer pister. Det betyder, at der er masser af udfordringer og nye pister at udforske. Du kan blandt andet tage til Zell am Ziller, Hochzillertal, Fügen/Spieljoch og Hochfügen.

Skiområdet har alt fra nybegynder-venlige pister til Østrigs stejleste piste, Harakiri, som har en hældning på hele 78%.

Når du er på skiferie i Zillertal, har du også mulighed for at køre skiløb på gletsjeren Hintertux. Sneen her er altid frisk og god - det er et besøg værd!

Her er masser af muligheder for sjov på pisterne - uanset alder. Der er funparks, børnevenlige skiskoler og desuden over 125 km langrend spor. 

Du har altså det hele i Zillertal.

Få tre tilbud på en skitur til Zillertal

Zillertal lyder dejlig, ikke?

Hvis du vil med på en skiferie hertil, så lad os hjælpe med tre skarpe forslag.

Det tager et minut, koster dig ingenting og er helt uforpligtende!