Apartment Gadenstätter

Østrig, Zell am See

Indkvartering Lejlighed

Fakta

Om Apartment Gadenstätter

De enkelt indrettede lejligheder i Apartment Gardenstätter placerer jer midt i Zell am See og er det perfekte udgangspunkt for en god skiferie.

Roligt men centralt område

Apartments Gadenstätter er et lejlighedskompleks, der ligger lige i hjertet af Zell am See. Selvom I er tæt på centrum og Zell am See’s hyggelige bymidte, er huset placeret i rolige omgivelser, så der er gode muligheder, for ren afslapning på skiferien.Liften kan fås i gåafstand, men hvis I ikke vil bruge energien på det, så kan I tage skibussen blot 100 meter fra huset.Her er tale om komfortable lejligheder, der imødekommer en skiløbers behov. De er enkelt indrettet, med fint køkken og spiseplads, hvor i alle kan samles om bordet og tale om udfoldelserne på pisten.

Afstande

Afstand til piste 300 m

Afstand til lift 300 m

Afstand til centrum 50 m

Afstand til shopping 50 m

Afstand til skibus 250 m

Afstand til skileje 300 m

Værelset

TV Ja

Køleskab Ja

Sengelinned Ja

Håndklæder Ja

Ovn Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Komfur Ja

WiFi Ja

Lejlighed 2-værelses "Type B" 4 personer

Hyggelig 2-værelses lejlighed på 41m2 beliggende på 2. sal i huset med plads til op til 2 - 4 personer. Lejligheden indeholder et soveværelse med queen size seng, stor stue med tekøkken og 2 enkeltsenge, sofa, spisebord, kabel-tv, telefon, bad/toilet. Køkkenet er udstyret med køleskab, mikroovn, kaffemaskine og kogeplader.
Kaffemaskine - Kogeplade - Mikrobølgeovn - Ovn - Køleskab - Telefon - TV - Wi-Fi (gratis) 

Lejlighed 3-værelses "Type C" 6 personer

Rummelig, komfortabelt indrettet 3-værelses lejlighed på 62m2. Lejligheden er belligende på 2. sal i huset med plads op til 6 personer. Indrettet med 2 soveværelser hver med en stor dobbeltseng, bad/toilet, køkken med opvaskemaskine, kaffemaskine, elkedel, sovesofa med udtræksseng, hjørnebænk, kabel-tv, telefon og entré med garderobe.
Kogeplade - Opvaskemaskine - Ovn - Køleskab - Telefon - TV - El-kedel - Wi-Fi (gratis) 

AccommodationTypes

Afstande