Appartment Lettmayer

Østrig, Schladming

Indkvartering Lejlighed

Fakta

Om Appartment Lettmayer

Hyggelige lejligheder med udsigt til byen og nem adgang til skiløbet i Schladming.

Appartement Lettmayer ligger kun små 5-6 minutters gang fra Planai Seilbahn-gondolliften, der tager dig op i 1825 meters højde. Selve turen derop tager cirka 10 minutter. Det betyder, at du potentielt set kan komme fra lejlighed til bjergtop på bare 15-16 minutter – og dermed hurtigt påbegynde dagens skiløb! 


Lejligheder med alpin beliggenhed 

De hyggelige lejligheders indretning er præget af komfort og funktionalitet. Beliggenheden for foden af en bjergskråning gør, at du mod nordvest har udsigt ned til byen Schladming. Udover den korte gåafstand til gondolliften, er der heller ikke langt til skibussen, som hurtig og effektivt kører dig til områdets øvrige liftstationer. Med lidt god vilje, kan Lettmayer dermed godt føles lidt som ski-in/ski-out. 
Lejlighederne er meget populære blandt især venner og familie, hvor de får den helt rigtige komfort og hygge på skiferien. 

Afstande

Afstand til lift 400 m

Afstand til centrum 500 m

Afstand til skibus 0 m

Værelset

TV Ja

Balkon / Terasse Ja

Babyseng (gratis) Ja

Kaffemaskine Ja

Elkedel Ja

Badekar eller bruser Ja

Toilet Ja

Køleskab Ja

Sengelinned Ja

Håndklæder Ja

Ovn Ja

Wifi i lejlighed Ja

Komfur Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Kæledyr 10€/day

Ski-depot ved liften (gratis) Ja

Skirum Ja

WiFi Ja

3-værelses lejlighed (60m²)

Lejligheden ligger på 1. sal og er 60 m2 med plads til fire personer. Soveværelserne består af dobbeltsenge og lejligehden har to seperate badeværelser.
Balkon- TV - Spisestue- Ovn- Køleskab- WiFi (gratis) - Brødrister- Opvaskemaskine- Håndklæder- Kaffemaskine- Viskestykker - Sengelinned

AccommodationTypes

Afstande