Pension Garni Almfried

Østrig, Ischgl

voksne 2
børn 0
Transport Fly, Billund
Rejseuge uge 2 (2023)
Indkvartering Hotel
Inkl. 6 dages liftkort
Inkl. morgenmad
inkl. transfer
Vores vurdering

Vælg værelser

7 jan
14 jan
21 jan
28 jan
4 feb

Alternativ 1

1 x Dobbeltværelse (2 personer)

Se værelsesbeskrivelse

  • Pengeskab
  • TV
  • Babyseng
  • Føntørrer
  • WiFi i værelse
  • Bruser
  • Toilet
7 jan
14 jan
21 jan
28 jan
4 feb
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt

Fakta

Om Pension Garni Almfried

I rolige og centrale omgivelser finder I Garni Almfried tæt på det hele - faktisk kan I gå til liften, pisten og den hyggelige gågade på blot to minutter.

Garni Almfried ligger i rolige omgivelser midt i centrum af Ischgl ved siden at byens smukke kirke. Garni Almfrieds centrale beliggenhed gør at lift, piste og byens hyggelige gågade nås på 2 minutter til fods.

Beliggenhed

En lift tager jer nemt ned til Fimba-banen, udgangspunktet for dagens udfoldelser i det skønne Silvretta-område. Et væld af gode restauranter samt et større supermarked ligger lige omkring Almfried.

Værelserne

Garni Almfried byder på hyggelige dobbeltværelser med tv, internet og god tilhørende morgenmad. Flere af værelserne har ligeledes balkon.

Den hyggelige familie Salner tager sig godt af sine gæster og sørger for et behageligt ophold.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ved siden af supermarkedet Mpreis og Florian-Garage, men der er flere. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer fra € 0,50 - € 4,50. Der vil derfor maksimalt blive opkrævet € 31,50 pr. person, og dette er ved en uges ophold på et 5-stjernet ophold. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Afstande

Afstand til piste 150 m

Afstand til lift 150 m

Afstand til centrum 50 m

Afstand til shopping 150 m

Afstand til skibus 50 m

Afstand til skileje 100 m

Værelset

TV Ja

Pengeboks Ja

Føntørrer Ja

Wi-fi i værelset Ja

Toilet Ja

Babyseng Ja

Bruser Ja

Mad og drikke

Pension Morgenmad

Glutenfri mad Ja

Morgenmad Ja

Faciliteter

Skirum med støvletørrer Ja

WiFi Ja

3-personersværelse, kælder

Værelse til 3 personer bestående af et dobbeltværelse og et enkeltværelse med dør imellem. Desuden ét badeværelse, tv på begge værelser samt gratis internetadgang.
Sengelinned – Hårtørrer – Bad og toilet – Håndklæder – TV – WiFi (gratis)

Dobbeltværelse

Dobbeltværelse m. dusch/wc
Sengelinned – Hårtørrer – Pengeskab - Bad og toilet – Håndklæder – TV – WiFi (gratis)

Dobbeltværelse m. 1 opredning

Dobbeltværelse m. dusch/wc og 1 opredning
Sengelinned – Hårtørrer – Bad og toilet – Håndklæder – TV – WiFi (gratis)

Rejseplan

Udrejse

Afrejse 07.01.2023 - 18:10 - Billund
Ankomst 07.01.2023 - 20:05 - Innsbruck
Rejsetid 1:55
Flynr. OS2628
Terminal Oplyses senere
Flyselskab Austrian Airlines

Hjemrejse

Afrejse 14.01.2023 - 15:15 - Innsbruck
Ankomst 14.01.2023 - 17:15 - Billund
Rejsetid 2:00
Flynr. OS2628
Terminal Oplyses senere
Flyselskab Austrian Airlines

BAGAGEREGLER
Du må medbringe 1 stk. indchecket bagage à maksimalt 20 kg. Din håndbagage må veje op til 5 kg og måle maksimalt 55 x 40 x 23 centimeter. Børn under 2 år må i alt medbringe 1 stk. indchecket bagage og ingen håndbagage.  


Rejser du med et barn på under 2 år, kan du medbringe en klapvogn på maksimalt 10 kg uden ekstra omkostninger. Der må ikke pakkes andet i klapvognen, og klapvognen skal pakkes ind for at undgå skader. 


SKITRANSPORT 
Du skal bestille skitransport på forhånd. En skitransport inkluderer en skitaske med ét par ski og stave samt en støvletaske med ét par støvler.  


Det er muligt at tage skistøvler med som håndbagage, så længe de overholder reglerne for mål og vægt. Austrian Airlines accepterer ikke multibags. Der er begrænset plads til ski på flyet, så husk at booke skitransport i god tid. 


ABS LAVINERYGSÆK  
Austrian Airlines tillader per person én lavinerygsæk, der indeholder en patron med komprimeret luft i Div. 2.2. Rygsækken kan også være udstyret med en pyroteknisk udløsningsmekanisme, som indeholder under 200 mg netto af Div. 1.4S.   


Rygsækken skal være pakket således, at den ikke kan aktiveres utilsigtet. Rygsækkens airbags skal være udstyret med trykudløsningsventiler. Specialgodkendelse påkræves. Såfremt du ønsker at medbringe en ABS Lavinerygsæksæk, skal du kontakte Austrian Airlines senest 7 hverdage inden afrejse. Lavinerygsække skal checkes ind og er ikke håndbagage. 


MAD OMBORD PÅ FLYET
Der serveres en let anretning eller sandwich undervejs til Alperne i flyet. Har du specielle ønsker, og er din flyvning over 2 timer og 20 minutter, kan du bestille special mad her 


BESTIL SIDDEPLADS I FLYET
Du kan reservere et sæde i flyet mod betaling fra 14 dage og frem til 48 timer før afgang. Du bestiller ved at klikke her. 


CHECK-IN
Check-in i lufthavnen er muligt for alle gæster. 


MILES & MORE
Er du medlem af Miles & More, kan du optjene Miles på din rejse med Austrian Airlines. 

AccommodationTypes

Afstande