Berghotel Seidl-Alm

Østrig, Saalbach-Hinterglemm

Indkvartering Hotel
Inkl. halvpension

Der er desværre ingen ledige værelser på dette hotel i den valgte periode.

Fakta

Om Berghotel Seidl-Alm

Bo på Berghotel Seidl-Alm med ski-in/ski-out og vær den første på pisten hver dag.

Her bor I med pisten lige udenfor døren, som i enhver skiløbers drøm. Hotellet byder på værelser i forskellige størrelser til mindre grupper, men også hyggelige dobbeltværelser.  

En skiferie hertil er med fuld fokus på skiløbet og direkte adgang til det store sammenhængende skiområde SkiCirkus med hele 408 km pister.

Bo midt på pisten

En ferie på Berghotel Seidl-Alm betyder, at I slipper for liftkøen og kan hoppe direkte i skiene. Fra hotellet kører I direkte på en blå pist, som nemt fører jer videre ud i det store skiområde.  

Saalbach-Hinterglemm har mange pister, som er yderst velegnet til skiløbere på alle niveauer. Skulle det alligevel ikke være nok, så kan I gå på opdagelse i pisterne i Leogang og Fieberbrunn. Det hele hænger sammen via liftsystemet. Det er også muligt at tage ZellamSeeXpressen-liften for at komme til pisterne i Zell am See-regionen – og så er mulighederne for skiløb tæt på uendelige! 

Glem ikke, at I skal med liften op senest kl. 16:00 for at komme tilbage til hotellet, når skidagen slutter.

Restaurant med panorama-udsigt

På Berghotel Seidl-Alm bor I komfortabelt på lyse værelser med udsigt over bjergene. Nogle værelser har altan, hvor I kan slappe af efter en dag på ski.  

Hotellet har en restaurant med panoramaudsigt og solterasse. Hver dag starter I i restauranten med en morgenbuffet, inden I står som de første på pisten. Om aftenen serveres en tre-retters middag i restauranten med gode muligheder for både børn og voksne.  

Hvis I er til afterski, så har hotellet hver dag deres egen udgave, hvor hotellets bar spiller op til traditionel østrigsk afterski i baren. Skal kroppen i stedet forkæles, kan I tage en tur i hotellets sauna.  

Vigtig information 

Både ved ankomst og afrejse transporteres jeres bagage til og fra hotellet af personalet. Da hotellet ligger på bjerget, skal I ved ankomst tage Schönleitenbahn-liften i Vorderglemm senest kl. 16:00. 

Hvis jeres liftkort ikke er gældende på ankomstdagen, men har startdato dagen efter, så kan I komme op med liften efter klokken 15.00 på ankomstdagen uden ekstra tilkøb. 

Ved afrejse kan I tidligst tage afsted, når lifterne åbner.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af Turistinformationen. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Vi ønsker alle skientusiater velkomne til Saalbach-Hinterglemm.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer fra € 0,50 - € 4,50. Der vil derfor maksimalt blive opkrævet € 31,50 pr. person, og dette er ved en uges ophold på et 5-stjernet ophold. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Afstande

Afstand til piste 0 m

Afstand til lift 200 m

Afstand til centrum 5000 m

Afstand til shopping 5000 m

Afstand til skibus 5000 m

Afstand til skileje 5000 m

Værelset

TV Ja

Wi-fi i værelset Ja

Badekar eller bruser Ja

Toilet Ja

Mad og drikke

Pension Halvpension

Bar Ja

Restaurant Ja

Halvpension Ja

Faciliteter

Babyseng Ja

Børnevenlig Ja

Legerum Ja

Lounge Ja

Reception Ja

Sauna Ja

Vis mere

Skirum: Ja

Skirum med støvletørrer: Ja

Solterrasse: Ja

Wellness: Ja

WiFi: Ja

Dobbeltværelse Standart

Lyst dobbeltværelse med lyse parketgulve, dobbeltseng samt TV og bad og toilet med bruser. Værelset er ca. 15 m2. Sengelinned - Håndklæder - TV – Brus – WiFi

Dobbeltværelse Superior


Nyrenoveret lyst dobbeltværelse med dobbeltseng samt TV og bad og toilet med bruser. Værelset er ca. 17 m2.
Sengelinned - Håndklæder - TV – Brus - WiFi 

Dobbeltværelse Superior med Balkon

Nyrenoveret lyst dobbeltværelse med dobbeltseng samt TV og bad og toilet med bruser. Værelset er ca. 17 m2. Værelset har balkon med skøn udsigt over dalen.
Sengelinned - Håndklæder - TV – Brus - WiFi 

AccommodationTypes

Afstande