Apartment Bei Lisa

Østrig, Saalbach-Hinterglemm

Indkvartering Lejlighed

Der er desværre ingen ledige værelser på dette hotel i den valgte periode.

Fakta

Om Apartment Bei Lisa

På Bei Lisa har du alt lige inden for rækkevidde - de perfekte lejligheder til en skiferie i Saalbach-Hinterglemm.

Fra Bei Lisa får du en skøn udsigt over byen Glemtal og de omkringliggende bjerge.

Ejendommen er placeret i et roligt og solrigt område af Saalbach, og tilbyder familievenlige lejligheder til 2-6 personer – alle med soveværelser, køkken og badeværelse.

Der er desuden smart-tv i lejlighederne, som er enkle men hyggeligt indrettede, med plads til afslapning, hygge og fællesskab.

Nemt og hurtigt på ski

Med kun 300 meter eller små fem minutters gang til den nærmeste lift Kohlmaisbahn, får du her en nem og hurtig adgang til skiområdet! Piste 151 løber i øvrigt lige om hjørnet.

Ca. 400 meter fra ejendommen ligger Saalbachs centrum, der bl.a. byder på en hyggelig gågade samt et hav af indkøbsmuligheder, barer og restauranter.

Godt at vide

Sengelinned og håndklæder er inkluderet i opholdet, så du kan passende bruge den overskydende plads i kufferten til et par ekstra skisokker i stedet!

Slutrengøring og gratis parkering følger også med i prisen.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af Turistinformationen. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer fra € 0,50 - € 4,50. Der vil derfor maksimalt blive opkrævet € 31,50 pr. person, og dette er ved en uges ophold på et 5-stjernet ophold. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Afstande

Afstand til piste 50 m

Afstand til lift 300 m

Afstand til centrum 500 m

Afstand til shopping 700 m

Afstand til skibus 300 m

Afstand til skileje 800 m

Værelset

TV Ja

Slutrengøring Ja

Kaffemaskine Ja

Køleskab Ja

Sengelinned Ja

Håndklæder Ja

Wifi i lejlighed Ja

Komfur Ja

Mad og drikke

Faciliteter

WiFi Ja

Lejlighed 2-værelses 2-3 personer 27m2

2-værelseslejlighed til 3 personer bestående af ét separat soveværelse, opholdsrum med åbent køkken, spiseplads og bad og toilet, samt terrasse.
Sengelinned – Kaffemaskine – Kogeplade – Køleskab – Håndklæder – TV

Lejlighed 3-værelses 4-6 personer 57m2

3-værelseslejlighed til 6 personer bestående af to dobbeltværelser, to badeværelser, et opholdsrum med åbent køkken, spiseplads samt en køjseng.
Sengelinned – Kaffemaskine – Kogeplade – Køleskab – Håndklæder – TV - Ovn

Lejlighed 2-værelses 2-4 personer 32m2

2-værelseslejlighed til 4 personer bestående af et separate soveværelse, opholdsrum med to sovesofaer, spiseplads samt 1 badeværelse. Desuden har lejligheden fransk altan.

Sengelinned – Kaffemaskine – Kogeplade – Køleskab – Håndklæder – TV - Ovn


Lejlighed Studio til 2-4 personer 32m2

Studiolejlighed til 4 personer bestående af et åben værelse med køkken og hvor sengene er på et loft. Samt terrasse og 1 badeværelse
Sengelinned – Kaffemaskine – Kogeplade – Køleskab – Håndklæder – TV - Ovn

AccommodationTypes

Afstande