Landhaus Kupfner

Østrig, Zell am Ziller

Indkvartering Lejlighed

Der er desværre ingen ledige værelser på dette hotel i den valgte periode.

Fakta

Om Landhaus Kupfner

I Landhaus Kupfner finder du store og pæne lejligheder med altaner - lige ved gondolen i Zell am Ziller. What’s not to like?

Når du bor i lejlighederne Landhaus Kupfner, er du tæt på det meste - ikke mindst skiløbet. Liften er praktisk taget placeret i husets baghave. Derudover er der også et par charmerende afterski-hytter lige ved siden af huset, så du kan nynne lidt med på musikken, når vinduet er åbent på værelset.

Store lejligheder

Landhaus Kupfner består af to store lejligheder i god stand. Den ene lejlighed er 95 kvm stor med plads til 9 personer, og den anden lejlighed er 72 kvm med plads til 8 personer. Der er en fælles stue i stueetagen i huset, som er perfekt til større grupper, der ønsker at hygge sig efter en dag med skiløb.

Hvis du tager bilen til Zell am Ziller, er der parkering ved siden af boligen. Der er også skiopbevaring til dit skiudstyr.

Afstande

Afstand til piste 50 m

Afstand til lift 20 m

Afstand til centrum 1000 m

Afstand til shopping 1000 m

Afstand til skibus 20 m

Afstand til skileje 100 m

Værelset

TV Ja

Slutrengøring Ja

Viskestykker Ja

Balkon / Terasse Ja

Kaffemaskine Ja

Elkedel Ja

Toilet Ja

Køleskab Ja

Rengøring Ja

Sengelinned Ja

Håndklæder Ja

Ovn Ja

Opvaskemaskine Ja

Wifi i lejlighed Ja

Babyseng Ja

Bruser Ja

Komfur Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Børnevenlig Ja

Skirum Ja

WiFi Ja

Kupfner: Lejlighed 4-værelses 8 personer

Indrettet med 2 soveværelser med 1 dobbeltseng og en enkeltseng i hvert værelse, 2 dusch/wc, opholdsrum med 2 sovepladser i en sovesofa samt spisekøkken og balkon.
Balkon- Sengelinned - Kaffemaskine - Kogeplade – Opvaskemaskine– Fryser – Ovn - Køleskab - Viskestykker -Håndklæder -TV -Elkedel - Wi-Fi (gratis) 

Kupfner: Lejlighed 4-værelses 9 personer

Indrettet med 3 soveværelser (det ene ligger udenfor lejligheden med egen indgang og har en dobbeltseng og en enkeltseng), 2 dusch/wc, køkken/opholdsrum med 2 sovepladser i en sovesofa samt balkon.
Balkon- Sengelinned - Kaffemaskine - Kogeplade – Opvaskemaskine– Fryser – Ovn - Køleskab - Viskestykker -Håndklæder -TV -Elkedel - Wi-Fi (gratis)

AccommodationTypes

Afstande