Hotel Alte Post

Østrig, St. Anton

Indkvartering Hotel
Inkl. halvpension

Der er desværre ingen ledige værelser på dette hotel i den valgte periode.

Fakta

Om Hotel Alte Post

Det 4-stjernede Hotel Alte Post ligger centralt i St. Anton og byder på luksuriøse omgivelser tæt på pisterne.

Skal der ikke mangle noget på skiferien, så er Hotel Alte Post i hjertet af St. Anton et godt valg. Det firestjernede hotel byder indenfor med luksuriøs indkvartering, stor wellnessafdeling, lækre gourmetmiddage og service i topklasse.

Central beliggenhed

Du bor centralt i St. Anton tæt på butikker, restauranter og afterski. Samtidig er lifterne bare en lille gåtur fra hotellet, så du kommer også hurtigt op i skiområdet om morgenen.

Hjemmelavede specialiteter og gourmetmad

Både morgen- og aftensmad er hjemmelavet af hotellets dygtige kokke. Morgenmaden består af en stor buffet med et varieret udvalg af lækre og sunde retter. Hver aften bliver du forkælet, når køkkenet serverer 6-retters gourmetmiddag i den flotte restaurant. Særlig til børnene serveres der aftensmad i baren. Der er også kaffe og hjemmelavede specialiteter om eftermiddagen, hvis du skulle være lidt sulten, når du kommer hjem efter dagens skiløb.

Masser af forkælelse i wellness-afdelingen For at fuldende oplevelsen af luksus byder Hotel Alte Post også på en stor wellnessafdeling med både en stor pool, børne-pool, jacuzzi, sauna, dampbad mm. Du kan også forkæle dig selv yderligere med en omgang massage, en ansigtsbehandling eller en af de andre afslappende behandlinger i wellness-afdelingen. Til brug i spa-afdelingen er der lækre badekåber og tøfler på alle værelser.

Afstande

Afstand til piste 200 m

Afstand til lift 200 m

Afstand til skibus 80 m

Afstand til skileje 100 m

Værelset

TV Ja

Mad og drikke

Pension Halvpension

Bar Ja

Restaurant Ja

Minimarked Nej

Faciliteter

Bruser Ja

Fitnessrum Ja

Halvpension Ja

Hotel Ja

Lounge Ja

Parkering Ja

Vis mere

Reception: Ja

Sauna: Ja

Skirum: Ja

Solterrasse: Ja

Toilet: Ja

Wellness: Ja

Wellness behandlinger: Ja

WiFi: Ja

WiFi i værelse: Ja

Alte Post Deluxe Suite

Deluxe suite bestående af en Alte Post suite, en Galzig suite samt et ekstra dobbeltværelse. Suiten har således i alt 3 soveværelser med dobbeltseng, 3 toiletter, 3 badeværelser samt en stor stue. Derudover med hårtørrer, tv, telefon, minibar, safe-box og balkon.
Sengelinned – Bad – Toilet – Håndklæder – Wi-Fi (gratis)

Alte Post Suite

Flot, rummelig suite bestående af en Galzig suite forbundet med en stor stue. Indrettet med dobbeltseng samt to sovesofaer med plads til hver 2 personer. Derudover med toilet, badeværelse med bruser og badekar, hårtørrer, tv, telefon, minibar, safe-box og balkon.
Sengelinned – Bad – Toilet – Håndklæder – Wi-Fi (gratis)

Dobbeltværelse "Comfort"

Stort dobbeltværelse med toilet/bad, hårtørrer, tv, telefon, minibar og safe-box. Mange af værelserne har også balkon.
Sengelinned – Bad – Toilet – Håndklæder – Wi-Fi (gratis)

Dobbeltværelse "Deluxe"

Stort deluxe dobbeltværelse med mulighed for 2 ekstra opredninger. Indrettet med toilet, badeværelse, hårtørrer, tv, telefon, minibar, safe-box.
Sengelinned – Bad – Toilet – Håndklæder – Wi-Fi (gratis)

Familieværelse

Familieværelse med plads til 4 personer. Indrettet med dobbeltværelse, stue med mulighed for 2 opredninger, toilet samt badeværelse. Derudover med hårtørrer, tv, telefon, minibar, safe-box og balkon.
Sengelinned – Bad – Toilet – Håndklæder – Wi-Fi (gratis)

Suite Galzig

Flot suite med dobbeltseng samt mulighed for 2 opredninger. Indrettet med toilet, badeværelse med bruser og badekar, hårtørrer, tv, telefon, minibar, safe-box og balkon.
Sengelinned – Pengeskab - Bad – Telefon – Toilet – Håndklæder – Wi-Fi (gratis)

AccommodationTypes

Afstande