Landhaus Kupfner

Østrig, Zell am Ziller

Indkvartering Hotel

Der er desværre ingen ledige værelser på dette hotel i den valgte periode.

Fakta

Om Landhaus Kupfner

I Landhaus Kupfner finder du store og pæne lejligheder med altaner - lige ved gondolen i Zell am Ziller. What’s not to like?

Når du bor i lejlighederne Landhaus Kupfner, er du tæt på det meste - ikke mindst skiløbet. Liften er praktisk taget placeret i husets baghave. Derudover er der også et par charmerende afterski-hytter lige ved siden af huset, så du kan nynne lidt med på musikken, når vinduet er åbent på værelset.

Store lejligheder

Landhaus Kupfner består af to store lejligheder i god stand. Den ene lejlighed er 95 kvm stor med plads til 9 personer, og den anden lejlighed er 72 kvm med plads til 8 personer.

Hvis du tager bilen til Zell am Ziller, er der parkering ved siden af boligen. Der er også skiopbevaring til dit skiudstyr.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger blandt andet en ladestation ved Zillertal Arena, men der er flere i byen. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen 

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her

Afstande

Afstand til piste 50 m

Afstand til lift 20 m

Afstand til centrum 1000 m

Afstand til shopping 1000 m

Afstand til skibus 20 m

Afstand til skileje 100 m

Værelset

Mad og drikke

Faciliteter

Kupfner: Lejlighed 3-værelses 8 personer

Indrettet med 2 soveværelser med 1 dobbeltseng og en enkeltseng i hvert værelse, 2 dusch/wc, opholdsrum med 2 sovepladser i en sovesofa samt spisekøkken og balkon.
Balkon- Sengelinned - Kaffemaskine - Kogeplade – Opvaskemaskine– Fryser – Ovn - Køleskab - Viskestykker -Håndklæder -TV -Elkedel - Wi-Fi (gratis) 

Kupfner: Lejlighed 4-værelses 9 personer

Indrettet med 3 soveværelser (det ene ligger udenfor lejligheden med egen indgang og har en dobbeltseng og en enkeltseng), 2 dusch/wc, køkken/opholdsrum med 2 sovepladser i en sovesofa samt balkon.
Balkon- Sengelinned - Kaffemaskine - Kogeplade – Opvaskemaskine– Fryser – Ovn - Køleskab - Viskestykker -Håndklæder -TV -Elkedel - Wi-Fi (gratis)

AccommodationTypes

Afstande