Apartment Gadenstätter

Østrig, Zell am See

Indkvartering Hotel

Fakta

Om Apartment Gadenstätter

De enkelt indrettede lejligheder i Apartment Gardenstätter placerer jer midt i Zell am See og er det perfekte udgangspunkt for en god skiferie.

Roligt men centralt område

Apartments Gadenstätter er et lejlighedskompleks, der ligger lige i hjertet af Zell am See. Selvom I er tæt på centrum og Zell am See’s hyggelige bymidte, er huset placeret i rolige omgivelser, så der er gode muligheder, for ren afslapning på skiferien.Liften kan fås i gåafstand, men hvis I ikke vil bruge energien på det, så kan I tage skibussen blot 100 meter fra huset.Her er tale om komfortable lejligheder, der imødekommer en skiløbers behov. De er enkelt indrettet, med fint køkken og spiseplads, hvor i alle kan samles om bordet og tale om udfoldelserne på pisten.

Afstande

Afstand til piste 300 m

Afstand til lift 300 m

Afstand til centrum 50 m

Afstand til shopping 50 m

Afstand til skibus 250 m

Afstand til skileje 300 m

Værelset

TV Ja

Mad og drikke

Pension No Pension

Bar Nej

Restaurant Nej

Minimarked Nej

Faciliteter

Elevator Ja

Håndklæder Ja

Komfur Ja

Køleskab Ja

Ovn Ja

Parkering Ja

Vis mere

Sengelinned: Ja

WiFi: Ja

Lejlighed 2-værelses "Type B" 4 personer

Hyggelig 2-værelses lejlighed på 41m2 beliggende på 2. sal i huset med plads til op til 2 - 4 personer. Lejligheden indeholder et soveværelse med queen size seng, stor stue med tekøkken og 2 enkeltsenge, sofa, spisebord, kabel-tv, telefon, bad/toilet. Køkkenet er udstyret med køleskab, mikroovn, kaffemaskine og kogeplader.
Kaffemaskine - Kogeplade - Mikrobølgeovn - Ovn - Køleskab - Telefon - TV - Wi-Fi (gratis) 

Lejlighed 3-værelses "Type C" 6 personer

Rummelig, komfortabelt indrettet 3-værelses lejlighed på 62m2. Lejligheden er belligende på 2. sal i huset med plads op til 6 personer. Indrettet med 2 soveværelser hver med en stor dobbeltseng, bad/toilet, køkken med opvaskemaskine, kaffemaskine, elkedel, sovesofa med udtræksseng, hjørnebænk, kabel-tv, telefon og entré med garderobe.
Kogeplade - Opvaskemaskine - Ovn - Køleskab - Telefon - TV - El-kedel - Wi-Fi (gratis) 

AccommodationTypes

Afstande