Hotel Persura

Østrig, Ischgl

Indkvartering Hotel
Inkl. morgenmad

Der er desværre ingen ledige værelser på dette hotel i den valgte periode.

Fakta

Om Hotel Persura

Velkommen til Ischgl og Hotel Persura! Her bor du tæt på skiløbet og byen, når du er på skiferie med Slopetrotter.

Midt i Ischgl ligger det familiedrevne Hotel Persura. På trods af den centrale beliggenhed, så ligger hotellet i rolige omgivelser tilbagetrukket fra gågaden - men på tre minutter kan du stå midt i det pulserende Ischgl.

Ski-in/ski-out på skiferien

Fra hotellets indgang er der kun 200 meter til Silvrettaliften, og når du skal hjem om eftermiddagen, kan du stå på ski helt til hotellets skikælder. Med andre ord er beliggenheden her enestående!


Skiferie med wellness

Efter en lang dag på ski kan du slappe af i hotellets spa og wellness-område. Her finder du blandt andet en sauna, dampbad og en isbrønd med vand direkte fra bjerget – og ja, den er lige så kold, som den lyder. Så hvem tør hoppe i isbrønden?


Skiferie med morgenmad

Alle ophold på Hotel Persura er med morgenmad. Det betyder, at du hver morgen går ned i den hyggelige restaurant og tager for dig i den lækre buffet. Her er der garanti for at blive mæt og fyldt med energi til dagens skiløb!

Aftensmad er ikke en del af prisen, men I har mulighed for at bestille det mens I spiser jeres morgenmad. Aftensmaden er ikke muligt at booke på forhånd eller i løbet af dagen. Hvis man hellere vil prøve nogle af Ischgls andre restauranter, er der derfor god mulighed for dette.

Værelserne på Hotel Persura

Værelserne er store, hyggelige og med alt, du har brug for på skiferien. De er ikke de nyeste, men det skal det vel egentlig heller ikke være, når man skal på skiferie? Sengen er god, dynerne varme og stemningen præcis som den skal være i Østrig!

Kommer du i bil, kan du parkere lige foran hotellet.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ved siden af supermarkedet Mpreis og Florian-Garage, men der er flere. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer fra € 0,50 - € 4,50. Der vil derfor maksimalt blive opkrævet € 31,50 pr. person, og dette er ved en uges ophold på et 5-stjernet ophold. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Slopetrotter glæder sig til at se jer på skiferien til Ischgl!

Afstande

Afstand til piste 50 m

Afstand til lift 200 m

Afstand til centrum 100 m

Afstand til shopping 200 m

Afstand til skibus 200 m

Afstand til skileje 100 m

Værelset

TV Ja

Pengeboks Ja

Føntørrer Ja

Wi-fi i værelset Ja

Badekar eller bruser Ja

Toilet Ja

Mad og drikke

Pension Morgenmad

Bar Ja

Restaurant Ja

Morgenmad Ja

Faciliteter

Babyseng Ja

Dampbad Ja

Lounge Ja

Reception Ja

Sauna Ja

Skirum med støvletørrer Ja

Vis mere

Solarium: Ja

Wellness: Ja

WiFi: Ja

Dobbeltværelse Panoramablick/Waldseite/Sonnenseite

Dobbeltværelse med balkon og udsigt

Sengelinned – Hårtørrer – Pengeskab – Bad & toilet - Håndklæder – TV – WiFi (gratis)

Dobbeltværelse Dorfblick/Waldseite

Dobbeltværelse med 1 mulig opredning. Værelset kan have balkon

Sengelinned – Hårtørrer – Pengeskab – Bad & toilet - Håndklæder – TV – WiFi (gratis)

AccommodationTypes

Afstande