Apartment Martina

Østrig, Zell am Ziller

Indkvartering Lejlighed

Fakta

Om Apartment Martina

En stor og rummelig lejlighed i centrum af Zell am Ziller - velkommen til Appartment Martina.

Appartment Martina er en rummelig lejlighed med en central beliggenhedi Zell am Ziller – det perfekte sted at bo, hvis du vil have en hyggelig skiferie i Alperne. 

Lejligheden 

Appartment Martina består af en fireværelseslejlighed med plads til seks personer, lejligheden er delt op i tre dobbeltværelser med eget badeværelse, et større køkken alrum og balkon. En rummelig lejlighed som passer godt til familieskiferie eller vennegruppen. Her er plads til hygge, kortspil og gode grin efter en dag på ski – og på balkonnen kan du nyde en kold fadøl og den sidste alpeluft, inden solen går ned bag de hvide bjergtoppe. 

Beliggenhed 

Appartment Martina ligger i rolige omgivelser ved Rosengarten, det gør at du undgår alt for meget larm. Lejligheden ligger også cirka fem minutters gang fra centrum og nærmeste busstoppested er også kun et par minutters gang væk - du er altså tæt på alt, du har brug for på skiferien. 


Øvrigt 

Der er gratis parkering ved lejligheden samt et skirum til opbevaring af ski og skistøvler. 

Afstande

Afstand til piste 650 m

Afstand til lift 650 m

Afstand til centrum 300 m

Afstand til skibus 300 m

Værelset

TV Ja

Viskestykker Ja

Balkon / Terasse Ja

Kaffemaskine Ja

Elkedel Ja

Toilet Ja

Køleskab Ja

Rengøring Ja

Sengelinned Ja

Håndklæder Ja

Wifi i lejlighed Ja

Bruser Ja

Komfur Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Skirum Ja

WiFi Ja

3-værelses lejlighed til max 6 personer

God lejlighed til familien eller vennegruppen med 3 separate soveværelser, fælles køkken og opholdsrum, balkon samt 2 badeværelser.
WiFi - TV - Balkon - Sengelinned - Håndklæder - Køleskab med fryser - Kogeplade - Opvaskemaskine - Kaffemaskine - El-kedel - Hårtørrer

AccommodationTypes

Afstande