Apartment Amadé Lodge

Østrig, Wagrain

Indkvartering Hotel

Der er desværre ingen ledige værelser på dette hotel i den valgte periode.

Fakta

Om Apartment Amadé Lodge

De hyggelige alpelejligheder, Amadé Lodge, ligger kun få skridt fra Flying Mozart liften i Wagrain.

Velkommen til en hyggelig indkvartering ved foden af bjerget ved Amadé Lodge.

Få skridt fra Flying Mozart

På Amadé Lodge har du altid skov i nærheden. Liften Flying Mozart ligger kun få skridt fra hovedindgangen til Amadé Lodge. For børn og begyndere er der også mindre lifter og gode bakker inden for gåafstand. Amadé Lodge er centralt beliggende i Wagrain, hvor du blandt andet kan opleve ægte østrigsk afterski.

Hyggelige alpelejligheder

På Amadé Lodge kan du komfortabelt bo i dejlige lejligheder indrettet i en hyggelig alpestil. Indkvarteringen er perfekt til dem, der rejser med familien. Huset har seks lejligheder med plads til 3-7 personer. Derudover tilbyder Amadé Lodge alle gæster gratis adgang til de nærliggende Wasserwelt Wagrain. Det byder på alt fra hurtige slides til afslappende dampbad og saunaer.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af Hotel Alpina Wargrain eller The people'z Bar, men der er flere. Der findes en ladestation ved huset. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Afstande

Afstand til piste 50 m

Afstand til lift 100 m

Afstand til centrum 400 m

Værelset

Mad og drikke

Faciliteter

Lejlighed 1-værelses 4 personer

Studielejligheden ligger på øverste etage, har en kombineret stue og soveværelse med dobbeltseng og en sovesofa til max. to personer. Lejligheden har en balkon med panoramaudsigt, et køkken med spiseplads, et brusebad med toilet. En barneseng til rådighed på anmodning.
Balkon - Sengelinned – Kaffemaskine -Kogeplade –Opvaskemaskine – Hårtørrer- Mikrobølgeovn – Ovn- Køleskab – Brødrister - Håndklæder -TV –Elkedel - Wi-Fi (gratis) 

Lejlighed 3-værelses 7 personer

Lejligheden har to etager, indgangen er på øverste etage, her har man brusebad og toilet samt et familieværelse med dobbeltseng, en enkeltseng samt en sovesofa til max 2 personer og udgang til balkon. Trappen fører til stueetagen, her er et rummeligt køkken og spiseplads. Fra køkkenet er der en glasdør ind til det ene soveværelse med en dobbeltseng, kabel-tv og mulighed for en barneseng. Også på denne etage er der et brusebad og et separat toilet.
Balkon - Sengelinned – Kaffemaskine -Kogeplade –Opvaskemaskine – Hårtørrer- Mikrobølgeovn – Ovn- Køleskab –Terrasse - Brødrister - Håndklæder -TV –Elkedel - Wi-Fi (gratis) 

 

Lejlighed 4-værelses 7 personer


Lækker ny lejlighed med fabelagtig udsigt og plads til 7 personer. Lejligheden er i to etager med 2 soveværelser, køkken alrum og badeværelse med brus på den første etage og soveværelse med badeværelse en suite på den anden etage. Den anden etage er en mellemting mellem en stor hems og en decideret etage. I det ene af de to soveværelser på første etage er der dobbeltseng og i det andet er der to enkelt senge. Derudover er der en sovesofa med mulighed for en opredning i forbindelse med køkkenet. Soveværelset på hemsen er med dobbeltseng, badeværelset er med fritstående badekar.
Balkon - Sengelinned - Kaffemaskine - Kogeplader - Opvaskemaskine - Hårtørrer - Mikrobølgeovn - Ovn - Køleskab - Brødriseter - Håndklæder - TV - Elkedel - Wi-Fi (gratis)

AccommodationTypes

Afstande